Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

vineri, 10 ianuarie 2014

ARHANGHELUL SANDALFON

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Sandalfon urmatoarele: este conducatorul rugaciunilor noastre catre Dumnezeu. Puneti pe o foaie de hartie dorintele voastre, imaginati-va ca o inmanati lui Sandalfon si rugati-l sa va duca rugaciunile direct la Dumnezeu. Veti primi apoi cumva niste semne ca acest lucru s-a intamplat cu adevarat; ajuta la stabilirea sexului copilului; ajuta compozitorii, creatorii de muzica in general si pe cei pentru care muzica este menirea lor principala, punandu-i uneori in legatura directa cu Simfonia Universului;

ARHANGHELUL SANDALFON

                         Este al doilea Arhanghel despre care am spus ca initial a fost om, Sfantul Prooroc Ilie. A fost ridicat la ceruri de Tatal cu tot cu trup, neavand o moarte omeneasca. Este considerat frate al Printului Metatron datorita originii lor omenesti. De aceea nici  numele lor nu se terminal in "el" ca in cazul tuturor celorlalti Arhangheli (exemplu Ariel, Gabriel). Particula "el" de la sfarsitul numelor Arhanghelilor inseamna "Al lui Dumnezeu". Insa faptul ca niciunul din cei doi nu are numele terminat in "el" nu inseamna ca ei nu sunt ai lui Dumnezeu. Sunt chiar niste arhangheli deosebiti. In Arborele Sefirotic Sandalfon reprezinta Imparatia, Malkut, locul sufletelor, umanitatea si este a zecea sefira.

                         Sandalfon si Raziel sunt considerati Arhanghelii Scolii Misterelor pentru ca utilizeaza metode de vindecare pe care unii oameni nu le-ar considera neaparat practice. Sandalfon merge foarte mult pe rugaciune imbinata cu muzica, in timp de Raziel lucreaza foarte mult cu concepte  ezoterice profunde si cu energetizarea chakrelor prin spectrul complet de lumina de la soare


                        Cand vorbim de Sandalfon ne gandim la o lumina de culoare aqua - turcoaz ca apa curata a marii, la o racoare binevenita ce ne ofera liniste, calm interior. Cand sunteti nervosi, iritati, tensionati, imaginati-va aceasta racoare turcoaz intrand in voi si linistindu-va.

                                                                                          Chemati-l pe Sandalfon.

                        Sandalfon te ajuta in vindecarea prin muzica- prin note si tonalitati muzicale. Poate ai auzit de terapia de vindecare prin sunet. Conform teoriei lui Pitagora, marele filosof grec, Universul este creat din tonuri vindecatoare, ele sincronizandu-se cu ritmurile Universului. Permite-i lui Sandalfon sa ajusteze pozitiv si spre binele tau frecventa ta spirituala si ADN-ul tau prin puterea muzicii.

                        Exista multe materiale disponibile, referitoare la terapiile prin sunet care te pot ajuta pe mai multe directii, de exemplu in curatarea chakrelor sau in echilibrarea lor; te invit sa lasi muzica sa iti ridice vibratiile si sa il  rogi pe Arhanghelul Sandalfon  sa te ajute in aceasta privinta.

                        Sandalfon are si alta sarcina: aceea de mesager, in sensul ca preia rugaciunile noastre , le duce la Dumnezeu si ne aduce raspunsurile in diferite forme. Cand ai framantari, probleme, vizualizeaza in mintea ta cum arata ceea ce ceri tu spre rezolvare si cu ochii mintii il vezi pe Sandalfon in fata ta cu o tava de argint, pe care pui rugaciunea ta. Roaga-l sa o duca mai departe spre rezolvare si nu te gandi la cum ti se va raspunde, in ce fel se va rezolva, ci doar gandeste-te ca lasi Intelepciunea, Inteligenta, Creativitatea Divina sa rezolve aceasta problema.

                      Raspunsurile la rugaciuni iti pot fi aduse in diferite modalitati: poti auzi un cuvant, o fraza in mod repetat, poti avea ganduri repetitive, sentimente, semne, vise. Fii atent in jurul tau, ramai deschis si vei primi raspunsurile la rugaciunile tale

                     Exista multe modalitati de dezvoltare personala, multe forme de cunoastere, unele mai solicitante, altele mai relaxante. De multe ori simt nevoia sa il rog pe Sandalfon sa imi aleaga sunetele, muzica de care am nevoie in relaxare, vindecare, dezvoltare, meditatie.  Muzica naturii, a apei, ritmurile fluxului si refluxului apei coincid cu expiratia si respiratia - tehnica importanta in meditatie, apoi anumite melodii create de oameni deosebiti prin channeling pentru care anumiti arhangheli au preferinte, toate acestea te pot ajuta sa fii bine, sa lucrezi usor, sa te relaxezi, sa te conectezi, sa te vindeci intr-un mod extrem de placut.

Roaga-l pe Sandalfon sa te calauzeasca in a gasi sunetele, muzica de care ai tu nevoie si multumeste-i pentru ajutor. Si nu uita sa ii transmiti nelinistile tale spre rezolvare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.