.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

joi, 4 aprilie 2013

Arhanghelul Jofiel

 

ARHANGHELUL JOFIEL

                            Schematic, se pot asocia Arhanghelului Jofiel urmatoarele: aduce frumusete in gandurile noastre si ne ajuta sa constientizam ca tot ceea ce este in Univers, este creatie a lui Dumnezeu; elimina negativismul; ne ajuta sa intelegem ca gandurile frumoase sunt cele ce nasc rezultate frumoase in viata noastra; aduce frumusete in sentimentele noastre, ajutandu-ne sa vedem tot ceea ce se intampla in viata, intr-un mod pozitiv si optimist; preface ignoranta, mandria si ingustimea mintii in lumina, adevar si intelepciune; ne ajuta sa ne infrumusetam casa si biroul, astfel incat sa ne simtim confortabil, sa stam sau sa lucram cu placere in ele ; ne ajuta in domeniul infrumusetarii personale, la nivel de trup fizic sau de imbracaminte; ne ajuta sa dam nastere la creatii frumoase, in orice domeniu ne-am desfasura activitatea;

ARHANGHELUL JOFIEL

                        Jofiel sau "Frumusetea lui Dumnezeu" mai este cunoscuta si sub denumirile: Iofiel, Zophiel, Yofiel. Are o energie feminina a frumusetii si a iubirii si o voi numi Jofielle, pentru ca debordeaza de feminitate. Culoarea care o caracterizeaza este roz inchis, de fucsia (trandafirii roz inchis) si iti aduce frumusetea in ganduri, sentimente, actiuni, mediul inconjurator, aspect personal. Pe parte de clarsimtire o poti percepe pe Jofielle printr-un miros puternic de trandafiri. Poti sa inchizi ochii si sa te simti inundat de o lumina roz inchis cu miros puternic de trandafir.

                       Jofielle te poate ajuta sa aduci sentimentele si gandurile frumoase la un nivel de incredere, optimism, pozitivism. Jofielle iti lumineaza mintea; te ajuta sa obtii o conectare mentala clara cu Divinitatea; iti ajuta mintea sa emita ganduri frumoase, pline de iubire, optimism.

                      Jofielle te ajuta folosind atractia iubirii; te ajuta sa te armonizezi cu cei din jurul tau. Aduce in jurul tau oameni cu aceeasi vibratie ca a ta. Te ajuta sa iti ridici vibratia de iubire fata de oameni. Cu lumina ei vindecatoare si plina de iubire, Jofielle lucreaza la nivelul inimii tale si a centrului energetic al inimii, ajutandu-te sa iti infrumusetezi sentimentele, sa iesi din carapacea cu care te inconjori, sa elimini sentimentele de gelozie, invidie, rautate. Ii poti cere lui Jofielle sa te ajute sa alungi negativismul din ganduri si din sentimente si sa te ajute sa iti deschizi chakra inimii prin acea infuzie de lumina roz inchis. Rozul este culoarea iubirii universale.

                     Jofielle te poate ajuta si in infrumusetarea spatiului in care traiesti zi de zi, fie ca vorbim despre locul de munca, fie ca vorbim despre casa in care locuiesti. Cere-i sa te ajute sa aduci frumusetea in spatiul inconjurator si s-ar putea sa simti nevoia sa incepi sa reamenajezi in jurul tau. Ii poti cere lui Jofielle sa iti ofere tot ajutorul de care ai nevoie, de la resurse financiare, la specialisti, idei si timp.

                  Daca lucrezi in domeniul artei, Jofielle te poate ajuta sa exprimi frumosul prin arta, indiferent daca vorbim de muzica, pictura.

           Frumusetea exterioara este o imagine a frumusetii interioare dar o poti chema alaturi de tine pe Jofielle cand te ocupi de aspectul tau fizic.

                 Desi pare a fi un arhanghel gingas si fragil, Jofielle este foarte des chemata cand luam contact cu alte lumi, alaturi de Mihail, pentru a aduce mesaje pline de iubire, de optimism, pentru a asigura o atmosfera de liniste, relaxare, pozitivism si pentru a bloca orice intruziuni negative in timpul acestor contacte.

                Jofielle este o prietena draga la care am apelat cu fiecare ocazie cand am vrut sa aduc un plus de frumusete in viata mea, fie ca era vorba de aspectul exterior, de reamenajarea casei, de sentimente si nu in ultimul rand  - si este foarte important - , cand era vorba de ganduri. Este foarte usor sa ne facem rau prin ganduri, cuvinte, sentimente si o rog de fiecare data pe Jofielle sa aiba grija de acest aspect. Jofielle isi face simtita prezenta intr-un mod foarte jovial, vesel, glumet

                Pot spune ca m-a trezit intr-o noapte cu un puternic miros de trandafiri si imi amintesc cum stateam treaza, pe intuneric si miroseam acel parfum puternic si placut, zambind si multumindu-i lui Jofielle pentru gestul frumos, neobisnuit si amuzant. A doua zi de dimineata, cineva mi-a adus un trandafir roz si in acel moment am simtit cum inima mea este inundata de un sentiment puternic de iubire fata de tot ce era in jurul meu. Era modul lui Jofielle de a-mi ura o zi minunata.

                 Mesajele ei sunt pline de cuvinte cum ar fi "frumusete", "iubire", "optimism". Iar daca iti amintesti sa ii ceri ajutorul, vei fi placut si puternic impresionat. Este o prietena minunata.
Trimiteți un comentariu