.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

joi, 4 aprilie 2013

Arhanghelul Haniel

 

ARHANGHELUL HANIEL

                           Schematic, se pot asocia Arhanghelului Haniel urmatoarele: ajuta in activitati de vindecare cu pulberi si cristale si ne poate calauzi in alegerea cristalelor benefice pentru sanatatea noastra; ajuta pentru rezolvarea problemelor de sanatate specifice femeilor; ajuta si barbatii in rezolvarea problemelor ce tin de latura lor feminina; ajuta la dezvoltarea intuitiei si a clarviziunii; ajuta la curatarea de energii negative;

ARHANGHELUL HANIEL

                        Haniel inseamna "Gratia lui Dumnezeu". I se mai spune si Aniel, Anael, Anauel. Hanielle are energie feminina si este unul dintre Marii Arhangheli ce manifesta esenta lui Dumnezeu. In Arborele Sefirotic, Haniel manifesta Victoria, Nezach, fiind din acest punct de vedere in fruntea Principatelor (este a saptea sefira). Hanielle este asociata cu Luna, cu ciclurile Lunii, cu dezvoltarea darurilor pe care le primim de la Dumnezeu: clarvederea, clarauditia, clarcunoasterea, clarsimtirea. Lumina lui Hanielle este alb-albastrui, la fel cum este culoarea emanata de Luna.

                     Indiferent daca esti barbat sau femeie, ai in tine atat energii feminine cat si energii masculine. Si intotdeauna este bine sa existe un echilibru intre aceste energii. Energiile feminine se refera la receptivitate, la a primi, in timp ce energiile masculine se refera la a oferi. Fiecare om trebuie sa primeasca si sa ofere, in egala masura. Atunci cand exista dezechilibre, intalnim oameni care ofera tot timpul dar nu primesc nimic sau oameni care primesc tot timpul si nu ofera nimic. Hanielle ajuta in realizarea acestui echilibru si in mod special in cresterea energiilor feminine, aici referindu-ne la a primi, la a acepta sa primesti, la a fi receptiv la ce primesti, acest lucru putand sa insemne sa vrei sa primesti ajutor, idei, raspunsuri la rugaciuni. Aceste energii feminine sunt extrem de importante in dezvoltarea simturilor extrasenzoriale, deoarece prin ele primesti informatii, ajutor, calauzire.
               
                    Lumina Lunii si a lui Hanielle invoca in tine energia feminina, te ajuta sa fii mai puternic, mai increzator, mai constient de limitele tale si de puterea ta. "Baile de luna" sunt datatoare de echilibru si forta de viata si sunt la fel de benefice ca "Baile de soare". Cand esti afara sub lumina Lunii, roag-o pe Hanielle sa te inunde in culoarea sa alb-albastrui si sa readuca echilibrul in energiile corpului tau.

                    De asemenea, Hanielle te va ajuta sa inveti sa primesti. Ea te invata ca trebuie mai intai sa accepti sa primesti ajutor. Daca, de exemplu, iti doresti sa vezi aure, ingeri, sa ai dezvoltate diferitele daruri divine, sa ai mai multa intuitie, este extrem de important sa accepti aceste daruri, sa spui ca le vrei si ca le accepti, inainte ca ele sa se manifeste. Astfel vei deveni mai deschisa la manifestarile intuitive, iar aceasta receptivitate reprezinta baza dezvoltarii darurilor metafizice. Este important sa oferi, sa lucrezi mult, sa depui efort, insa este important sa si accepti ajutor, sa primesti, sa fii receptiv la ajutor. Invata sa iti dezvolti energia feminina, adica sa spui "multumesc, primesc, accept sa primesc". Spune-i lui Hanielle ca vrei sa inveti sa primesti si ca accepti sa primesti ajutorul si receptivitatea de care ai nevoie si sa te ajute sa manifesti aceasta deschidere.


                  Hanielle te ajuta sa recunosti calauzirea divina pe care o primesti ca raspuns la rugaciunile tale. Aceasta calauzire poate veni prin intuitie, clarvedere, clarauditie, clarcunoastere, clarsimtire. Te ajuta sa constientizezi mesajele pe care le primesti prin aceste simturi, ca fiind raspunsuri la intrebarile tale, te ajuta sa le diferentiezi de imaginatia ta. Cere-i lui Hanielle sa te ajute sa stii clar cand mesajele pe care le primesti vin de la Divinitate.

                 Roag-o pe Hanielle sa iti deblocheze chakrele corespunzatoare darurilor divine: chakra coroanei pentru clarcunoastere, chakra celui de-al treilea ochi pentru clarvedere, chakra inimii pentru clarsimtire, chakrele urechilor pentru clarauditie. Cere ajutorul lui Hanielle in orice aspect din viata ta in care tu simti ca este nevoie de echilibru si de receptivitate crescuta.

                De fiecare data cand vei simti ca ai daruri dar nu le poti manifesta cum trebuie, cand vei simti ca dai mai mult decat primesti in viata, cand vei simti teama in a-ti manifesta darurile, cand vei simti dezechilibru intre energiile masculine si feminine, cheam-o pe Hanielle sa te ajute. Ea va fi foarte activa in noptile cu Luna in crestere, adica in zilele dinspre sfarsitul lunilor calendaristice.

             Si nu uita ca atunci cand primesti, oferi de fapt altcuiva placerea de a oferi.

                          Fie ca Hanielle sa fie cu tine si sa aduca, in modul ei subtil, echilibrul de care ai nevoie in viata!
Trimiteți un comentariu