Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

vineri, 10 ianuarie 2014

ARHANGHELUL URIEL

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Uriel urmatoarele: fiind asociat cu Flacara lui Dumnezeu, Arhanghelul Uriel este de mare ajutor atunci cand exista un impas de idei. Aduce idei gen “a picat fisa sau scanteie divina”; ajuta la raspandirea Luminii cunoasterii lui Dumnezeu. Daca aceasta cunoastere nu este folosita in scopuri benefice, Uriel este insarcinat sa ne faca sa platim pentru faptele noastre; ajuta la intelegerea legilor karmei si ne poate conduce catre instrumente ce ne pot ajuta sa anihilam karma negativa; ca si Mihail, Uriel este un opozant puternic fata de energiile malefice, atacuri generate ca urmare a unor acte de vrajitorie pe care le pot face unele persoane si care ne vizeaza pe noi. Pot veni asemenea programe si din vieti anterioare. Ne poate aduce la lumina cu ce ne confruntam de fapt si de ce ne merge rau, ne conduce catre solutiile salvatare, astfel incat aceste actiuni sa inceteze definitiv; Focul sacru al lui Uriel poate fi invocat pentru arderea energiilor negative, pentru purificare ;

ARHANGHELUL URIEL

                       Uriel sau "Lumina lui Dumnezeu" este un arhanghel cunoscut in toate religiile asa cum sunt si Mihail, Rafael si Gabriel. Putem spune ca exista doi Arhangheli Intelectuali: Zadkiel si Uriel. Menirea lui Uriel este sa te ajute in functionarea intelectului. Cand ai o problema si nu gasesti solutia, ti se poate intampla sa iti vina brusc o idee care sa o rezolve (cand esti treaz sau in vis). In acel moment ii poti multumi lui Uriel. Acesta este un mod in care el lucreaza.

                        Lumina lui este galben-aurie, ca a unei lanterne care iti arata drumul prin intuneric; el iti arata solutiile cand esti confuz. Deci cand ai nevoie de solutii ingenioase, cheama-l pe Uriel sa te ajute. Dupa cum iti spuneam, iti vor veni in minte idei care sa te scoata din incurcatura.

                       De asemenea, sunt momente in care mintea ta nu functioneaza unitar, in sensul ca o parte din gandurile tale sunt intr-o directie, altele in alta directie, ai un fel de minte despicata. Ca si cum fragmente din mintea ta merg in diferite directii, in loc sa mearga toate intr-una singura. Uriel te poate ajuta sa ai mintea concentrata pe o singura actiune; sa functioneze ca un tot unitar. Cere-i lui Uriel sa iti readuca toate fragmentele mintii tale la un loc, pentru ca sa poate functiona la nivel optim.

                    Uriel lucreaza si cu chakra coroanei, ajutandu-te sa o deschizi si, in acelasi timp, ajutandu-te sa iti linistesti mintea, sa nu mai fie distrasa. El te va ajuta sa te concentrezi si sa ramai focusat.

                  Tot Uriel te ajuta in ceea ce priveste o dieta sanatoasa ce permite creierului tau sa functioneze optim , in sensul ca te poate ajuta sa elimini acele alimente - stimulent care iti forteaza mintea: cofeina, alcoolul, ciocolata etc. In acest sens, el iti poate reduce excesele si poate diminua dependentele de apetit. Trebuie doar sa ii ceri ajutorul.

                                  Cere-i lui Uriel sa te ajute sa primesti intuitii, idei stralucite, oricand trebuie sa te gandesti la ceva anume.

                   Cel mai rapid mod de manifestare a lui Uriel este sub forma de idei, ganduri pe care e bine sa le urmezi, daca ele vin ca o solutie la problemele tale. Ele iti pot veni direct tie sau pot veni prin altcineva care poate fi mai receptiv, de exemplu o ruda, un prieten, un coleg cu care te sfatuiesti.

Uriel poate fi alaturi de tine tot timpul, la fel ca si ceilalti Arhangheli, important este sa ii ceri acest lucru.


URIEL-iar numele lui inseamna Lumina lui Dumnezeu, iar in religia ortodoxa comemorarea lui are loc la 8 noiembrie.Este reprezentat ca fiind un barbat tanar, tinand in mana dreapta o sabie, care reprezinta puterea si dreptatea, iar in mana stanga tine o limba de foc reprezinta temperamentul sau inflacarat.Rolul lui este de a avea grija de Infern, fiind conducatorul ingerilor razbunatori si ai pedepsei.Din punct de vedere spiritual, Uriel ajuta la iluminarea noastra, iar pe unii ne ajuta sa devenim profeti sau cel putin chanelleri(tu esti exemplul concret).Uneori Uriel este asociat cu un heruvim sau cu Pamantul(Mama Geea), deoarece el pastreaza secretele pamjantului si nimic nu se intampla fara stirea lui.
Iti recomand sa-l invoci in orice zi doresti tu, prin aprinderea unei lumanari de culoare argintie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.