.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

vineri, 10 ianuarie 2014

ARHANGHELUL ARIEL

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Ariel urmatoarele: are grija de intreaga natura si ne ajuta sa ne conectam cu ea; pazeste planeta si resursele sale naturale; coordoneaza activitatile legate de natura si de mediul inconjurator; este guvernatorul animalelor domestice si salbatice. Impreuna cu Arhanghelul Rafael, Arhanghelul vindecarii, Ariel participa la vindecarea animalelor; este patronul homeopatiei si medicinei naturiste, alaturi de Rafael; furnizeaza toate lucrurile de care avem nevoie pentru un trai de minima decenta;

ARHANGHELUL ARIEL

              Ariel sau "Leoaica lui Dumnezeu" - eu ii spun Arielle pentru ca are o energie extrem de feminina si este un Arhanghel al Naturii impreuna cu Hanielle. Culoarea care o caracterizeaza este roz pal. Cand vezi scantei roz pe langa tine sau lei, leoaice - brusc in imagini, Arielle e prin preajma sau incearca sa iti spuna ceva. Daca intr-o anumita perioada simti nevoia sa ai roz deschis pe langa tine, incearca sa intelegi ce doreste Arielle sa iti spuna.

            Arielle este asociata cu natura, cu Planeta Pamant, cu spiritele naturii. Te ajuta in tehnicile de impamantare, de a "fi in corp"; te indruma in diferite feluri spre natura, sa te incarci energetic din natura, sa protejezi natura, sa vindeci prin natura. Ea este conectata cu toate vietuitoarele naturii, in mod special cu cele din apa. Te poate indruma spre tehnici de vindecare care tin de natura si aici lucreaza strans si cu Rafael.

          Pentru ca Arielle este strans asociata cu  Gaia, Spiritul Pamantului, ea te va ajuta in echilibrarea centrilor energetici, in calibrarea la frecventele Pamantului, sa te simti mai legat de pamant in ceea ce priveste concentrarea si trairea activa in prezent. Daca ti se intampla sa iesi din corp, sa tinzi spre spatiu, atunci o chemi pe Arielle sa te ajute sa te ancorezi in corpul fizic.

        Arielle lucreaza cu spiritele naturii si te poate ajuta sa te conectezi cu ele; aici ne referim la zane, gnomi, elfi, ondine si alte astfel de spirite care de altfel sunt foarte reale si foarte des percepute mai puternic de copii decat de adulti. Arielle te va ajuta sa te calibrezi la frecventele acestor spirite pentru a le putea percepe mai usor.

        De asemenea, daca te simti atras de natura, de plante, de animale, de pasari, roag-o pe Arielle sa te ajute sa descoperi daca scopul vietii tale are legatura cu ajutorarea naturii si a animalelor. De exemplu daca te atrag plantele si vindecarea prin plante, poti sa ii chemi pe Rafael si pe Arielle sa te ajute sa te dezvolti pe aceasta directie. Daca iubesti animalele in mod deosebit, simti ca ai o comunicare mai puternica pe aceasta parte, simti nevoia sa le ajuti, sa le vindeci, roag-o pe Arielle sa te indrume, sa te ajute, sa iti scoata in cale oportunitati. Ea te poate ajuta sa comunici cu ele. Pe parte de vindecare a animalelor, roaga-l si pe Rafael sa te ajute

         Fiind puternic asociata cu Pamantul, Arielle te ajuta cu tot ce ai nevoie in viata pamanteasca: siguranta financiara, casa, familie, munca; te ajuta sa rezolvi problemele de zi cu zi. Ea aduce prosperitatea in viata ta. Te ajuta sa te simti bine in corpul tau si in acesta viata de pe Pamant. De asemenea, te ajuta sa te integrezi intr-un grup de oameni, sa stabilesti granitele proprii, sa interactionezi cu ceilalti in asa fel incat sa fie bine si pentru tine si pentru ei.          Arielle este un arhanghel care isi face simtit ajutorul foarte puternic, aproape miraculos, in toate privintele. Toti oamenii pe care i-am indrumat sa ii ceara ajutorul in problemele de zi cu zi: pe parte financiara, sociala, cu locuinta sau in situatii in care intrau si nu mai gaseau iesirea pentru ca se parea ca problemele nu se mai sfarseau, au revenit si mi-au spus ca Arielle i-a ajutat miraculos. Important este sa ii ceri ajutorul si sa o rogi sa rezolve ea problemele cum crede ea ca este mai bine, nu cum crezi tu ca este mai bine. Ea isi face simtita prezenta prin rapiditatea ajutorului pe care ti-l ofera

           De fiecare data cand tindeam mai mult spre spatiu decat spre pamant, cand eram extrem de incarcata energetic dupa diferite lucrari, imi scotea in cale oportunitati sa petrec timp in natura, sa ma descarc, ma ajuta sa ma conectez la spiritul Pamantului, sa imi ajut sufletul sa fie mai stabil in corp, sa ma echilibrez si sa iau din vitalitatea naturii. Am cunoscut oameni care lucreaza cu Spiritele Naturii la fel de mult cum lucrez eu cu ingerii si imi povesteau despre suportul pe care l-au primit de la Arielle in conectarea cu aceste fiinte magnifice.

            Eu i-am cerut lui Arielle sa intervina in viata mea de fiecare data cand este cazul, cum crede ea, fara ca eu sa ii mai cer ajutorul si am vazut cum atunci cand aveam nevoie de ceva anume, de exemplu de contactul cu energia pamantului, "aranja" in asa fel incat sa ajung in mijlocul naturii, prin persoane diferite, sa pun picioarele pe pamant sau sa meditez intr-un fel anume, in asa fel incat sa imi iau din acest mediu energia vitala de care aveam nevoie. In ceea ce priveste viata de zi cu zi, cand plec sa cumpar ceva sau imi fac anumite planuri care presupun si aspecte financiare, pur si simplu o rog pe Arielle sa participe si ea la construirea lor, in asa fel incat totul sa iasa bine.

             Este minunat sa te lasi in mainile lui Arielle; sa o lasi sa iti faca viata mai frumoasa decat ti-o poti face singur.

                                                 Iti multumesc draga mea Arielle, pentru ca esti "aici" cand am nevoie de tine.

Trimiteți un comentariu