joi, 6 februarie 2014

Eliberarea Entitatilor si Parazitilor astrali Ruperea Juramintelor


De multe ori, entitătile astrale pot pătrunde in campurile noastre. Fie constient sau inconstient, noi facem intelegeri cu ele cind avem momente de teamă sau de nevoie. Aceste entităti se vor atasa de noi, de obicei promitandu-ne in schimb oarece confort pentru a trăi indirect/parazitar prin noi.

Aceste schimburi, de cele mai multe ori nu merită, pentru că entitatea astrală este doar un obiect de distorsiune si de iluzie a polaritătii asa cum sunt fiintele celei de-a treia Dimensiuni.

Ele adesea se hrănesc cu vicii, dependente de diferite tipuri, fie substante sau persoane.

Unele chiar se bucură de manie si de violentă si vor indemna la acestea, vor aduce argumente si se vor hrăni cu situatii karmice, adăugand la intensitatea karmei.

Uneori, relatiile intre oameni sunt de fapt relatii intre entitătile atasate lor.

Este intotdeauna de preferat să eliberăm aceste fiinte in Lumină, pentru ca ele să meargă in urmatorul lor stadiu de dezvoltare si ca voi sa fiti liberi de influenta lor.

Eliberarea Entitatilor Astrale este o practică bună in orice program de “Igienă Spirituală”. Unii oameni fac aceasta in mod current, doar pentru a fi siguri că nici-o entitate nu s-a strecurat in campurile lor.

Vă rog fiti constienti, puteti elibera/desface orice intelegere pe care DOAR voi insivă o aveti cu aceste entitati. Nu puteti elibera/desface intelegeri ale altor persoane.

Eliberarea Entitătilor Astrale

Cereti asistentă:

”Arhanghele Mihail, te rog coboară tunelul de Lumină. Ariel, Azrael si Aru-Kiri vă rog, asistati.”

“Rup orice si toate intelegerile sau contractele constiente sau inconstiente pe care le-am facut sau pe care oricine in corpul meu le-a facut, sau pe care oricine in linia mea genetică le-a facut, cu orice entităti astrale, forme de gand negative, demoni, forte intunecate sau larve astrale. Va rog să mergeti in tunel, vă vom duce acasă.”

Din momentul in care incepeti eliberarea entitatilor, fiti constienti ca sentimentele sau gindurile ce le aveti pot sa nu fie ale voastre.

Plictiseală, o stare de a nu fi atent/de a nu fi in contact cu realitatea, rezistentă, afirmatii de genul ”Asta nu o sa meargă niciodată!”, manie, durere si suferintă pot veni de la aceste entităti.

Identificati-le si trimiteti-le in Lumină:

“Rezistenta a entitătii: mergi in Lumină acum !”- această afirmatie este de mare ajutor in a vă usura eliberarea lor.

Cand vă simtiti mai limpezi, mai luminati, ceretii Arhanghelului Mihail să ia tunelul inapoi in cea de-a 5-a Dimensiune. Si nu uitati să Multumiti !

( Preluat de pe councilofone.org; Tradus de Mimi Moise )

Eliberarea Parazitilor Astrali

Parazitii si căpusele astrale se atasează de corpul fizic si se hrănesc din energia lui.

Acum, cand corpul fizic vibrează mai aproape de frecventele astrale, de multe ori tratează aceste atasamente astrale ca pe niste infestări fizice.

Ele se pot manifesta ca: oboseală extremă, senzatie de a fi ”uscat”/”secătuit” de energie, probleme respiratorii, digestive, urinare, sau probleme ale sistemului endocrin.

Cind există o banuială, faceti o indepărtare a parazitilor astrali.

Cereti asistentă:

“Arhanghele Mihail, te rog, coboară tunelul de Lumină. Corpuri medicale din cea de-a 5-a Dimensiune, vă rog asistati. Elohim al Gratiei si Puritătii, va rog asistati. Cerc al Sigurantei, te rog sigileaza spatiul si păstrează integritatea campurilor mele.”

“Corpuri medicale, va rog inlăturati toti parazitii si căpusele din corpul si campurile mele. Arhanghele Mihail, te rog asistă mutarea lor in Lumină”

Este posibil sa simtiti senzatii de “extragere” din campurile voastre pe măsură ce parazitii sunt inlăturati. Cand se termină această senzatie, spuneti: “Elohim al Gratiei te rog deplasează-te prin corpul si campurile mele si eliberează orice energie reziduală lasată de paraziti.”

Ar trebui să simtiti energia Razei Argintii miscandu-se prin campurile voastre. Atunci spuneti:

“Elohim al Puritătii, te rog sigilează corpul si campurile mele. Multumesc pentru asistenta. Arhanghele Mihail, te rog, ridică tu
n timpul ciclului de reîncarnare ne luăm multe jurăminte de control. De cele mai multe ori, o persoană a avut o experiență karmica intensă, a murit, a atins planul astral inferior și a jurat că “Eu nu am de gând să fac asta din nou “. O situație sau o expresie pe care am jurat ca niciodată nu o vom experimenta din nou, este în esență un loc unde am promis să nu urmăm Spiritul fără ezitare.

Atunci când facem un jurământ de control, de multe ori, forțele de condensare (“Forțele Întunecate”) poziţionează dispozitive și matrice pentru a se asigura că se păstrează jurământul. Multe structuri jurământ au atașate boogies ( Forme Gând ). De fiecare dată când atingi o auto-limitare profundă, caută un jurământ. Dispozitive şi matrici pertinente dispar imediat sau sunt îndepărtate cu ușurință.

Formula pentru ruperea jurămintelor este similară cu Îndepărtarea Matricei Karmice sau Eliberarea Entităţilor:

Eliberez toate tiparele gânduri care mă limitează. Sunt transformat/ transformată!
Eliberez toate credinţele vechi care nu îmi mai sunt de folos de acum înainte.
Eliberez toate energiile care mă leagă în orice loc, timp, spaţiu, sau dimensiune, care nu îmi mai sunt de folos de acum înainte.
“Prin decret Divin, în numele Prezenţei Divine, prin Legea Graţiei, a Iubirii, a Iertării, a Karmei şi a Divinităţii, eu rup acum şi dizolv orice și toate:

Jurămintele, contractele pe care eu, oricine în acest corp și oricine în familia mea genetică le-a făcut de-a lungul timpului, spaţiului şi în toate dimensiunile şi care au putut duce la negarea Prezenţei Divine şi a Încrederii mele în tot ce este fiinţa mea.
Jurămintele, contractele pe care eu, oricine în acest corp și oricine în familia mea genetică le-a făcut, eventual, de-a lungul timpului, spaţiului şi în toate dimensiunile, care au putut să îmi închidă orizontul, mintea, inima şi sufletul de la experimente noi şi care au putut să îmi transmită cinism, lipsă de credinţă, înţelegere greşită sau negativitate legată de noi căi de existenţă, de schimbare, de transformare şi despre Puterea şi Prezenţa Spiritului şi a Iubirii din interiorul tuturor fiinţelor.
Jurămintele, contractele pe care eu, oricine în acest corp și oricine în familia mea genetică le-a făcut, de-a lungul timpului, spaţiului şi în toate dimensiunile şi care au putut duce la negarea Prezenţei Divine şi a Încrederii mele în tot ce este fiinţa mea, în prosperitate şi în puterea infinită a iubirii şi luminii, ce există în fiinţa mea.
Jurămintele şi contractele pe care eu, oricine în acest corp și oricine în familia mea genetică le-a făcut de-a lungul timpului, spaţiului şi în toate dimensiunile, şi care au putut face posibilă stocarea, păstrarea oricărui sentiment, formă gând sau memorie nerezolvată ce au oprit curgerea liberă a încrederii mele, a credinţei, iubirii, a armoniei, a alinierii, a echilibrului şi a sensului de interconectare a sufletului meu cu toate celelalte fiinţe.
Jurămintele şi contractele pe care eu, oricine în acest corp și oricine în familia mea genetică le-a facut referitor la _______________. ( Ceea ce credeţi că este blocat în viaţa dvs. )
Declar acum aceste jurăminte nule și neavenite în această încarnare şi în toate încarnările care vor fi peste timp şi spaţiu. Toate realitățile paralele, universurile paralele, realitățile alternative, universurile alternative, toate sistemele planetare, toate sistemele sursă, toate dimensiunile, și vidul, vă rog eliberati toate structurile, dispozitivele, entitățile, sau efectele asociate cu aceste jurăminte. ACUM! “

Dragă Mamă-Tată Dumnezeu, noi copiii tăi cerem să fim eliberaţi de sistemul monetar şi de taxe care nu mai reprezintă un adevăr pentru noi.
Cerem să fim eliberaţi din sistemul societăţii actuale prin care suntem nevoiţi, pentru a ne întreţine material, să avem slujbe care nu ne reprezintă pasiunea, idealurile şi care nu ne împlinesc. Cerem asistenţa ta în a implementa un nou adevăr ca fiinţe suverane ce suntem.
Sunt Sufletul, sunt Lumina Divină, sunt Iubirea, sunt Voinţa. În numele Christului, invoc vortexul spiritual.
Tată Dumnezeu, cer să fiu purificat şi curăţat în Lumina Albă universală a Christului, în Lumina Verde de vindecare şi în Lumina Violet de transmutare prin Voinţa divină şi pentru binele meu cel mai înalt.
Cer ca orice discordanţă să fie complet sigilată în propria ei lumină, încapsulată în lumina ultravioletă, separată de mine şi îndepărtată de la mine la modul impersonal, fără ură, sau iubire.
Returnez toate discordanţele sursei lor de emanaţie, decretând că nu li se va mai permite vreodată să prindă rădăcini în mine.
Cer acum să fiu plasat în cadrul unei triple capsule de lumină albă universală de protecţie şi pentru această binecuvântare aduc mulţumiri.
Amin.
Îţi mulţumesc Doamne şi aşa este.
Îmi recunosc Divinitatea.
Îmi accept dreptul divin din naştere ca şi co-creator cu Dumnezeul nostru Mamă/Tată şi cu Supremul Creator pentru a asista în manifestarea Raiului pe pământ.
Accept sabia Arhanghelului Mihail ca pe un simbol al valorii şi demnităţii mele.
Promit să folosesc energiile Primei Raze a Puterii, Voinţei şi Autorităţii cu iubire şi compasiune pentru binele cel mai înalt al întregii creaţii.
Flacără Sacră din Inima lui Dumnezeu, arzi prin şi împrejurul fiecărui electron de energie cosmică pe care l-am eliberat vreodată sau pe care l-am manifestat şi care nu reprezintă perfecţiunea. Transmută acum cauza, esenţa, înregistrarea şi memoria fiecărui gând, cuvânt, acţiune, sau sentiment pe care l-am exprimat vreodată şi care mă împiedică să-mi cunosc şi să-mi accept adevărata mea identitate ca extensie divină a Dumnezeului nostru Mamă/Tată.
Cer ca, începând din acest moment, Flacăra Violet a iertării să ardă prin şi de jur împrejurul meu, extinzându-se cu fiecare moment până la maximul permis de legea cosmică, până când voi fi eliberat de orice credinţă care nu reprezintă realitatea naturii mele divine perfecte EU SUNT prezenţa lui Dumnezeu manifestată în lumea fizică a formei şi îmi accept dreptul meu divin din naştere şi misiunea mea, ACUM!
ŞI AŞA SĂ FIE! ŞI AŞA ESTE!
EU SUNT CEL CE SUNT!
Mulţumesc Arhanghel Mihail.

O parte din text a fost preluat şi tradus de pe councilofone.org , mulţumim Raluca
http://eusuntvictor.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.