Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

vineri, 10 ianuarie 2014

ARHANGHELUL ZADKIEL

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Zadkiel urmatoarele: este asociat cu iertarea si ne ajuta sa putem ierta si sa primim iertarea altora, actiuni esentiale pentru evoloutia noastra spirituala in sens ascendent. A ierta nu presupune neaparat sa fie reluate niste relatii, ci pur si simplu sa nu purtam ura fata de persoanele care ne-au provocat necazuri, sa incercam sa le intelegem faptele din punctul lor de vedere; ne ajuta sa se topesca toate blocajele limitatoare, sa ne scoata dintr-o viata in care ne confruntam permanent cu restrictii de tot felul, prin transformarea profunda la nivelul structurii noastre interioare, la nivel emotional si celular, prin modificarea codului nostru ADN. Ne ajuta in acest fel sa ne redobandim libertatea individuala; ne ajuta sa vindecam memoria unor amintiri din viata noastra ce ne-au provocat traume emotionale adanci. El este considerat un mare vindecator al mintii si al bolilor asociate; ajuta la activarea memoriei atunci cand este nevoie, fiind un prieten de nadejde al elevilor sau al celor ce trebuie sa sustina niste examene, in scopul pregatirii profesionale"

ARHANGHELUL ZADKIEL

                     Zadkiel al carui nume inseamna "Dreptatea lui Dumnezeu" este un alt mare arhanghel pe care il regasim si intre sefiroturi pe locul patru, manifestand pe Hesed sau Mila lui Dumnezeu si reprezentand Domniile. Culoarea care il reprezinta este albastru inchis, indigo si daca te simti atras de aceasta culoare sau vizualizezi scantei in aceasta culoare, inseamna ca Zadkiel este prin preajma. El mai poate fi intalnit si sub denumirile: Sachiel, Zedekiel, Tzadkiel, Hesediel sau Zedekul. Se spune ca el impreuna cu Jofielle stau alaturi de Mihail cand au loc lupte impotriva duhurilor intunericului.

                      Alaturi de Uriel, Zadkiel poate fi considerat un Arhanghel Intelectual, una din specializarile sale fiind cea legata de memorie. Cand vrei sa il simti pe Zadkiel, cheama-l si il poti vizualiza cu ochii mintii ca pe o ceata mistica de albastru inchis care iti revigoreaza mintea.

                      Zadkiel te poate ajuta in viata de zi cu zi aducandu-ti in memorie lucruri de care ai nevoie: numere de telefon, nume, informatii. El poate fi de un mare ajutor la un examen ajutandu-ti inclusiv memoria vizuala.

                       Daca iti inchipui memoria ta ca o banca de informatii, atunci ii poti cere lui Zadkiel sa curete ce nu iti mai trebuie pentru a lasa loc unor informatii noi; cere-i sa deblocheze orice te impiedica sa ai acces la informatii de care ai nevoie, sa iti echilibreze memoria in asa fel incat sa functioneze sanatos.

                      De asemenea, Zadkiel poate lucra pe modul de functionare a memoriei tale, in asa fel incat sa fie diminuata tendinta mintii tale de a-si aminti doar lucruri dureroase, care te-au afectat in mod negativ si sa o indrepte spre lucrurile pozitive, pe care sa ti le amintesti mereu. Ii poti cere lui Zadkiel sa te ajute sa cureti acele amintiri dureroase din viata ta care ar putea sa te blocheze in vreun fel din punct de vedere mental, sentimental.

                     Zadkiel lucreaza insa si cu memoria corpului tau, a organelor tale interne. Zadkiel atrage atentia asupra faptului ca si organele interne ale corpului nostru au o memorie pe care o pastreaza de-a lungul vietilor noastre. Vorbim despre un fel de "suflet" al acelui organ. Si daca in alte vieti un anumit organ a suferit traume sau vreo boala devastatoare, atunci poti avea anumite experiente confuze cu acel organ in aceasta viata, pentru ca acele traume au creat niste amintiri care se pastreaza din viata in viata, pana le identifici si le vindeci. Il poti ruga pe Zadkiel sa acceseze memoria anumitor organe pe care tu le simti mai sensibile pentru a curata orice amintiri acumulate ce ar putea sa iti dauneze in aceasta viata.

                   Zadkiel este un arhanghel foarte saritor dar ajutorul lui solicita atentie. In cazul meu, Zadkiel s-a manifestat foarte simplu prin flashuri de amintiri. Cand caut o explicatie pentru un lucru care se intampla mie sau altora, Zadkiel imi creeaza un film de flashuri constituite din vorbe ale unor persoane apropiate mie sau doar auzite, amintiri personale, situatii de care am auzit, lucruri pe care le-am citit si acest film imi da raspunsul la intrebare; imi ofera niste explicatii. Vine ca un puzzle de flashuri pe care trebuie sa le legi cumva. Nu o data mi s-a intamplat sa vorbesc cu vreo prietena si sa imi expuna o situatie mai dificila prin care trece si in scurt timp Zadkiel sa imi creeze un astfel de film prin care sa exprime motivele pentru care se intampla anumite lucruri.

                De asemenea, cand ai nevoie sa se infaptuiasca dreptate in jurul tau, il poti chema pe Zadkiel sa ajute ca lucrurile sa se intample in mod corect, urmand Justitia Divina; sa nu lase loc altor elemente malefice sa intervina. Vei vedea rezultate spectaculoase.

                                                   Cand spun Zadkiel, ma gandesc imediat la "Dumnezeu cel milostiv si drept".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.