.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

joi, 4 aprilie 2013

Arhanghelul Metatron

 

ARHANGHELUL METATRON

                          Schematic, se pot asocia Arhanghelului Metatron urmatoarele: aduce frumusete in gandurile noastre si ne ajuta sa constientizam ca tot ceea ce este in Univers, este creatie a lui Dumnezeu; elimina negativismul; ne ajuta sa intelegem ca gandurile frumoase sunt cele ce nasc rezultate frumoase in viata noastra; este punte de legatura intre Cer si Pamant si ne ajuta sa ne descoperim menirea divina in aceasta viata, sprijinindu-ne in proiectele conforme acestei meniri; este cel ce consemneaza in asa numita biblioteca universala, denumita “Akasha”, toate actiunile si gandurile din Universul nostru; ajuta foarte mult copiii, indeosebi pe cei cu inzestrari spirituale, pe cei etichetati cu tulburari de atentie si pe copiii foarte irascibili sa devina mai calmi;

ARHANGHELUL METATRON

                         Metatron este "Cel ce serveste in spatele Tronului" sau "Cel ce sta langa Tronul Gloriei".

                        Arhanghelul Metatron este unul din cei doi arhangheli care initial au fost oameni. Patriarhul Enoh care a fost ca un inger pe pamant, strabunicul lui Noe, a fost ridicat la ceruri cu tot cu trup si a fost transformat de Dumnezeu in Arhanghelul Metatron. Cand vorbim despre Enoh, vorbim despre scrieri sacre iudaice antice. In timpul vietii, Enoh a fost ridicat la ceruri si i-au fost prezentate taramurile divine, lumea angelica, secrete ale universului. Dupa aceea a fost trimis inapoi pe pamant sa scrie tot ce a vazut urmand ca la scurt timp sa fie ridicat definitiv la ceruri, cu trup cu tot si transformat in Arhanghelul Metatron. Exista o serie de carti atribuite lui Enoh printre care: "Cartea lui Enoh", "Cartile Secrete pe care Dumnezeu i le-a revelat lui Enoh" si altele, in care putem regasi experientele traite de el in timpul acestor revelatii

                     In religia iudaica, Metatron este considerat unul dintre Arhanghelii ce stau in permanenta in preajma lui Dumnezeu, ba mai mult, el mai este denumit si Printul Metatron, avand primul rang in Arborele Sefirotic (prima sefira) si reprezentand Coroana-Kether -  Vointa Tatalui. Pana sa aflu aceste detalii, Metatron mi-a transmis intr-unul dintre mesajele sale ca el nu mai este Patriarhul Enoh, ca acum este Metatron si mi-a cerut sa il numesc de fapt "Printul Metatron", fara sa imi dea vreo alta explicatie. Am respectat acest lucru, urmand ca, dupa cateva luni, sa descopar in timpul cercetarilor mele sub calauzire divina ca el chiar este numit Printul Metatron, asa ca il voi numi in continuare Print, dupa cum este voia lui.  Deci daca sunteti lucratori cu lumina si lucrati cu "Enoh", sper ca aceasta informatie sa va ajute. Chiar si Arhanghelul Raziel il denumeste Printul Metatron in cartea pe care a lasat-o oamenilor pe pamant (Cartea Arhanghelului Raziel).

                    Printul Metatron este o entitate extrem de puternica si complexa. Am reusit sa aflu doar cateva dintre lucrurile cu care se ocupa el in mod special, insa in mod sigur pe parcursul studiilor mele sau in timpul contactelor pe care le voi mai avea cu el voi afla si despre altele.

                     Este un arhanghel cu o energie masculina clara, implicat foarte mult in cunoasterea ezoterica profunda si din punctul acesta de vedere as putea spune ca este destul de tehnic. El ajuta foarte mult in curatari energetice, in curatarea chakrelor (a centrilor energetici), in eliminarea blocajelor de natura energetica. El foloseste o forma energetica extrem de complexa denumita "Cubul lui Metatron" sau "Floarea Vietii", cu ajutorul careia iti patrunde corpul din interior si exterior in acelasi timp, prin crestetul capului si te curata energetic.

                    Tot Printul Metatron te ajuta in cresterea si educarea copiilor extrem de sensibili la celelalte lumi: indigo, cristalini, curcubeu. Ei vin pe pamant cu o vibratie extrem de ridicata comparativ cu nivelul general al omenirii, iar rolul Printului Metatron este sa ii ajute sa se acomodeze acestor vibratii joase pe care ei le simt pe pamant. Parintii unor astfel de copii pot sa il cheme oricand pe Printul Metatron in ajutor, iar el va fi cu toata inima acolo. Inclusiv  acesti copii sau tineri il pot contacta direct pe Printul Metatron si din acel moment vor dori sa lucreze cu el in permanenta.

                      Printul Metatron pastreaza in continuare in cetele ceresti si denumirea de "Marele Scrib al lui Dumnezeu", avand rolul sa transcrie, sa transmita secrete ezoterice ale Universului catre omenire.

                     Printul Metatron poate fi perceput prin extrasimturi in mai multe feluri. Vizual el poate aparea sub forma unor lumini violet si verde inchis. Energia lui este foarte puternica, mult simtita in partea de sus a corpului, de la gat in sus si iti da senzatia de presiune puternica asupra capului; are o vibratie foarte ridicata iar sunetul pe care il poti auzi este metalic. Il poti chema pronuntand numele lui cu voce tare: METATRON.

                    In experientele proprii avute cu Printul Metatron, care nu au fost putine, el fiind unul dintre indrumatorii mei principali, pot spune ca are o prezenta foarte puternica. Atunci cand intervine in calauzire, iti este foarte greu sa spui ca nu ai inteles bine mesajul sau ca imboldul de a actiona intr-o anumita directie este slab. Mesajele lui sunt foarte scurte si la subiect. Interventiile sale in calauzire sunt foarte bine conturate, iar informatiile pe care le transmite sunt determinante pentru momentul respectiv.

Multumesc Printului Metatron pentru calauzirea divina pe care mi-a oferit-o inca de la inceput si pentru toate informatiile pe care mi-a permis  sa le accesez.
Trimiteți un comentariu