.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

vineri, 10 ianuarie 2014

ARHANGHELUL RAGUEL

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Raguel urmatoarele: aduce pace si armonie in relatiile interumane; ajuta oamenii sa aiba un mediu armonios si calm la serviciu sau acasa, in familie; inlatura neintelegerile intre oameni; poate ajuta la repararea unor prietenii vechi si valoroase, stricate din cauza Egoului excesiv si a orgoliului;

ARHANGHELUL RAGUEL

                       Raguel, al carui nume inseamna "Prietenul lui Dumnezeu" este un Arhanghel al Relatiilor. El aduce armonie in relatiile pe care le ai, vindeca relatiile trecute si prezente si te ajuta sa interactionezi cu oamenii intr-un mod mai placut. Culoarea care il reprezinta este un bleu deschis, asa cum este cerul senin.

                      Raguel lucreaza foarte mult pe chakra inimii, acolo unde se gasesc iubirea, iertarea . Si te indeamna sa lucrezi mai intai cu copilul din tine. Relatia ta cu copilul din tine este extrem de importanta si am dezvoltat acest lucru in alt loc pe website. Copilul din tine primeste toate emotiile foarte puternic, fara sa aiba filtrul adultului. Cand nu esti in armonie cu copilul din tine, nu functionezi ca un tot unitar, nu te poti dezvolta sanatos din punct de vedere spiritual, mental si nu numai. Sunteti ca doua entitati in acelasi trup, in loc sa fiti Una. A lucra cu copilul din tine inseamna a lucra cu tine insuti, a cerceta relatia pe care o ai tu cu tine. Raguel te poate ajuta foarte mult in acest aspect: in a aduce armonie in interiorul tau, in a te ajuta sa te ierti pe tine pentru ce crezi tu ca ai gresit, pentru ca poate nu te ridici la nivelul pe care ti-l doresti, pentru ca te subapreciezi, pentru cuvintele grele pe care poate le-ai spus. Raguel te indeamna sa accepti sa te simti iubit, sa iti permiti sa simti iubirea.

                     De asemenea, Raguel te ajuta sa aduci armonia in relatiile cu parintii tai, in mod special cu mama ta. El te poate ajuta sa vindeci toate relatiile pe care le-ai avut cu mamele tale in toate vietile; iti poate armoniza karma. Tu poti vindeca relatiile pe care le-ai avut cu parintii tai si daca ei au decedat. Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti aceasta intentie, sa spui ca vrei acest lucru si sa ii ceri Arhanghelului Raguel sa te ajute in aceasta privinta, sa taie toate atasamentele energetice negative dezvoltate cu ei. Relatiile pe care le-ai avut cu parintii tai seteaza relatiile pe care le vei avea in continuare in viata. Raguel te poate ajuta sa te concentrezi pe divinul din fiecare, nu pe orgoliul din fiecare. Daca ai suferit traume, violente din cauza parintilor tai, accepta sa lasi trecutul in urma, sa te desprinzi de el si roaga-l pe Raguel sa te ajute in aceasta directie. Cand esti manios pe cineva, tii in tine toxine care in primul rand iti dauneaza tie, iti faci rau singur, in plus fata de raul pe care ti l-a facut altcineva

                  Si asa poti continua cu rudele tale, cu prietenii tai, cu relatiile pe care le-ai avut si care au nevoie de vindecare. Roaga-l pe Raguel sa te ajute in fiecare dintre cele care iti vin in minte; sa te elibereze de toate sentimentele negative si mergi mai departe.

                 Daca in prezent ai relatii conflictuale cu cineva anume, roaga ingerii pazitori ai acelei persoane sa te ajute in aceasta privinta. Cere-le sa aduca pace, iertare si linisite in relatie. Lui Raguel ii poti cere sa preia toate relatiile pe care le ai in prezent si sa le vindece, armonizeze, sa le curete, sa le purifice, asa cum stie el

                Raguel m-a ajutat foarte mult in relatiile de zi cu zi. Cand am relatii mai tensionate cu cineva anume, il rog pe Raguel sa imi trimita lumina bleu deschis, care sa ma patrunda, sa ma inconjoare si sa se reverse ca o mare in jurul meu. Si fiecare om care incearca sa ajunga la mine cu cuvantul, gandul, fapta, sa trebuiasca sa inoate prin aceasta mare a armoniei, a linistii si totul sa ajunga la mine armonizat, curatat de orice energie negativa. Si, in acelasi timp, ii cer lui Raguel sa ma ajute ca orice gand al meu, orice fapta, intentie, sa treaca mai intai prin aceasta mare, sa inoate in ea si sa se curete total de orice murdarie energetica; sa ajunga curata si armonioasa la celalalt.  Daca nu ai timp sa faci aceste lucruri, doar roaga-l pe Raguel sa te ajute intr-o anumita relatie si o sa vezi schimbari.

Trimiteți un comentariu