.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

marți, 2 aprilie 2013

Arhanghelul Gabriel

 

ARHANGHELUL GABRIEL

 

Zonar

  • Efect analgezic in terapia emotionala
  • Stergerea memoriei celulare
  • Vindeca problemele legate de vietile anterioare
  • Probleme karmice
  • Conecteaza cu Arhanghelul Gabriel

                         Zonar
Efect analgezic in terapia emotionala
Stergerea memoriei celulare
Rezolva probleme legate de viata anterioara
Probleme carmice
Conecteaza cu arhanghelul Gabriel

 Schematic, se pot asocia Arhanghelului Gabriel urmatoarele: impreuna cu Maica Domnului, ofera ajutor, protectie si calauzire copiiilor; ajuta parintii ce doresc sa conceapa un copil; ajuta la nastere; este un mesager al Domnului; ne ajuta sa comunicam cu noi insine, cu Dumnezeu si cu semenii nostri; ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine si sa ne punem in valoare calitatile; ne ajuta in proiectele creative; ne incurajeaza sa folosim cunoasterea intuitiva si ne ajuta sa o dezvoltam; ajuta in mod deosebit pe cei a caror misiune personala este comunicarea sau arta;

ARHANGHELUL GABRIEL

                      Gabriel inseamna "mesagerul lui Dumnezeu", are energie feminina si de aceea i se poate spune si Gabrielle. Aura lui Gabrielle are culoarea cuprului. Gabrielle reprezinta si a noua sefira in Arborele Sefirotic, manifestand pe Iesod - Fundamentul si reprezentand Ordinul Ingerilor. Arhanghelul Gabrielle a adus vestile minunate despre nasterea Maicii Domnului, a Proorocului Ioan Botezatorul si a Domnului Iisus Hristos. Gabrielle este un arhanghel ce ajuta in conceperea, nasterea si educarea copiilor

                       O poti ruga pe Gabrielle sa te ajute in conceperea de copii sau in procesul de adoptie, sa te ajute sa intalnesti un suflet care sa se potriveasca cel mai bine pe vibratia sufletului tau, sa te ajute ca acest proces de concepere sau de adoptie sa fie rapid, placut, armonios. Referitor la cresterea copiilor, la educarea lor, roag-o pe Gabrielle sa te ajute sa trimiti si sa primesti iubire de la copiii tai, sa fii rabdator, bland, cald, dar sa ramai in limitele responsabilitatii.

                       Arhanghelul Gabrielle te poate ajuta pe tine adultul sa ai grija de copilul din tine, din sufletul tau. Iubirea pe care o transmite Arhanghelul Gabrielle copilului din tine este o iubire maternala. Cere-i lui Gabrielle sa iti detoxifice inima, adica sa o curete de resentimente, rautati, neiertari mai vechi; sa elimine aspecte din trecut care s-au pastrat in inima si nu reflecta iubirea.
                       Cand esti in situatia in care trebuie sa ai grija de alte persoane: batrani, parinti, roag-o pe Gabrielle sa te ajute in acest proces, sa iti dea rabdarea de care ai nevoie, sa te invete sa ceri ajutor in aceasta activitate -  daca ai nevoie sa aduci ajutor extern, sa primesti ajutor, sa echilibrezi a oferi si a primi, sa inveti sa spui "nu" intr-un mod placut atunci cand nu poti face niste lucruri care ti se cer, din diferite motive. Sa te ajute sa iti ierti parintii pentru orice greseli ar fi putut sa faca si sa te ierti pe tine pentru orice crezi ca ai fi putut sa gresesti fata de ei.

                       Gabrielle, "mesagerul lui Dumnezeu", lucreaza cu tine si te ajuta sa fii un mesager la randul tau. Daca iti place sa te exprimi prin arta pentru a transmite mesaje, daca iti place sa scrii, sa comunici oamenilor, atunci roag-o pe Gabrielle sa te ajute. Ea te va ajuta sa iti faci timp pentru aceste activitati, iti va deschide usile catre oameni, va fi un fel de manager al tau; va crea oportunitati sa iti desfasori aceasta activitate de "mesager". Iti va dezvolta creativitatea, iti va invinge temerile referitoare la exprimarea propriului adevar, la comunicarea in public. Iti va inlatura teama de esec pe care o poti simti. Te va impinge de la spate sa faci ce ai de facut, sa nu pierzi timpul, sa nu intarzii.

                      Gabrielle este un adevarat invatator pentru mine si este liderul ingerilor mei pazitori. Intotdeauna am fost implicata in comunicare: am invatat pe partea aceasta, profesez in marketing si lucrez si pe parte spirituala tot in aceasta directie. Cand am ceva de transmis altor oameni o chem pe Gabrielle. De asemenea, cand am multe lucruri de facut, o rog pe Gabrielle sa ma ajute. Sa fie managerul meu. Si intotdeauna rezolv toate problemele in timp util si intr-un mod placut, eficient.

 -GABRIEL-este arhanghelul LUNII.Este un barbat matur cu parul lung si alb, purtand o coroana de argint in care se afla o semiluna.Gabriel este infasurat intr-o mantie de culoare argintie, ca si cum ar fi facuta din perle.El este cel care ne ajuta la dezvoltarea puterilor parapsihice,ne ajuta sa calatorim in astral.Iti recomand ca sa-l invoci in ziua de LUNI, prin aprinderea unei lumanari de culoare verde

Rugaciune catre Arhanghelul Gabriel

Arhanghele Gabriel, iti sunt recunoscator/recunoscatoare pentru toata iubirea pe care mi-o oferi. Stiu ca datorita calauzirii tale, pasii pe care-i voi face vor fi intotdeauna cei potriviti pentru mine. Te rog reda-mi increderea in mine si indreapta-ma cu iubirea si lumina ta catre copilul meu interior. Ajuta-ma, Gabriel, sa-l regasesc si sa-l invalui cu toata dragostea, astfel incat sa ma pot bucura din nou de inocenta si bucuriile copilariei. Stiu ca de fiecare data cand voi avea nevoie de ele, ma pot intoarce catre tine si catre copilul meu interior. Iti multumesc pentru ca am invatat din nou sa ofer dragoste neconditionata! Sunt iubire si bucurie!
Asa sa fie si asa este!- Delia Muresan

                   
     Multumesc, draga mea Gabrielle. Intotdeauna gasesti cuvintele potrivite care sa ofere oamenilor incredere in a-si urma visele. 
Trimiteți un comentariu