joi, 4 aprilie 2013

Arhanghelul Mihail

 

 

 Rama

- se face pe talpile picioarelor pt impamantare

- fata, spate, stanga, drapta pentru protectie

se face rama in colturile camerei

- se poate face pe masina sau pe orice obiect

- cand trimiti rama intr-un loc arhanghelul iese, taie si loveste

- se foloseste in concretizarea scopurilor materiale

ARHANGHELUL MIHAIL

                            Schematic, se pot asocia Arhanghelului Mihail urmatoarele: ajuta la vindecarea starilor de neliniste, ingrijoarare, frica si nervozitate, putand fi invocat ori de cate ori simtim aceste stari. De fiecare data cand ne simtim prabusiti, El ne reda increderea in noi insine, ne ajuta sa trecem peste toate adversitatile si problemele, invatandu-ne sa fim rabdatori atunci cand cerem ajutor divin pentru rezolvarea acestora, deoarece orice eveniment din viata noastra nu este intamplator, face parte din planul divin si are un scop bine determinat, ajutandu-ne deci sa avem o alta viziune asupra vietii; ajuta la taierea cordoanelor eterice ce au ramas intre noi si o persoana bolnava, sau o persoana nervoasa, manioasa, dupa ce am fost in preajma ei. Taierea cordoanelor este facuta la cererea noastra, cu sabia de lumina de care Arhanghelul Mihail este nedespartit; ne ajuta sa descoperim defectiuni tehnice si este in general un bun sfatuitor in orice probleme legate de logistica ; este conducator al ostilor ingeresti ce lupta pentru dreptate, ordine si adevar, ajutandu-ne sa descoperim minciuna intr-o situatie si protejandu-ne impotriva 

ARHANGHELUL MIHAIL

                            Arhanghelul Mihail al carui nume inseamna "Cel ce este ca Dumnezeu" este considerat a fi cel mai puternic dintre toti Arhanghelii. Arhanghelul Mihail este a sasea sefira TIFERETH, reprezentand Frumusetea Divina. Mihail a jucat un rol foarte important in infrangerea lui Satan si in trimiterea lui si a legiunilor sale in intuneric. Mihail isi face simtita prezenta intr-un mod foarte puternic: simti un val puternic de caldura care te cuprinde din interior, iar culorile pe care le poti vizualiza sunt albastru violet si auriu.

                           Arhanghelul Mihail te poate ajuta in foarte multe directii. El este Arhanghelul pe care il ai alaturi de tine in tot ceea ce faci, atunci cand lucrezi cu Dumnezeu pentru a ajuta alti oameni.

                          In primul rand te poate ajuta in curatari energetice . El extrage din tine energiile negative create de tine prin ganduri pesimiste, sentimente de invidie, gelozie, pesimiste, sentimente de subapreciere referioare la propria persoana. De asemenea, poti atrage energie negativa de la alti oameni in timp ce ajuti pe cineva, cand asculti pe cineva. Cere-i lui Mihail sa extraga din tine toata energia negativa existenta. Ii spui: "Arhanghel Mihail, te rog sa scoti intunericul din mine!"

                        De asemenea, Mihail te ajuta in ceea ce priveste atacurile energetice . Cand diferiti oameni se gandesc la tine cu gelozie, invidie, rautate, ei practic iti transmit energii negative care pot fi vizualizate prin clarvedere ca niste cutite sau unelte ascutite, fixate in spatele tau. Ele iti pot provoca dureri inexplicabile medical, in spate sau in ceafa.  Mihail iti poate extrage aceste energii si te poate ajuta sa intelegi si de unde au venit. Cere-i lui Mihail sa extraga din spatele tau orice tip de energie plina de manie, rautate, invidie care ar putea fi trimisa de diferite persoane. Oamenii nici nu realizeaza ce putere au gandurile, sentimentele sau  cuvintele lor.

                        Arhanghelul Mihail este surprins in cele mai multe imagini purtand o sabie stralucitoare, de foc, cu care taie toate fricile, temerile din noi si corzile prin care pierdem energie vitala. El te ajuta enorm in a iti pastra puterea proprie oferita de Dumnezeu. Atunci cand faci compromisuri din diferite motive: din teama de a nu pierde pe cineva, de a nu supara sau de a nu iti pierde slujba, dezvolti niste corzi sau "stringuri" prin care dai celuilalt din puterea ta. Atunci cand iti este frica de cineva, teama de o situatie sau cand stai si asculti toate problemele celor din jur, chiar daca nu ai vrea acest lucru in acel moment, insa nu vrei sa ii superi, faci diferite compromisuri. Si atunci dezvolti o coarda care pleaca din zona stomacului catre cealalta persoana si transferi din puterea ta catre acea persoana. Transferi puterea ta, energetic: cedezi tu si dai celuilalt. Puterea ta divina este situata in zona stomacului, in chakra plexului solar. Mihail te poate ajuta sa iti mentii puterea proprie. Fiecare om are puterea lui si trebuie sa si-o mentina intacta. Cere-i lui Mihail sa taie cu sabia lui de lumina orice corzi ar putea exista intre tine si alti oameni, impiedicand astfel transferul de putere de la tine la altii. Nu ajuti pe nimeni dandu-i din puterea ta. Este ca si cum hranesti pe cineva printr-un tub, in loc sa il ajuti sa se hraneasca singur. Tu trebuie sa fii sanatos, vitalizat, ca sa poti ajuta pe altii. Cand ajuti pe cineva trebuie sa o faci cu acceptul sufletului tau, altfel, invata sa spui "nu" intr-un mod placut, traseaza-ti niste granite, echilibreaza actiunile de a oferi si de a primi si protejeaza-te.

                      Mihail ajuta foarte mult in curatarea ta de atasamentele unor entitati cu vibratii joase, decedate, care nu au reusit sa se ridice complet in lumina si stau agatate de pamant. Aceste entitati nu iti respecta liberul arbitru si incearca sa iti transfere tie diferite dependente pe care le aveau in timpul vietii. Cand simti prezenta unor entitati in casa, cheama-l pe Arhanghelul Mihail si roaga-l sa te curete pe tine si locul in care esti de orice astfel de prezente. Mihail ii va ajuta pe cei decedati sa urce in lumina iar pe duhurile intunericului le va trimite in intuneric.

                       Arhanghelul Mihail te mai poate ajuta sa iti amintesti scopul tau in aceasta viata. Te ajuta sa identifici pentru ce ai venit in aceasta viata. El are acces la Memoria Universala sau Memoria Akasha, acolo unde se pastreaza orice memorie a Universului, inclusiv memoria sufletului tau. Il poti ruga pe Arhanghelul Mihail sa te ajute sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste directia pe care trebuie sa mergi in viitor. Cand esti pus in fata situatiilor in care ai de luat decizii cruciale, roaga-l pe Mihail sa te calauzeasca.

                     Cere la fiecare 12 ore Arhanghelului Mihail sa te imbrace intr-o lumina albastru-violet care sa nu lase nimic sa se apropie de tine in afara de iubire.

                    Arhanghelul Mihail este extrem de saritor. De fiecare data cand este chemat, el vine. Indiferent daca il chemi pentru protectie, pentru curatare, calauzire sau pentru suport. De exemplu, daca ai probleme acasa, la masina, la birou pe parte de electrica, electronica, roaga-l pe Mihail sa te ajute, pentru ca el este "specialistul" in aceasta privinta. De multe ori in timp ce conduceam masina apareau probleme la motor sau pe parte de eelctrica si de fiecare data l-am rugat pe Mihail sa ma ajute si am ajuns cu bine acasa.

                   In orice lucru pe care il fac si are legatura cu Divinitatea, il simt pe Mihail; chiar si cand citesc o rugaciune. De fiecare data cand iti este frica sau simti o prezenta pe care nu o poti identifica foarte clar, cheama-l pe Mihail si cere-i: " Arhanghel Mihail, Cel ce esti ca Dumnezeu, ajuta-ma acum, apara-ma, protejeaza-ma, stai cu mine."


” Arhanghel Mihail, iti invoc energia divina acum pentru ca am nevoie de ajutor . Te rog sa ma ajuti sa vad obiectiv relatiile cu oamenii din jurul meu si sa fiu sincer cu tipul de raport pe care-l am cu ei . Da-mi claritatea necesara pentru a vedea cand cineva profita de mine, voit sau nevoit. Ajuta-ma sa atrag in viata mea persoane sincere, fericite, carora le pasa cu adevarat de mine. Te rog sa tai corzile de frica, de energie toxica sau stagnanta intre mine si accesti prieteni. Te rog ajuta-ma sa eliberez orice relatie nesanatoasa sau toxica din viata mea in cel mai bun mod pentru sinele meu superior. Am incredere in ghidarea si mesajele tale, multumesc pentru ajutorul tau nepretuit. Faca-se voia Tatalui Ceresc.”


                                     Si nu uita sa ii multumesti. Singura lui bucurie este sa te vada fericit si linistit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.