.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

marți, 2 aprilie 2013

Arhanghelul Azrael

 

ARHANGHELUL AZRAEL

                     Schematic, se pot asocia Arhanghelului Azrael urmatoarele: are un mare respect fata durerea umana si aduce liniste, mangaiere si tarie; ajuta si intareste pe cei ce au pierdut pe cineva drag; ajuta muribunzii, in pragul mortii fizice, sa faca marea trecere la ceruri, cu bucurie si curaj, insotindu-le sufletele pe acest drum; ajuta pe cei ce se afla in perioade de tranzitie si profunda transformare si ii invata ca toate sfarsiturile si inceputurile sunt naturale si fac parte din Univers;

ARHANGHELUL AZRAEL

                      Azrael sau "Dumnezeu ajuta" este un arhanghel deosebit, inconjurat de mult mister, mai tacut decat alti arhangheli, insa extrem de atent si grijuliu.  El este arhanghelul care ajuta sufletul sa se desprinda de trup in momentul in care mergem pe lumea cealalta. Si are grija ca sufletul nostru sa ajunga acolo unde trebuie si sa nu fie atacat sau rapit de duhurile intunericului pe parcursul calatoriei sale. Ofera consolare sufletului dupa ce iese din trup, dar ajuta cu consolare si pe cei ramasi in viata.

                      In timpul unor lucrari pe care le-am avut, am putut sa il vizualizez pe Azrael ca pe o lumina alba si scantaietoare, ca artificiile mici pe care le tii in mana. Si percep aceasta lumina ca fiind rece. As putea spune scantei albe de gheata. Ca forma umana, el imi apare inalt, slab, extrem de sobru, cu capul acoperit mai tot timpul si cu pelerina de culoare inchisa. Stilul lui de a comunica este extrem de sobru si de hotarat. Dupa cum spuneam, in ciuda aspectului sau auster sau a modului sau de comunicare, Azrael este un arhanghel extrem de atent, grijuliu si da un sentiment foarte puternic de siguranta

                    Eu lucrez foarte mult cu Azrael in contactarea celor plecati din lumea noastra pamanteasca. Pentru mine, Azrael reprezinta cea mai sigura cale de a comunica celor dragi plecati. Intotdeauna primesc raspuns referitor la ei si, de asemenea, ma atentioneaza foarte puternic cand ei au ceva sa imi comunice. De multe ori cand incercam sa luam legatura cu cei decedati pentru a ne consola sufletele sau pentru a afla cum le putem ajuta sufletele, nu reusim. Insa Azrael a intervenit intr-o anumita situatie si mi-a aratat acele persoane decedate aflandu-se pe niste taramuri din care nu ne pot auzi si apoi mi-a explicat cum putem ajuta acele suflete, prin ce actiuni, prin ce rugaciuni. Cand iti este dor de cei dragi plecati, daca vrei sa stii cum ii poti ajuta, roaga-l pe Azrael sa gaseasca el o cale prin care sa poti primi vesti.

                  Cand esti inca in viata, Azrael te ajuta sa te vindeci de orice dureri din trecut cauzate de pierderi: pierderea celor dragi sau pierderea unor relatii la care tineai. El poate identifica un anumit tipar care se poate repeta si poate impiedica atractia pe care o poti avea in a manifesta acel tipar repetitiv al pierderilor. Roaga-l sa te ajute in aceasta privinta. Daca ai relatii confuze in viata ta, il poti ruga pe Azrael sa iti arate adevarul despre acele relatii si ce pasi sa urmezi.

I                   In cazul in care esti medium, esti sensibil la lumea de pe celelalte taramuri sau ii consolezi pe altii care trec printr-o durere cauzata de pierderea cuiva drag, cere-i lui Azrael sa te ajute in munca ta. Azrael, iti ofera protectie pentru ca tu sa treci peste sedintele cu oamenii doar cu energia ta, iar energia celorlalti sa alunece pe langa tine asa cum aluneca apa pe langa dig, fara sa treaca de el. In acest fel tu esti protejata de energii joase in timp ce ii ajuti pe altii sa treaca peste durerile lor.


                   In timpul lucrarilor pe care le-am avut pentru diferiti oameni, Azrael a intervenit foarte ferm in ceea ce priveste protectia impotriva duhurilor intunericului, ma refer in special la cele care stau la granita dintre lumi, precum si in ceea ce priveste protectia impotriva unor suflete plecate dintre noi dar de o vibratie mai joasa. In rugaciunile pe care le-am primit pentru alti oameni, in mesajele primite pentru ei pe parte de protectie, Mihail si Azrael erau considerati o echipa. Ei se completeaza perfect pentru a-ti oferi singuranta de care ai nevoie in a efectua anumite lucrari de medium - comunicare cu cei plecati, de curatare energetica a unor locuri si nu numai

Rugaciune catre Arhanghelul Azrael

“Azrael, lucrator divin al lui Dumnezeu, multumesc ca ma sustii in acest moment. Cu energia ta eu creez un curcubeu care leaga Cerul si Pamantul. Imi amintesc ca nu exista separare. Dumnezeu este aici, alaturi de mine, acum. Persoanele iubite sunt si ele aici, cu mine, acum. Nu sunt niciodata singur. Sunt mereu in siguranta. Permit luminii cerurilor sa ma calauzeasca de la teama la iubire. Iti multumesc ca mi-ai daruit intelepciune sa vad miracolele si sa simt prezenta celor dragi. Sunt iubire si intelepciune! Multumesc ca ma sprijini.”
Asa sa fie si asa este! - Delia Muresan

                    Multumim Azrael pentru ca ne consolezi, ne protejezi si ne ajuti sa intelegem ca viata este un ciclu neintrerupt de Inceputuri si sfarsituri
Trimiteți un comentariu