.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

vineri, 5 aprilie 2013

Rugaciune, meditatie si lumina!


Meditatia si rugaciunea sunt vehiculele care va poarta în locurile pacii sufletesti care va duc la împacarea cu Dumnezeu. Meditatia calmeaza si linisteste simturile exterioare, dispare dependenta de simturi, desi ele continua sa existe. Exersând 15 – 30 minute pe zi se simte linistea pura , unde nici un gând perturbator nu patrunde, mintea fiind un observator tacut. Astfel, devii un vehicul perfect, receptorul mesajelor de la îngeri, de la Dumnezeu, de la sinele superior, de la ghizii spirituali personali. Esenta rugaciunii depinde de claritatea, intensitatea si credinta manifestata. Toate acestea înlatura emotiile negative din experientele trecute. Credinta este mintea care accepta realitatea lui Dumnezeu sau a fiintei supreme. 

1) “Te rog, Doamne, cu smerenie si cu toata iubirea mea, cu toata puterea de rugaciune, creeaza în jurul meu o sfera de lumina care sa ma protejeze împotriva tuturor formelor de agresiune venite de oriunde si de oricând, de acum si de alta data, pentru totdeauna”. 

2) “Daruiesc iubire Sfintei Treimi tuturor entitatilor de lumina din cerurile superioare, daruiesc iubire tuturor oamenilor, plantelor, muntilor, vailor, apelor, planetei Pamânt”. 

(În timp ce se spune aceasta rugaciune ridicam mâinile cu palma în sus pe inspiratie si le coborâm cu palma în jos pe expiratie.) 

Încheierea ideala a oricarei rugaciuni este “Faca-se voia ta, Doamne”.
Realizarea sferei de protectie
Te vezi înconjurat de o sfera de lumina alba, penetrabila doar de ce este alb, pur, de ceea ce îti este benefic. Din interiorul acestei sfere îti poti observa zonele întunecoase ale aurei, care odata aduse la suprafata ajung în afara sferei de protectie si nu se mai pot reîntoarce în aura. Observa si constientizeaza ce simti acum, când ai aceasta sfera de protectie. Ea ne permite:
• identificarea mai rapida a persoanei cu lumina, cu puritatea
• permite detasarea de amintirile traumatizante ale subconstientului
• se creeaza o legatura constienta cu sursa luminii
Pozitia palmelor în autotratamentul Reiki 

Dupa ce ne-am spalat pe mâini de eventuale impuritati energetice, multumim entitatilor de lumina ca suntem un canal Reiki si cerem ajutorul pentru a canaliza energia catre propriul corp. Apoi asezam mâinile pe corp, câte 5 minute pe fiecare pozitie (12 x 5 = 60 minute).
Daca nu avem timp o ora, putem fractiona autotratamentul în 2-3 reprize. Daca adormim în timpul autotratamentului, vom continua dupa ce ne trezim.
Daca dorim sa facem un dus, îl facem înainte de autotratament.
Daca nu avem timp într-o zi sa ne facem autotratament, canalul Reiki nu se închide.
Se poate face Reiki zilnic, de întretinere.
Daca apar dureri într-o zona care nu apare bine precizata, ne asezam mâinile acolo, fie ca am facut sau nu autotratament în ziua respectiva. Durata de 5 minute este aproximativa, în sensul ca putem sa stam si o ora într-o anumita pozitie.
Pe masura ce practicantul Reiki evolueaza, el/ea devine mai sensibil la energiile subtile care ne inconjoara. De-a lungul epocilor, zone anume din natura au fost folosite pentru dezvoltarea spirituala si a puterii de vindecare. Multe dintre aceste zone se afla sub control religios sau politic sau sunt zone sensibile pentru culturile indigene care le-au considerat drept locuri sacre de-a lungul secolelor.
Mama Geea deschide noi zone pe aceasta planeta pentru ca cei ce doresc sa-si poata mari capacitatile spirituale si de vindecare si care vor sa impartaseasca aceste lucruri si celorlalte stiinte. Zona ce se afla sub Marea Neagra intre sud- estul Europei si Orientul Apropiat este o nou creata “poarta” catre energia vindecatoare. Scopul acestei zone energetice este sa suplimenteze sau sa mareasca legatura practicantului cu “Inima Divinei Mame”. Practicantul Reiki poate accesa aceasta energie care este disponibila pentru vindecarea personala, acordaje si dezvoltare spirituala. Aceasta zona ce se afla aproximativ sub Marea Neagra este o zona a iubirii si compasiunii si este deschisa oamenilor de orice credinta sau orientare spirituala.
Binecuvantarile Reiki
Arta secreta a chemarii fericirii
Miraculosul medicament al tuturor bolilor
Numai astazi, nu fii suparat, elimina teama.
Numai astazi, nu fii ingrijorat, si fii plin de gratitudine
Devoteaza-te muncii tale
Numai astazi, fii bland cu oamenii
In fiecare dimineata si seara, impreuneaza-ti mainile pentru rugaciune.
Rosteste aceeste cuvinte in inima ta si canta aceste cuvinte. 

sursa:  http://www.terapiicuenergiedivina.ro/reiki.html
Trimiteți un comentariu