.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

vineri, 10 ianuarie 2014

ARHANGHELUL URIEL

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Uriel urmatoarele: fiind asociat cu Flacara lui Dumnezeu, Arhanghelul Uriel este de mare ajutor atunci cand exista un impas de idei. Aduce idei gen “a picat fisa sau scanteie divina”; ajuta la raspandirea Luminii cunoasterii lui Dumnezeu. Daca aceasta cunoastere nu este folosita in scopuri benefice, Uriel este insarcinat sa ne faca sa platim pentru faptele noastre; ajuta la intelegerea legilor karmei si ne poate conduce catre instrumente ce ne pot ajuta sa anihilam karma negativa; ca si Mihail, Uriel este un opozant puternic fata de energiile malefice, atacuri generate ca urmare a unor acte de vrajitorie pe care le pot face unele persoane si care ne vizeaza pe noi. Pot veni asemenea programe si din vieti anterioare. Ne poate aduce la lumina cu ce ne confruntam de fapt si de ce ne merge rau, ne conduce catre solutiile salvatare, astfel incat aceste actiuni sa inceteze definitiv; Focul sacru al lui Uriel poate fi invocat pentru arderea energiilor negative, pentru purificare ;

ARHANGHELUL URIEL

                       Uriel sau "Lumina lui Dumnezeu" este un arhanghel cunoscut in toate religiile asa cum sunt si Mihail, Rafael si Gabriel. Putem spune ca exista doi Arhangheli Intelectuali: Zadkiel si Uriel. Menirea lui Uriel este sa te ajute in functionarea intelectului. Cand ai o problema si nu gasesti solutia, ti se poate intampla sa iti vina brusc o idee care sa o rezolve (cand esti treaz sau in vis). In acel moment ii poti multumi lui Uriel. Acesta este un mod in care el lucreaza.

                        Lumina lui este galben-aurie, ca a unei lanterne care iti arata drumul prin intuneric; el iti arata solutiile cand esti confuz. Deci cand ai nevoie de solutii ingenioase, cheama-l pe Uriel sa te ajute. Dupa cum iti spuneam, iti vor veni in minte idei care sa te scoata din incurcatura.

                       De asemenea, sunt momente in care mintea ta nu functioneaza unitar, in sensul ca o parte din gandurile tale sunt intr-o directie, altele in alta directie, ai un fel de minte despicata. Ca si cum fragmente din mintea ta merg in diferite directii, in loc sa mearga toate intr-una singura. Uriel te poate ajuta sa ai mintea concentrata pe o singura actiune; sa functioneze ca un tot unitar. Cere-i lui Uriel sa iti readuca toate fragmentele mintii tale la un loc, pentru ca sa poate functiona la nivel optim.

                    Uriel lucreaza si cu chakra coroanei, ajutandu-te sa o deschizi si, in acelasi timp, ajutandu-te sa iti linistesti mintea, sa nu mai fie distrasa. El te va ajuta sa te concentrezi si sa ramai focusat.

                  Tot Uriel te ajuta in ceea ce priveste o dieta sanatoasa ce permite creierului tau sa functioneze optim , in sensul ca te poate ajuta sa elimini acele alimente - stimulent care iti forteaza mintea: cofeina, alcoolul, ciocolata etc. In acest sens, el iti poate reduce excesele si poate diminua dependentele de apetit. Trebuie doar sa ii ceri ajutorul.

                                  Cere-i lui Uriel sa te ajute sa primesti intuitii, idei stralucite, oricand trebuie sa te gandesti la ceva anume.

                   Cel mai rapid mod de manifestare a lui Uriel este sub forma de idei, ganduri pe care e bine sa le urmezi, daca ele vin ca o solutie la problemele tale. Ele iti pot veni direct tie sau pot veni prin altcineva care poate fi mai receptiv, de exemplu o ruda, un prieten, un coleg cu care te sfatuiesti.

Uriel poate fi alaturi de tine tot timpul, la fel ca si ceilalti Arhangheli, important este sa ii ceri acest lucru.


URIEL-iar numele lui inseamna Lumina lui Dumnezeu, iar in religia ortodoxa comemorarea lui are loc la 8 noiembrie.Este reprezentat ca fiind un barbat tanar, tinand in mana dreapta o sabie, care reprezinta puterea si dreptatea, iar in mana stanga tine o limba de foc reprezinta temperamentul sau inflacarat.Rolul lui este de a avea grija de Infern, fiind conducatorul ingerilor razbunatori si ai pedepsei.Din punct de vedere spiritual, Uriel ajuta la iluminarea noastra, iar pe unii ne ajuta sa devenim profeti sau cel putin chanelleri(tu esti exemplul concret).Uneori Uriel este asociat cu un heruvim sau cu Pamantul(Mama Geea), deoarece el pastreaza secretele pamjantului si nimic nu se intampla fara stirea lui.
Iti recomand sa-l invoci in orice zi doresti tu, prin aprinderea unei lumanari de culoare argintie.
Trimiteți un comentariu