Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

luni, 2 decembrie 2013

Karuna Ki- simboluriZonar


Desenaţi un Z, apoi de trei ori simbolul “infinit”, pornind de la dreapta şi de jos în sus.
Zonar se foloseşte la începutul tratamentului şi pregăteşte pacientul pentru a fi receptiv la o vindecare profundă. Reduce sau elimină suferinţa care însoţeşte vindecarea emoţională prin faptul că se constituie, ca efect, într-un “anestezic” spiritual.
Vindecare la nivelul celular
Câteodată trecem prin experienţe care au un ecou puternic în fiinţa noastră şi care se menţin vii foarte multă vreme, atât de vii încât devin o parte structurală a organismului nostru şi a proceselor lui bio-chimice. Aceste feluri de experienţe devin literalmente întipărite în toate celulele organismului nostru. Acesta este motivul pentru care celulele noastre poartă povara memoriei traumelor suferite sau chiar a sentimentelor şi ideilor negative aduse din vieţile anterioare. Zonar lucrează asupra acestor impresiuni celulare ascunse şi ajută la vindecarea lor.
Zonar poate fi combinat cu Simbolul De Distanţă din Usui Reiki, pentru transmiterea unei puternice energii vindecătoare.
Vindecarea unor probleme venite din vieţile anterioare
Zonar ajută la vindecarea unor probleme pe care le-am adus cu noi din vieţile anterioare. Poate să lucreze în alte dimensiuni, asupra experienţelor pe care le-am avut pe alte planete sau a experienţelor avute între două vieţi. Pentru vindecarea unei probleme dintr-o viaţă anterioară, combinaţi Zonar cu Simbolul de Distanţa Reiki Usui direcţionând transmisia energetică în viaţa precedentă asupra cauzei care a generat problema.
Vindecarea traumelor cu originea în copilărie
Zonar este eficace în vindecarea traumelor care sunt efectul unor comportamente abuzive ale unui adult asupra subiectului atunci copil. Aceste traume s-au dovedit atât de puternice şi persistente, cu atât mai mult cu cât subiectul, chiar dacă ajuns între timp la maturitate, a fost incapabil să le rezolve conştient, drept pentru care ele au fost îngropate adânc, departe de mintea conştientă, adesea în zona celei de-A Doua Chakra. Acestea sunt de multe ori lucruri atât de copleşitoare sau pur şi simplu lucruri inacceptabil de a fi comunicate altora, încât am simţit că este imposibil să vorbim cuiva despre ele. Zonar ajută la vindecarea acestor probleme cu “rădăcini” adânci, la eliberarea şi vindecarea lor. Câteodată ele, în procesul vindecării, “urcă” în mintea conştientă, alteori ele sunt eliberate şi eliminate fără ca noi să mai fim conştienţi de tot acest proces.
Arhanghelul Gavriil
Zonar poate fi invocat cu scopul conştientizat de a apela la sprijinul Arhanghelului Gavriil. Această tehnică este de ordin karmic şi Arhanghelul ne poate sprijini să găsim soluţiile de care avem nevoie pentru a ne ajuta pe noi înşine sau pe alţii. În acest scop, gândiţi-vă la problemă şi conectaţi-vă la energii şi la eventualele percepţii legate de ele. Activaţi apoi Zonar şi trimiteţi această energie către Arhanghelul Gavriil. Rugaţi pe Arhanghel să preia karma asociată cu această problemă şi să o vindece pentru dumneavoastră. Rugaţi, de asemenea ca, dacă există aici o lecţie sau o învăţătură care trebuie însuşită pentru a exista vindecarea, aceasta să vă fie făcută cunoscută. Fiţi deschişi şi hotărâţi să urmaţi oricare îndrumare pe care o veţi primi. Este posibil ca procesul de vindecare să continue şi după ce aţi încetat transmisia energetică vindecătoare şi atunci să primiţi în mintea dumneavoastră gânduri sau amintiri care să vă ofere lămurirea de care aveţi nevoie. Zonar pregăteşte pacientul pentru vindecarea profundă, care se va face cu ajutorul simbolului Halu.

Halu

 Arhanghelul Rafael
Având o acţiune similară cu Zonar, mai puternică şi la niveluri mai profunde însă, Halu nu este totuşi un înlocuitor al lui Zonar, ci mai degrabă complementar lui. Halu completează acţiunea lui Zonar aşa cum Reiki întregeşte alte genuri de terapie, în acelaşi spirit.
Desenaţi simbolul Zonar, după aceea adăugaţi cele două linii spre centru şi completaţi piramida în partea de sus a simbolului.
Vindecarea modelelor mentale subconştiente
Utilizăm Halu pentru a dezintegra modelele mentale negative din subconştientul nostru, care până acum ne-au izolat de adevăr şi de realitate. În timpul procesului de vindecare al Umbrei sunt pulverizate iluziile şi negările, Halu ajutând acestui proces chiar şi în cazul în care, în anumite situaţii, ajutorul (pe care îl dă Halu) ca proces presupune împotrivirea celorlalţi. Halu ne sprijină să acceptăm partea imperfectă din noi înşine cu scopul de a conştientiza, iubi şi vindeca.
Vindecarea Umbrei Ego-ului
Umbra există în subconştientul nostru. Este alcătuită din lucruri ce ne aparţin şi pe care le considerăm inacceptabile, în consecinţă, încercăm să le ascundem (negare) împingându-le în străfundurile subconştientului. Vom vedea adesea în alte persoane aceste lucruri părţi nedorite (proiecţie) şi nu le vom simpatiza tocmai din acest motiv. (Părţile din noi înşine, negate şi neacceptate, sunt depozitate de cele mai multe ori în A Doua Chakra). Citiţi despre Umbra ego-ului la pagina 11. Halu poate fi direcţionat asupra Umbrei, vindecând-o. Putem face acest lucru dacă pacientul este concentrat asupra unei experienţe neplăcute sau a unui comportament care a fost până acum dificil de tratat. În timpul procesului, întrebaţi-l dacă înregistrează tensiune în vreo parte a corpului, semnificaţia fiind că zona respectivă din corp conţine cauza problemei. Câteodată, aceasta este zona celei De-A Doua Chakra. Activaţi Halu şi direcţionaţi-l în zonă.
Vindecarea abuzurilor sexuale şi a celor fizice
Trauma rezultată din abuzuri fizice sau sexuale poate genera multă suferinţă. Nu întotdeauna este nevoie de a rememora experienţa şi de a retrăi trauma, în scopul vindecării. Acţiunea plină de compasiune a lui Halu (atunci când este asociată cu cea a lui Zonar) ne ajută să eliminăm energiile conexate abuzurilor sau suferinţelor, fără să fie nevoie de reactualizarea traumei. De multe ori problemele pot fi rezolvate prin înţelegerea lor, prin înţelegerea a ceea ce a avut loc, fară a dramatiza situaţia. Cu toate acestea, Forţa Supremă este aceea care supervizează întregul proces de vindecare şi numai ea hotărăşte dacă suferinţa este necesară sau nu, lăsând ca suferinţa să fie simţită în cazul
în care acest fapt este în beneficiul pacientului. Dacă totuşi acest lucru are loc, nu va fi vorba de întreaga suferinţă, ci numai de o parte a ei care îşi face apariţia conştientizat, exact atât cât permite persoanei să capete înţelegerea procesului de vindecare în desfăşurare.
Atacuri la nivel psihic şi psihologic
Singurul motiv pentru care suferim un atac la nivel psihic este că noi înşine conţinem cauza atacului. Halu ne poate ajuta să eliberăm din noi acea parte care provoacă atacurile psihice: să o vindecăm şi să o trimitem la Forţa Supremă. Adesea, atunci când încercăm să ne regăsim propria forţă, putem să nu avem încredere în ea, deoarece am folosit neadecvat forţa în trecut. Lucru care ar putea genera atacuri la adresa noastră, fie că ne atacăm noi înşine sau suntem atacaţi de alţii, care se simt ameninţaţi de forţa noastră care acum este mărită. Halu are darul de a ghida modul cum ne folosim forţa proprie: un mod înţelept şi plin de compasiune; totodată Halu contribuie la eliminarea acelei părţi din noi care atrage atacurile psihice sau psihologice. Atenţie deci: singura atitudine optimă faţă de atacuri este acceptarea faptului că noi înşine am generat cauza atacului, generare venită din interiorul nostru, ca methodă de autocunoaştere şi de autovindecare. Concentraţi-vă asupra a ceea ce dumneavoastră sau pacientul creaţi ca sursă a atacului şi trimiteţi acolo energia Halu Reiki pentru a vindeca şi elimina. Făcând acest lucru, urmaţi ghidajul interior şi îngăduiţi-vă dumneavoastră înşivă să învăţaţi, tot aşa de bine cum daţi frâu liber procesului de vindecare. Halu vă ghidează pentru a deveni un vindecător mai bun.
Halu este un instrument de vindecare puternic
Halu poate activa o rază vindecătoare, care poate fi concentrată într-o suprafaţă-ţintă a corpului infimă, favorizând vindecarea intensivă. Este foarte indicată în cazul tumorilor şi a chisturilor, ca şi în alte situaţii cu dezechilibru energetic. Când este utilizat în chirurgia psihică, este capabil să trimită fasciculul prin acumularea cea mai densă de energii nelalocul lor. Face aceasta, fiind energie mai densă decât cea din zona tratată, ceea ce provoacă disiparea acumulărilor de energie negativă.
După ce aţi lucrat cu Zonar şi Halu, pregătind pacientul pentru procesul de vindecare şi pentru o acţiune profundă a acestui proces, sunteţi acum gata să umpleţi zona de tratat cu iubirea pe care o aduce simbolul Harth.

Harth


 Simbolul Maicutei
Desenaţi crucea începând cu linia verticală. Trasaţi apoi părţile laterale şi sfârşiţi cu cerculeţele. Harth vindecă inima şi toate problemele care au legătură cu inima. Poate fi folosit pentru a umple o zonă vindecată şi curăţată deja de energii negative sau de blocaje energetice.
Ajută la vindecarea relaţiilor
Harth vindecă orice fel de relaţii. Când două persoane au o relaţie, există şi a treia entitate, care este relaţia în sine. Dacă există dificultăţi în relaţie, sau pur şi simplu doriţi să o îmbunătăţiţi, folosiţi Harth în combinaţie cu Simbolul de Distanţa din Reiki Usui, pentru a face o transmisie energetică acelei relaţii. Se crează astfel sentimente de iubire şi compasiune între cei doi, rezolvându-se mai uşor problemele care ar putea apărea, în acelaşi timp relaţia va câştiga în profunzime. Mai mult, Harth poate îmbunătăţi o relaţie care este deja bună! Pentru că în atâtea situaţii o relaţie este de codependenţă şi nu foarte benefică pentru cei implicaţi în ea; este tipul de relaţie care va avea mai devreme sau mai târziu un final. Ce face Harth în acest gen de situaţii este să asigure un final sănătos şi necomplicat al relaţiei respective. Reiki este numai sub controlul Forţei Supreme; deci nu vă aşteptaţi să puteţi folosi Harth pentru a împinge pe cineva de care
v-aţi îndrăgostit să se îndrăgostească şi el/ ea de dumneavoastră, dacă asta contravine sentimentelor lui/ ei. Harth nu poate fi folosit pentru a controla pe alţii. Harth întăreşte oamenii să trăiască în spiritul iubirii necondiţionate şi să ia decizii înţelepte pentru ei înşişi.
A cultiva obiceiuri bune
Dacă vreţi să cultivaţi un obicei bun, cea mai bună cale de a face asta este să daţi libertate deplină de a iubi ceea ce vreţi să faceţi. Dacă vă gândiţi la obiceiurile sănătoase pe care ar trebui să le aibă o persoană, veţi descoperi întotdeauna că acela iubeşte activităţile presupuse de obiceiurile sănătoase. Sunt unii care adoră să gătească şi să manânce bucate sănătoase, alţii sunt pasionaţi de exerciţii fizice sau de meditare, de munca lor, de o viaţă trăită echilibrat… Câteodată suferim în legătură cu lucrurile care sunt bune şi sănătoase pentu noi. Harth poate vindeca această suferinţă şi să începem să simţim o afecţiune firească pentru activităţile care sunt bune pentru noi. Există un obicei bun pe care doriţi să-l căpătaţi şi să-l cultivaţi? Scrieţi numele obiceiului pe o bucată de hârtie, ţineţi hârtia între palme şi trimiteţi Energia Simbolului Harth spre ea. Repetaţi zilnic şi, totodată, daţi curs activităţilor presupuse de obiceiul pe care doriţi să-l cultivaţi. Veţi simţi că este din ce în ce mai uşor să vă implicaţi în acele activităţi şi curând vă va plăcea mult să faceţi ce faceţi. Încercaţi, reuşită garantată!
Vindecarea dependenţelor
Dacă o persoană este dependentă de ceva, este pentru că acea persoană are probleme cu inima lui . Cineva care consumă alcool în exces, droguri, are comportamente distructive sau este implicat în relaţii nesănătoase pentru că există ceva în viaţa lui care îl împiedică să primească iubirea de care are nevoie. Harth îi dă împăcarea cu el însuşi şi atunci va putea iubi viaţa. Dacă cineva iubeşte viaţa, este improbabil ca acel cineva să devină dependent de ceva care îi poate fi dăunător. Dacă vă iubiţi pe voi înşivă, veţi avea cu adevărat grijă de dumneavoastră. Combinaţi Harth cu Simbolul de Distanţă Usui pentru a trimite energie dependenţei.
Cultivarea acţiunilor pline de compasiune
Acţiunile pline de compasiune sunt piatra unghiulară a spiritualităţii. Sunt cheia către fericirea personală şi către vindecarea Lumii. Prin vindecarea inimii noastre, Harth ajută la definirea şi augmentarea motivaţiei pentru acţiuni pline de compasiune. Înţelepciunea izvorâtă din inimă ne poate ghida în tot ce facem. Harth, prin vindecarea interiorului fiinţei noastre, ne face deschişi la iubirea necondiţionată faţă de alţii. Minunata revelaţie a celor care acţionează plini de compasiune este să descopere Bucuria şi Binecuvântarea şi nu sentimentul că sacrifică ceva acţionând şi practicând.
Contactul cu Entităţi Spirituale
Harth ne poate face receptivi la binecuvântările Entităţilor Spirituale, cum ar fi Sfânta Fecioară Maria sau Guanyin, care sunt întruchiparea Acţiunii Pline De Compasiune. Trimiteţi către aceste Entităţi Energia Simbolului Harth, asociat cu Simbolul de Distanţă Usui. Cereţi-le binecuvântarea, pentru ca inima dumneavoastră să fie vindecată şi să puteţi ajuta mai mult pe alţii. Veţi descoperi că Iubirea este cea mai mare dintre Puteri. Idealurile Reiki, în enunţarea lor originală, descriu Reiki drept “arta secretă de a invita fericirea” şi Harth este exact simbolul care poate face asta. Folosiţi Harth pentru iubire în inima dumneavoastră, pentru ceilalţi sau pentru orice merită să fie făcut, să fie căpătat sau -pur şi simplu- să existe în viaţa dumneavoastră.
După ce aţi folosit Zonar, Halu şi Harth, sunteţi gata să completaţi tratamentul cu Simbolul Rama.

Rama


 Arhanghelul Mihail
Rama este folosit pentru “împământare”. Este foarte indicată utilizarea lui ca încheiere a unui tratament.
Vindecarea Celor Trei Chakras Inferioare
Folosirea lui Rama deschide şi vindecă Chakras Inferioare, ajutând astfel persoana să fie mai ancorată în realitate, vigilentă şi concentrată în aici şi acum. Adesea întâlnim pacienţi care au o mare parte din energia lor situată în afara corpului. Cu Rama aplicat picioarelor pacientului, Chakras-urile secundare de la tălpile picioarelor se deschid şi permit persoanei să “reîntre în corpul propriu”. Aceeaşi tehnică “conduce afară prin <<poarta tălpilor>>” blocajele şi energiile negative şi poate, de multe ori, să elibereze suferinţa. Rama este excelent pentru conectarea cu Pământul.
Limpezirea minţii
Dacă dumneavoastră sau pacientul vostru simţiţi că sunteţi “în afara problemelor”, vă simţiţi confuzi sau distraşi, dacă vă simţiţi mintea tulbure, folosiţi Rama pentru a vă limpezi mintea. O modalitate este să vă imaginaţi Rama pe tălpile picioarelor. Se deschid astfel Chakras-urile minore de pe tălpi, pemiţând energiei liniştitoare, calmante a Pământului să vină în sistemul dumneavoastră energetic concomitent cu scugerea în Pamânt (unde urmează să fie “reciclate în economia” Universului) a energiilor deranjante acumultate în aura dumneavoastră. Este foarte reconfortant să aplicaţi tehnica la sfârşitul unei zile de muncă şi oricând vă simţiţi obosiţi sau aveţi nevoie de o pauză!
Purificarea unei camere de energiile negative
Puteţi pregăti spaţiul de tratament sau oricare alt spaţiu imaginându-vă Rama în centrul acestui spaţiu, în cele patru colţuri superioare şi pe tavan. Camera va fi în felul acesta “ancorată” şi energiile negative care s-ar fi putut acumula se scurg în afară. În acelaşi timp, energii benefice vor umple camera venind de sus. Tot atât de bine, puteţi să desenaţi Rama în centrul camerei, vizualizându-l ca umplând tot spaţiul disponibil. Faceţi aceasta cu intenţia de a purifica spaţiul de orice nu este Energie de Lumină şi înlocuiţi toate energiile mai puţin benefice prin cea mai pură iubire. Tehnica este foarte indicată înainte de întâlnirile sau discuţiile care vor avea loc acolo, aducând claritate şi hotărâre.
Armonizarea Chakras-urilor superioare cu cele inferioare
Aşa cum limpezeşte Chakras-urile inferioare, Rama permite conştiinţei mai înalte, aparţinând Chakras-urilor superioare să se manifeste în lumea fizică. Rama ne ajută, de asemenea, să scăpăm de teama de succes sau de teama de eşec. Ne dă forţa de a conştientiza misiunea noastră pe pământ şi înlesneşte ghidajul spiritual în viaţa cotidiană.
Spirit de decizie şi lucrul bine făcut
Ceea ce este propriu lui Rama este că ne poate ajuta să transcendem mila simţului comun pentru ceva sau pentru cineva. Ne face să putem merge dincolo de sentimentul de compasiune, devenim capabili să acţionăm concret pentru aceasta. Rama ne împinge să facem primul pas spre îndeplinirea scopurilor noastre şi ne face să rămânem concentraţi asupra desfăşurării întregului proces, astfel încât să ducem la sfârşit lucrul pe care l-am început. Fiţi siguri ca aşa va fi!
Materializarea scopurilor concrete
Procesul materializării scopurilor presupune să fii capabil să te conectezi la Conştiinţa Creativă Universală, prin intermediul corpului spiritual. Apoi să conştientizezi această conectare sub forma ideilor creative în corpul mental, care apoi să fie impregnate de impresiile afective ale corpului emoţional, aşa încât să fie puse în practică în planul fizic. Armonizarea Chakras-urilor superioare cu cele inferioare este importantă dacă avem ceva esenţial de făcut în lume. Rama acţionează ca un
“magnet vindecător”, pune în acord cele trei Chakras superioare cu cele trei inferioare şi umple întreaga noastră fiinţă, la toate nivelurile, cu creativitatea Conştiinţei Universală; în consecinţă, această creativitate se manifestă în lumea materială. Este posibil să simţim prezenta Sfântului Arhanghel Mihail sau a altor Entităţi Spirituale, atunci când folosim Rama în direcţia materializării scopurilor menite, pentru a-i ajuta pe alţii.
Finalizarea unei şedinţe de tratament
De multe ori se întâmplă ca, în timpul unei şedinţe de tratament, pacientul să iasă din corp; în felul acesta Ghizii Spirituali pot lucra mai uşor asupra sistemului energetic pentru facilitarea vindecării. Afară din corp, o persoană poate avea intuiţii şi poate fi îndrumată în propriul traseu existenţial, dar nu întotdeauna aceste lucruri pot fi conştientizate. Rama poate fi folosit la sfârşitul tratamentului pentru a aduce persoana înapoi în corp şi astfel să poată beneficia în mai mare măsură de îndrumarea pe care a avut-o în planul astral.


GnosaGnosa vindecă mintea şi vă conectează în mai mare măsură cu Eul Superior. Trasaţi mai întâi elicile, apoi triunghiul şi sfârşiţi cu cercul (în sens orar, pornind de sus).
CONECTEAZĂ EUL SUPERIOR CU MICUL EGO
Gnosa aduce Eul Superior în corpul fizic. Din acest motiv, Gnosa poate fi folosit pentru vindecări foarte profunde. El pătrunde foarte adânc şi scoate la suprafaţă suferinţele emoţionale; adesea face conştientă cauza reală a suferinţei într-un mod care completează vindecarea.
MĂREŞTE ABILITĂŢILE DE INVĂŢARE
Gnosa deschide mintea permiţând ideilor noi să se integreze mai uşor. Datorită faptului că acţionează asupra sistemului nervos, vă ajută să învăţaţi lucruri care ţin de educaţia fizică, cum ar fi dansul, artele marţiale, toate felurile de sport şi chiar interpretarea la diferite instrumente muzicale. Este excelent când aveţi de studiat şi de susţinut examene.
ÎNSĂNĂTOŞEŞTE COMUNICAREA
Prin îmbunătăţirea clarităţii minţii, Gnosa ne ajută să ne ordonăm mintea şi să ne creştem abilităţile de comunicare. Este eficace atât în comunicarea verbala, cât şi în cea scrisă. Gnosa poate fi de asemenea folosit când lucraţi la proiecte de cercetare, îndrumându-vă către cele mai bune surse de informare şi ajutându-vă să le înţelegeţi sensul.
MĂRIREA CREATIVITĂŢII
Gnosa aduce nivelul înalt al minţii în conştiinţa noastră cea de toate zilele, îmbunătăţindu-i claritatea şi inspirându-ne cu idei noi. Gnosa dă profunzime tuturor proiectelor noastre şi ne pune în legătură cu acele Entităţi de Lumină care ne pot îndruma, pe de-a-ntregul şi în plinătatea fiinţei. Gnosa poate fi asociat cu Rama, permiţând Eului Superior să manifeste creativitatea noastră în planul fizic.

Kriya

 

Acest Cho Ku Rei dublu este folosit pentru manifestarea în plan fizic şi pentru vindecarea umanităţii ca întreg.
CONECTAREA CU PĂMÂNTUL
Pentru a utiliza Kriya la conectarea cu Pământul, vizualizaţi fiecare parte a simbolului mergând în jos pe fiecare picior. Începeţi cu liniile orizontale de la nivelul şoldurilor şi sfârşiţi cu spiralele pe labele picioarelor. Aceasta va aduce o conectare puternică cu Pământul şi va augmenta conştiinţa dumneavoastră, integrată fiind corpului fizic. În acelaşi timp, veţi fi ghidat pe calea proprie în viaţa dumneavoastră, într-o manieră foarte concretă.
MATERIALIZAREA SCOPURILOR
Kriya poate fi utilizat pentru a materializa scopuri. O modalitate de a realiza acest lucru este să scrieţi pe o bucată de hârtie scopul dumneavoastră, exprimat în termenii unei afirmaţii. De exemplu, dacă doriţi să aveţi săptămânal 20 de pacienţi cărora să le aplicaţi tratamente Reiki, puteţi exprima afirmaţia: “Am 20 de pacienţi în fiecare săptămână”. Desenaţi apoi Kriya deasupra bucăţii de hârtie şi daţi-i Energia Kriya Reiki ţinând-o între palme, în fiecare zi. În acelaşi timp, trebuie să acţionaţi în sensul realizării scopului dumneavoastră, elaborând un plan şi străduindu-vă să îl puneţi în practică. Dacă scopul ales este conform binelui dumneavoastră superior, veţi constata că au loc “coincidenţe” care vă ajută să vă materializaţi scopul. Kriya Reiki vă va scoate în cale toate persoanele şi resursele de care aveţi nevoie pentru a atinge scopul şi a face din procesul materializării scopului o bucurie.
DEFINIREA PRIORITĂŢILOR
Kriya vă poate ajuta dacă, din cauza multitudinii de gânduri, vă simţiţi confuz şi întâmpinaţi dificultăţi în a vă concentra asupra a ceea ce trebuie să faceţi. Vă va ajuta să vă definiţi priorităţile şi să vă fixaţi
pe ceea ce este important pentru viaţa dumneavoastră în această etapă existenţială. De asemenea, vă sprijină prin aceea că înlesneşte concentrarea energiei dumneavoastră asupra acestor priorităţi.
VINDECAREA RASEI UMANE
Kriya poate fi folosit pentru vindecarea tuturor oamenilor de pe Pământ, ajutându-i să conlucreze în deplina armonie.

Iava (ii – aa – va)Trasaţi mai întâi “treiul”, pe urmă curba din spatele lui.
AFIRMAŢI-VĂ PROPRIA FORŢĂ
Câteodată există persoane în viaţa dumneavoastră care încearcă să controleze această viaţă. Dacă avem idealuri sau un mod de viaţă pe care ni le-am desemnat noi înşine, ei bine, sunt unii care nu sunt de acord cu acest lucru şi atunci succesele şi înaintarea noastră în viaţă devin mai dificil de obţinut. Planurile şi scopurile noastre îşi pot pierde din claritate prin intenţiile negative ale unora. Poate fi vorba de intenţii explicite sau -pur şi simplu- de gânduri şi sentimente ţinute sub control, care sunt depozitate în subconştientul persoanelor respective, fiind generate în trecut. Acest lucru s-a întâmplat adesea pentru că am abdicat de la folosirea forţei proprii şi am consimţit să o cedăm altora, din cauza temerilor sau a sentimenelor de vinovăţie. Iava vă ajută să vă eliberaţi de aşteptările şi proiecţiile altora, astfel încât să vă trăiţi viaţa în modul pe care dumneavoastră înşivă l-aţi hotărât.
VINDECAREA CO-DEPENDENTEI
Câteodată oamenii încheie –la nivelul subconştient- pacte cu cei apropiaţi, pacte care nu au o deloc o esenţă sănătoasă în natura lor. Evoluţia relaţiei face ca aceste pacte să fie realimentate continuu şi reciproc, menţinându-se un fel de dependenţă mutuală, fundamentată greşit, păgubos chiar, pentru membrii acelei relaţii. Aceste “pacte subconştiente” împiedică persoanele implicate să evolueze. Iava vă ajută să vă vindecaţi aceste co-dependenţe permiţând să vă eliberaţi de acel sentiment rău înţeles şi nesănătos al responsabilităţii privind persoana cu care aveţi o astfel de relaţie, sentiment pe care l-aţi creat şi menţinut până acum.
VINDECAREA SIMŢULUI REALITĂŢII
Iava ne învaţă, pe noi şi pe cei din jurul nostru să ne respectăm unii altora realităţile personale. Ne ajută să învăţăm şi să înţelegem pe ce trebuie cu adevărat să fie fundamentată realitatea proprie, să învăţăm să vedem ce este cu adevărat acest fundament al realităţii proprii, care nu are de a face cu ce vor alţii şi cu aşteptările lor.
NE UMPLE DE FORŢĂ PROPRIILE SCOPURI
Iava ne sprijină să acţionăm în sensul materializării planurilor noastre, chiar dacă alţii nu sunt prea fericiţi de hotărârile pe care le-am luat privind aceste planuri. Ne conectează cu bucuria atingerii scopurilor noastre, dându-ne forţa de a ne urmări nestingherit aceste scopuri.
VINDECAREA PLANETEI PĂMÂNT
Iava este cu adevărat o Energie Vindecătoare a Planetei Pământ şi ne poate ajuta să ne conectăm conştiinţei copacilor, florilor, cristalelor, norilor, etc. Încercaţi Iava cu plantele din casa sau curtea dumneavoastră.
Iava acţionează eficient pentru vindecarea dependenţelor, dacă este asociat cu Simbolul Harth.

 Shanti

 

Desenaţi mai întâi unghiul, după aceea trasaţi liniile curbe.
SHANTI ADUCE PACEA ŞI CREEAZĂ ÎNCREDEREA ÎN VIAŢĂ
Shanti poate acţiona aducându-ne în şuvoiul vieţii, permiţându-ne să ne vindecăm trecutul, să creăm armonia în prezent şi să avem drumul deschis către viitor. Este vorba de procesul lui “lasă să treacă”, care imprimă trecerii noastre prin viaţa lejeritate şi ne face să ne gustăm viaţa mult mai intens. Oamenii care au tendinţa de a se îngrijora pentru că li se pare că lucrurile nu au mers prea bine în trecut, au adesesa viziuni pesimiste şi pline de anxietate cu privire la viitor. De vreme ce Shanti ne vindecă trecutul, el ne aduce pacea pentru momentul prezent şi ne eliberează de îngrijorările pe care le-am putea avea în legătură cu viitorul.
VINDECAREA INSOMNIEI
Shanti disipează temerile şi crează un sentiment suav de serenitate. Din acest motiv, poate vindeca insomnia şi vă ajută să aveţi un somn bun. De asemenea, este de ajutor în vindecarea de visele neplăcute.
VINDECAREA TEMERII ŞI A PANICII
Shanti este util în cazul vindecării crizelor de panică sau a oboselii cronice. Şi aceasta pentru că are darul de a linişti temerile şi de a aduce liniştea. Mulţi oameni pentru care temerile reprezintă aproape un mod de viaţă se îngrijorează în legătură cu viitorul, se gândesc că lucrurile vor evolua negreşit într-un sens negativ, pun răul înainte, în loc să se concentreze asupra îndeplinirii scopurilor personale. Proces care îi secătuieşte de energie, astfel încât ei devin slabi şi li se instalează o mare oboseală. Shanti le imprimă o stare de spirit care îi face să se poată concentra mai mult asupra lui “acum” şi să facă aceasta fără convulsii şi sincope interioare.
MATERIALIZAREA CELOR MAI BUNE REZULTATE
Când este asociat cu Rama sau cu Kriya, Shanti poate aduce armonia aşa încât realizarea scopurilor să pară un proces lin şi fără obstacole.
DEZVOLTAREA CLARVIZIUNII
Meditaţi pe imaginea Simbolului Shanti, cu vârful unghiului intrând în Al Treilea Ochi, simbolul fiind trasat într-un plan vertical, perpendicular pe planul frunţii. Meditaţi asupra acelui vârf; aceasta purifică Ajna Chakra, ceea ce duce la dezvoltarea clarviziunii.
Trimiteți un comentariu

.

.