.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

vineri, 14 martie 2014

Corpul uman- adevar si constientizare- merita citit

Ati privit o exprimare artistica semnata Alex Grey (nascut in Nov 29, 1953), este un artist american specializat in arta spirituala si psihedelica (sau mai bine spus in arta vizionara). Grey este un practicant Vajrayana. Opera sa are diverse forme de manifestare incluzand arta de performanta, arta procesuala, sculptura si pictura. Grey este un membru al "Institutului  Holistic". El este deasemenea în echipa de consilieri de la "Centrul Libertății Cunoașterii și Eticii" și este Președintele "Departamentului de Artă Sacră a Universității Înțelepciunii'. El si soția lui, Allyson Grey  sunt co-fondatorii instituției non-profit Chapel of Sacred Mirrors (Capela Oglinzilor Sacre), care susține cultura vizionară în New York City .
In alta conjuctura ar fi fost hidoasa o sectiune in corpul uman, dar aici este exact contrariul. Mai mult nu spun si nici explic, fiecare cauta si intelege cat poate. Eu am vrut doar in aceasta pagina, cu ajutorul imaginilor sa va conving ca aceasta masina complexa numita corpul uman, nu se poate nicicum incadra in teoria lui Darwin. Scheletul ca mobilitate si autointretinere-autoregenerare, sistemul muscular ce sustine orice miscare, aparatul nervos, maduva osoasa cu extraordinara functie in ansamblu, viscerele si glandele, fara a vorbi de fiecare organ in parte si interactiunea lui cu toate celelalte sisteme si organe. Protectia pe care o ofera cavitatea toracica tuturor organelor interne, protectia creierului, de ce oare globulele rosii sunt fabricate numai in femur, de ce fara control constient, e "gest reflex" a proteja capul in momentele de accidente? Vine acest gest reflex din "gene"? Care gene, ca Bruce Lipton a demonstrat ca numai 5% se pot, atentie - se pot transmite, nu ca se si petrece acest fapt, fara dubiu...Masina umana este de o complexitate monumentala. Iar a analiza modul de lucru pe subansamble, fara interactiune complexa dintre organe - ce inseamna 5 minute de stres pentru timus, de exemplu, si rezultatul in ansamblu, pentru toata masina umana -  este o eroare pe care medicina actuala practicata in centre specializate trebuie sa si'o asume. Multe dintre organe sunt analizate ca si expresie de impulsuri electrice (creier, inima), si se face o fisa in care medicul vede ce anume nu este in regula. De ce nu se "completeaza" pana la limita admisa acea anomalie, tot printr'un aport electric, de o anumita frecventa? De ce sunt practicate la limita legala, cu multe precautiuni si atentionari aproape underground  terapiile holistice, complementare, energetice? 
Cu toate ca nu apeleaza la nici o operatie chirurgicala, sau vreun produs chimic de laborator, culmea, de multe ori terapeutul nici nu iti ia bani, constient ca daca tie ti'e bine, si lui ii va fi, pentru o afectiune ce de multe ori insumeaza luni de tratament si imprumut in banca...
Deoarece costa prea putin, si daca multi pacienti pleaca spre acest tip de vindecare, sistemul de sanatate actual ar fi in faliment, nu mai vorbim de pierderea credibilitatii. Daca se apeleaza la un terapeut nu ar trebui sa mai faci plata la sistemul de sanatate. Chiar daca dureaza luni de zile un tratament - cazuri rare, nu se ajunge la operatie. Cati semeni nu au astazi probleme la coloana vertebrala,  ca e cervicala, toracica, lombara sau sacrala... Va prezint o persoana care face masaj, si nu terapie - pe coloana (masajul la acest segment osos - mai degrama organ -  este extrem de delicat), in orice stadiu de boala ar fi pacientul. In 16 ani de cand lucreaza nici 10 persoane nu au ajuns la operatie, si asta daca s'a intamplat, a fost din nerespectarea intretinerii musculaturii si mobilitatii spatelui, sau daca au vazut ca durerea a disparut, au incetat definitiv tratamentul.
http://www.hernie-de-disc.ro/

Hernie de disc

Astazi, pe plan mondial, orice hernie de disc este tratata prin metode "nesangerande": medicamentele, fizioterapia, gimnastica medicala, iar in faze acute si repaus la pat. Acest lant terapeutic este adaptat si la noi, iar daca nici acesta nu da rezultate, se recurge la interventia chirurgicala. Uneori decizia este corecta (in cazul sechelelor dupa o fractura vertebrala, dupa o ruptura si migrare a unui fragment de disc pe canalul rahidian, dupa o tasare vertebrala in cazul unei tumori sau osteoporoza, dupa o malformatie congenitala grava sau chiar alunecare in fata sau inapoi a unei vertebre). Si totusi, practica demonstreaza contrariul chiar in cazul alunecarilor de vertebre si in general herniilor de disc cu recomandare chirurgicala.
Din anul 1994 de cand lucrez coloana vertebrala, au ajuns la operatie mai putin de 10 persoane (personal pot numara 4 - 5 persoane) si acestea fie ca nu au continuat intretinerea pana la intarirea musculaturii spatelui, renuntand dupa 2 - 3 saptamani odata cu ameliorarea sau disparitia durerilor sau de rusine ca au promis initial ca se tin de tratament, nu au mai revenit. O persoana ce s-a operat stiu ca a dat buzna a doua zi dupa o criza dureroasa la un spital de urgenta ,desi aceasta criza este aproape fireasca, la care se pot adauga inca vreo doua pusee dureroase in timpul celor 20 -30  de sedinte necesare de-a lungul tratamentului. Insa, se pare ca eu nu l-am prevenit, iar el s-a speriat si nu a mai sunat sa-mi ceara sfatul, operandu-se. In prezent exista pericolul ca unele persoane sa cada in capcana promisiunii rezolvarii problemelor personale printr-o interventie sub anestezie locala si sub tomograf, cu durata de stat in spital minima, probabil una doua zile (daca nu ore, si nu intru in detalii sau pareri personale despre rolul si importanta nucleului pulpos intr-un disc intervertebral, in acest moment) fara a fi capabil sa puna in balanta rezultatele imediate si urmarile ulterioare asupra dinamicii coloanei vertebrale, ce pot fi detaliate de orice medic cu experienta in special din domeniul recuperarii si nu numai.
Durata ameliorarii sau vindecarii este variabila, in functie si de vechimea bolii. Daca hernia de disc apare in urma unui efort deosebit si bolnavul vine in maxim 24 de ore, atunci e posibil sa fie necesara, si o singura sedinta de tratament dupa care persoana sa-si vada de viata de zi cu zi.
In afara durerii pot aparea amorteli, parestezii, imposibilitatea de a merge pe calcai (hernie la L4 - L5) pe varfuri (hernie la L5 - S1), dar si in acest caz este bine sa nu va grabiti cu masuri radicale, chirurgicale, intrucat exista sanse de revenire la normal.
Scolioza antalgica (datorata durerii) si ea poate fi remisa de multe ori, in caz contrar se poate transforma in scolioza adevarata cu rotatie vertebrala. Trebuie retinut ca hernia de disc apare la tineri, adulti, oameni in varsta, datorita solicitarii coloanei vertebrale, fie sub actiunea unor factori nocivi ce pot influenta dezvoltarea sau degenerarea discala (localizata sau generalizata). Hernia de disc apare si in cazul femeilor ce au dus sarcina la termen. Daca adaugam si ooinegalitate de membre inferioare datorate unei subluxatii de sold, coxartroze, scolioze, spondiloze, atunci avem tabloul unei suferinte cronice, dar inca exista solutii, sperante si la aceste boli. Dovada o veti putea vedea in parerile celor ce au beneficiat sau vor beneficia de azi inainte de acest tratament nou in tara noastra si totusi foarte vechi in orient.
Parerile specialistilor, recomandarile lor, imi vor fi de mare ajutor, atata timp cat se va face tot ceea ce este posibil pentru recuperarea bolnavului si redarea acestuia familiei si societatii cat mai sanatos posibil. Acestia vor aparea pe site in mod continuu, precum si toate parerile si recomandarile din partea pacientilor.
Gandurile zilei 20 iulie 2010: Parerile specialistilor apar numai pe la colturi sau aruncate ca niste piedici celor ce au indrazneala sa le ceara parerea daca ar fi bine sa incerce si altceva inainte de operatie. Fie imi multumesc direct dupa ce au apelat la mine, cu mare greutate si regret ca nu si-au putut rezolva altfel problema, insa cooperare sau sa trimita alti pacienti - exclus. Sa nu se inteleaga ca duc lipsa de pacienti, insa o cazuistica neconfirmata de medici, la prima vedere, nu prezinta garantii. Nu demult un medic profesor spunea ca nu exista vreun mare chirurg la care sa nu aiba o alee a lui intr-un cimitir (umor negru). Din aceasta Dvs. deduceti ce vreau sa zic, adica profesional poti fi o somitate in materie, executi perfect interventia, insa viata o decide numai Dumnezeu. Asa cum ortopedia a aparut ca o metoda de corectare a aparatului locomotor la copii (prin metode nesangerande) si apoi s-a extins la adulti + adaugarea metodelor chirurgicale, eu nu doresc, si ca mine probabil multi altii decat sa reactivez si sa imbunatatesc metodele foarte vechi de recuperare cu ajutorul ultimelor cuceriri ale tehnologiei actuale pentru a avea la inceput poate o mica comunitate de copii, adulti, batrani cu o conditie fizica, de ce nu apropiata spartanilor (cat mai perfecti, iar daca au un handicap locomotor sa poata eventual sa-si vada de viata fara insotitor).

Multe site'uri de terapie holistica prezinta undeva in subsolul paginii, indemnul de a nu inceta [?] tratamentul alopat, si [ca si cum deja ti'ai semnat capitularea], ca e treaba ta ca ai ajuns la terapist, esti raspunzator pentru asta.  Eu am curajul sa va anunt cu tristete ca daca ve'ti continua tratamentul alopat, care trateaza numai fizicul, fara a lua in calcul energeticul si informationalul, poate-poate ve'ti "prinde' pensia, dar fara o garantie. O boala manifestata la nivel fizic are O CAUZA, de fiecare data. Aceasta e la alt nivel, n'o poti vedea (nici curentul electric, am spus, nu'l vezi, dar crezi ca este in acele fire suspendate). E  SUFICIENTA  CONSTIENTIZAREA  CAUZEI  PENTRU  CA  EA  TREPTAT  SA  DISPARA,  CONSUMATA  IN  MOD  AMIABIL   DE  CORP.  NU  SE  LUPTA  CU  BOALA ,  CI  SE  INTELEGE  CE  A DECLANSAT'O. Orice tratament traditional naturist, bioenergetic, sau energetic va reda starea de sanatate in cat mai mare procent posibil, fara traume si costuri. Conditia este de a invata ca bolile nu sunt decat atentionari, si sunt declansate de actiuni ale noastre. Din documentele pe care le voi posta in atasamente ve'ti intelege de unde vin, care sunt, de ce sunt.
http://fymaaa.blogspot.com/
                                  “HEALING THE CANCER FROM INSIDE OUT” 

A practical guide to healing cancer with THE RAVE DIET & Life Style
 Un ghid practic pentru vindecarea cancerului folosind Dieta naturista si un nou mod de viata

"Filmul de astazi este un documentar cutremurător care dă la o parte cortina şi ne descoperă cum miliardele de dolari $$$ investite în tratarea cancerului sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a făcut practic nici un progres real, cine sunt interesaţi să păstreze această stare de lucruri şi cine pierde de fapt… BOLNAVUL DE CANCER! Aflaţi totodată, în a 2-a parte, unde să vă îndreptaţi atenţia dacă suferiţi de această boală şi care sunt adevăratele remedii." - sursa
 http://altamed.wordpress.com/adevarul-despre-cancer-documentar/
Iata inca un documentar important din Categoria pentru SANATATE ce merita vizionat si dat mai departe.
"Acest film este impartit in 2 parti:
Partea 1, Tratand Cancerul , se ocupa de esecurile tratamentelor conventionale impotriva cancerului si arata cum medicina conventionala la scara larga si in mod inselator exagereaza beneficiile tratamentelor in timp ce minimizeaza riscurile . Acest video va va da informatiile de care aveti nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile si beneficiile oricarui tratament si le ofera si doctorilor specialisti argumente inteligente in sprijinul unor astfel de  tratamente. Exista de asemenea o sectiune Ïndustria Cancerului" care explica istoria tratamentelor pentru cancer , reprimarea tratamentelor alternative si de ce chimioterapia, radiatia si chirurgia sunt singurele tratamente disponibile din medicina obisnuita .

Part 2, Vindecand Cancerul , arata cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale. Acest film explica conceptia comuna gresita despre cancer ,arata cum dietele destinate sa lupte impotriva cancerului sunt mai de succes decat tratamentele conventionale , discuta despre surprinzatoare descoperiri in cercetarea cancerului cu T. Colin Campbell (The China Study) si are interviuri cu oameni care si-au revenit din cancer folosind diete . Vorbeste de asemenea despre folosirea suplimentelor si de ce atitudinea este importanta in vindecarea nu doar a cancerului ci a oricarei boli." - traducerea si adaptarea de aici http://www.amazon.com/

 VIZIONATI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

PRIMA PARTE - Curing Cancer (Tratarea Cancerul)


OAMENI,  DESTEPTAREA!!! E deja 12 trecute fix...mai e ceva timp. ORICE  BOALA  POATE FI TRATATA  IN  MOD  TRADITIONAL, FARA  SCULE  DE  MACELARIE SI IMPRUMUTURI IN BANCI.

Acum 200 de ani a aparut medicul, cu monoclu, joben, ci gentuta lui patrata din piele. ..... cu cata greutate si'a castigat dreptul de a hacui corpul uman; tot la fel de greu va renunta. Prin lipsa efortului profesional (a se intelege odata pentru totdeauna ca daca nu faci intelegerea bolii de la nivel de persoana ce aplica tratamentul - dragoste, compasiune, iubire pentru semenul tau - efortul este nul), astazi sunt o breasla puternica. Am spus "lipsa efortului profesional" si am sa argumentez:
prin efort profesional - in domeniul medical - se intelege a face orice pentru sanatatea semenului, cu cat mai putina suferinta fizica si psihica din partea acestuia din urma si multa dragoste din partea terapeutului, doctorului..........aratati'mi unde este aceasta reteta de mai jos, care nu costa mai mult de 10 lei? fara doctor, fara farmacie, fara operatie, fara nelipsita spaga?...poate a postat'o vreun doctor, indemnand pacientii spre acest tratament deloc dureros si rapid.
PIETRELE   DE  LA  VEZICA  BILIARĂ  
Sunt 2 tipuri de pietre. În general, centrul acestor pietre (inima acestor pietre) constă într-un amestec de colesterol, bilirubină şi proteine, ele provenind din alimente bogate în hidrocarbonate. Acestea sunt cunoscute ca şiruri de pietricele verzi. Cei mai mulţi oameni au câteva pietricele de acest gen, fără să-i deranjeze. Cei feriţi de aceste pietre, nu consumă hidrocarbonate, lucru greu întâlnit. O altă categorie de pietre la fiere sunt cele formate din calciu care provin din diete şi metabolism acid. Fiecare din cele 2 tipuri de pietre necesită un suc special pentru a fi măcinate în timpul postului.
Primul tip de pietre provenite din hidrocarbonate are nevoie de post cu suc de mere. Cei care nu mănâncă carne au tendinţa de a forma un metabolism alcalin şi consumă mai multe cantităţi de hidrocarbonate pentru a-şi procura energia. Deci, cei cu dietă vegetariană, postesc cu suc de mere.

Pentru cel de-al doilea tip de pietre, cu calciu, se foloseşte în post sucul de lămâie şi apă. Dacă eşti un consumtor puternic de carne, bea multă apă minerală sau gazoasă. Ei au un metabolism acid. Dacă tu eşti diagnosticat că ai un metabolism acid, cu pietre de natură calcaroasă, atunci foloseşte 3 zile suc de lămâie şi apă. ACCENTUEZ: nu se pune zahăr în sucul de lămâie, acesta putând cauza un dezechilibru zahăr-insulină în sânge, apărînd  hipoglicemia la persoane care nu suferă în mod normal de hipoglicemie. Vei urma acelaşi post ca şi cel cu suc de măr pentru 3 zile, folosind sucul de lămâie.
Nu se posteşte mai mult de 3 zile în cazul eliminării pietrelor.   

ELIMINAREA PIETRELOR:  în dimineaţa celei de 3-a zi de post, dimineaţa devreme se ia 100ml  ulei de măsline obţinut la presă, rece. Bea o cană de apă fierbinte, în care, în prealabil, a fost introdus sucul de la una sau mai multe lămâi. Apoi te aşezi în pat, în poziţie fetus (cu genunchii  strânşi pe abdomen), pe partea dreaptă, şi stai mai mult timp. În mod normal,  vei avea scaun în 3-4 ore. Stai acasă până vei avea primul scaun, continuă să bei sucul de post în timpul acelei zile.

Nu ar fi scandalos sa afle cei operati de aceasta afectiune minora, ca li s'a deschis abdomenul pentru ca sistemul de sanatate alopat sa pozeze in necesar si viabil - in loc sa li se dea 3 cani cu suc, acasa, fara medic de familie, fara reteta, fara internare, fara analize complexe, radiografii, fara operatie, fara durere si trauma pentru pacient?


La o  pleiada intreaga de medicamente si derivate li se face reclama
, chiar de cateva minute; (daca poporul ar sti ce este astazi in

Auschwitz'ul numit FARMACIE, ar pleca in Gobi sau Sahara, numai sa mai fie nevoiti a ingurgita acele otravuri)

"Nu consumati in exces, sare, zahar si grasimi", dureaza 10 secunde. Pentru sanatatea unei natiuni intregi, aloci 10 secunde, fara comentarii, fara explicatii, fara actori cunoscuti cu priza la public....nimic, nici macar un fond sonor, parca ar anunta decesul unei persoane publice, si trebuie pastrat moment de reculegere...Apar din cand in cand cativa oameni priviti ca si rara avis ce explica sa nu consumi diverse produse, sau asociate, dar la ore fara audienta, pentru ca nu fac ratting, deci nu sunt rentabili pe sticla. Intentia este laudabila, dar sistemul inchide usile.

Insa, un semnal bun pentru personalul Pamantului este acela dat de fizica cuantica - concluziile la care au ajuns prin experimente de laborator, rezultate obtinute prin altele metode de cercetare decat medicale - in reinstaurarea sanatatii in corpul uman. Toate acestea pun in evidenta si se sprijina pe ceea ce medicina contemporana nu a luat in calcul niciodata, si anume teoria lui Einstein, E=MC2,  pe intelesul tuturor, ceea ce  vedem manifestat in plan fizic si numim organ sau corp uman, animal, e de fapt energie pe diferite straturi de diferite  frecvente....realitatea este alta decat ceea ce percepem prin organul ocular.

Ca sa incepem de undeva totusi: sa luam de exemplu stomacul: daca e ceva in neregula cu el, si chiar daca pune medicina alopata diagnosticul - a nu se confunda cu cauza, pe care niciodata nu o descopera la alt nivel decat fizic - se face tratament. E ulcer, facem tratament, dispare afectiunea. Tot omul ar vrea sa stie totusi de ce a facut ulcer. De cele mai multe ori i se va spune: mananci iute, piperat, condimentat, fierbinte, rece, nu la ore fixe? Asta e, te'am gasit:). Haideti sa va arat cum arata tratamentul holistic pentru afectiuni ale stomacului, in cateva surse. Intrebarea la care raspunde terapia holistica in acest caz, este: "DE  CE  AM  CONSUMAT  ACELE PRODUSE,  ASOCIATE,  CE AU  DECLANSAT  BOALA  IN  ORGANISM ? " Deci eu consum ceva neadecvat organismului meu - urmare a ceva, haideti sa vedem intr'un asemenea caz unde e cauza.

Reiki:
STOMACUL: Primeşte mâncare şi începe procesul de digestie, pregăteşte mâncarea pentru a fi luată de intestinul subţire. Blocajele depozitate în dublul vital în dreptul stomacului sunt vechi norme, idei, provenite din familie, colegi de şcoală, muncă, profesori, preoţi, doctori etc.
ULCERUL  este materializarea furiei, care muşcă din stomac.
TREPIDAŢII ÎN STOMAC provin de la frică, anxietate. 
INDIGESTIA  provine de la gânduri, sentimente învechite, idei, care nu-şi mai au loc în viaţa individului, frica de schimbare precum şi frica şi de a fi dezaprobat se stochează tot aici. 
Tratamentul incepe cu pozitiile pentru cap, apoi cele pentru stomac.


Bioenergie, Valeriu Popa
CURA CU ALOE

Este recomandata in ulcer, gripa, astm, reumatism, astenie nervoasa, dureri de cap,
scleroza, eczeme.
Inainte de a se folosi, planta nu trebuie udata timp de 5 zile.
Se foloseste 1,5 kg. de planta, in varsta de 3-5 ani, care se trece prin masina de tocat.
Se aduga 2,5 kg. de miere de mai si 3,5 kg de vin rosu natural de 14-18 grade.
Toate se pun intr-un borcan de sticla si se aseaza intr-un loc racoros si intunecos, timp de 5 zile.
Dupa acest timp se ia, in primele 7 zile, cate o lingurita, de 3 ori/zi, cu 2 ore inainte de masa.
Dupa cele 7 zile, se va lua cate o lingurita, de 3 ori /zi, cu o ora inainte de masa.
Durata minima a unei cure cu aloe este de 2-3 saptamani. In timpul tratamentului se exclud din alimentatie laptele si ouale.
Reteta se poate reduce cantitativ, respectand proportiile.
Se consuma cat mai multe supe si fructe dulci intre mese. Iaurtul va fi admis doar in cantitati mici.


28.06.2008, GARDIANUL

- Spuneti-ne despre participarea dumneavoastra la congresele de ufologie mondiale. Am înteles ca ati fost plecat în multe tari si ca ati vazut multe lucruri ineresante. Ce ne puteti destainui?

- Nu stiu daca din pacate sau din fericire sunt primul român care a ajuns în New Mexico si, mai mult decât atât, singurul est-european care a ajuns în „Zona 51”.

- Ce înseamna aceasta „Zona 51“?
- Este un obiectiv american militar de însemnatate exceptionala, unde sunt receptate si studiate cele mai noi constructii în domeniul aeronauticii si cuceririi spatiului cosmic. Se presupune ca în niste laboratoare subterane s-ar face studii asupra artefactelor, navelor, obiectelor unor civilizatii extraterestre, care au fost recuperate din spatiu sau de pe Pamânt.


- Este o baza militara recunoscuta public în America?

- Existenta acestui obiectiv militar a fost negata de catre oficialitatile militare americane. Dar fotografiile realizate prin satelit de catre terte tari, în special de catre francezi, chinezi, rusi, au fost date publicitatii si au scos în evidenta ca aceasta baza militara exista, mai mult decât atât, are o retea dezvoltata de comunicatii si este un obiectiv militar foarte mare ca suprafata, este cam cât orasul Constanta. În pofida acestui fapt, ea nu exista pe nici un fel de harta si nu este recunoscuta oficial de nimeni. Fotografiile din satelit scot la iveala piste de aterizare si decolare lungi de peste 6 kilometri, situate pe fundul unui lac sarat secat ce a existat, piste considerate din cele mai mari la momentul actual.


- Exista o deschidere catre acceptarea altor civilizatii din afara Terrei?
- Am observat, în cadrul acestor manifestari stiintifice, ca la nivel global se contureaza un curent care este din ce în ce mai pregnant, si anume ca populatia lumii, generic vorbind omenirea, este pregatita pentru o mare revelatie - recunoasterea contactului cu civilizatia extraterestra ipotetica sau a contactului cu ea. Este o mare deosebire sa recunosti ca exista niste entitati, niste fiinte în cosmos, si este un lucru urias sa recunosti ca universul este populat de multe alte civilizatii cu care am putea chiar avea contacte de mii de ani. Contacte care ar fi fost ascunse în mod deliberat de catre mai-marii lumii. Exista aceasta teorie, dincolo de teoria conspiratiei, cum ca exista un nucleu la nivel global care întotdeauna trece peste ideologii, credinte, peste disputele economice, politice, militare, care ar veghea la acest contact cu civilizatiile extraterestre.


- Interesant este faptul ca de la observatorul astronomic al Vaticanului au venit confirmari în ceea ce priveste existenta altor civilizatii, NASA confirmând si ea acelasi lucru.

- Se pare ca, în ultimul timp, religia nu se poate dezvolta fara stiinta si stiinta fara religie, fiecare are cai de cunoastere separate care le identifica si le personalizeaza. Dincolo de toate acestea, ramâne completarea reciproca... ceea
ce nu poate face una, face cealalta.
Exista la momentul actual trei descoperiri de ultima ora.
Prima arata ca, de fapt, gândurile omului nu sunt în creier si ca nici un proces de gândire nu se petrece în creier, ci într-un câmp electromagnetic al creierului.
A doua descoperire - care poate fi cea mai cumplita lovitura adusa materialismului - este ca nu exista materie, totul este energie pe diferite straturi, structuri si niveluri energetice.
Iar a treia, cu care am cochetat mult timp si care ridica mari probleme, ar fi ca omul este asemanator unui program. Idee care duce catre teoria virtuala, acel matrix care ne spune ca existam nu ca entitati separate, ci ca o structura gen stup în interconectabilitate cu fiecare individ.
Adica eu am o legatura cu Vasile de la Ploiesti, cu Gigel de la Iasi, cu Joe din America si cu Chan din China...


- În acest caz putem pomeni si de cartea „Universul holografic“, care a aparut de curând si la noi pe piata.

- Da, o recomand, este extraordinara. Ideile care sunt scrise în aceasta carte le-am auzit prin 71 din gura unui mare matematician, Grigore Moisil. Am avut norocul si ocazia de a asista la câteva conferinte pe care le facea duminica, cu elevi care doreau sa se pregateasca pentru facultatea de matematica.


- Grigore Moisil vorbea la acea vreme despre universul holografic?

- Da, chiar daca nu îi zicea holografic, îl denumea „universul imaginar” sau mental. Acest lucru m-a determinat si pe mine sa studiez problema si sa scriu o carte despre universul mental.
       
Albert Einstein is perhaps the most famous scientist of this century. 1905, One of his most well-known accomplishments is the formula
                                Despite its familiarity, many people don't really understand what it means. We hope this explanation will help!
One of Einstein's great insights was to realize that matter and energy are really different forms of the same thing. Matter can be turned into energy, and energy into matter.
For example, consider a simple hydrogen atom, basically composed of a single proton. This subatomic particle has a mass of
0.000 000 000 000 000 000 000 000 001 672 kg
This is a tiny mass indeed. But in everyday quantities of matter there are a lot of atoms! For instance, in one kilogram of pure water, the mass of hydrogen atoms amounts to just slightly more than 111 grams, or 0.111 kg.
Einstein's formula tells us the amount of energy this mass would be equivalent to, if it were all suddenly turned into energy. It says that to find the energy, you multiply the mass by the square of the speed of light, this number being 300,000,000 meters per second (a very large number):

=
0.111 x 300,000,000 x 300,000,000
=
10,000,000,000,000,000 Joules
This is an incredible amount of energy! A Joule is not a large unit of energy ... one Joule is about the energy released when you drop a textbook to the floor. But the amount of energy in 30 grams of hydrogen atoms is equivalent to burning hundreds of thousands of gallons of gasoline!


If you consider all the energy in the full kilogram of water, which also contains oxygen atoms, the total energy equivalent is close to 10 million gallons of gasoline!
Can all this energy really be released? Has it ever been?

The only way for ALL this energy to be released is for the kilogram of water to be totally annhilated. This process involves the complete destruction of matter, and occurs only when that matter meets an equal amount of antimatter ... a substance composed of mass with a negative charge. Antimatter does exist; it is observable as single subatomic particles in radioactive decay, and has been created in the laboratory. But it is rather short-lived (!), since it annihilates itself and an equal quantity of ordinary matter as soon as it encounters anything. For this reason, it has not yet been made in measurable quantities, so our kilogram of water can't be turned into energy by mixing it with 'antiwater'. At least, not yet.

Another phenomenon peculiar to small elementary particles like protons is that they combine. A single proton forms the nucleus of a hydrogen atom. Two protons are found in the nucleus of a helium atom. This is how the elements are formed ... all the way up to the heaviest naturally occuring substance, uranium, which has 92 protons in its nucleus.
It is possible to make two free protons (Hydrogen nuclei) come together to make the beginnings of a helium nucleus. This requires that the protons be hurled at each other at a very high speed. This process occurs in the sun, but can also be replicated on earth with lasers, magnets, or in the center of an atomic bomb. The process is called nuclear fusion.
What makes it interesting is that when the two protons are forced to combine, they don't need as much of their energy (or mass). Two protons stuck together have less mass than two single separate protons!
When the protons are forced together, this extra mass is released ... as energy! Typically this amounts to about 0.7% of the total mass, converted to an amount of energy predictable using the formula .

Elements heavier than iron are unstable. Some of them are very unstable! This means that their nuclei, composed of many positively charged protons, which want to repel from each other, are liable to fall apart at any moment! We call atoms like this radioactive.
Uranium, for example, is radioactive. Every second, many of the atoms in a chunk of uranium are falling apart. When this happens, the pieces, which are now new elements (with fewer protons) are LESS massive in total than the original uranium atoms. The extra mass disappears as energy ... again according to the formula ! This process is called nuclear fission.

Both these nuclear reactions release a small portion of the mass involved as energy. Large amounts of energy! You are probably more familiar with their uses. Nuclear fusion is what powers a modern nuclear warhead. Nuclear fission (less powerful) is what happens in an atomic bomb (like the ones used against Japan in WWII), or in a nuclear power plant.

Albert Einstein was able to see where an understanding of this formula would lead. Although peaceful by nature and politics, he helped write a letter to the President of the United States, urging him to fund research into the development of an atomic bomb ... before the Nazis or Japan developed their own first. The result was the Manhatten Project, which did in fact produce the first tangible evidence of ... the atomic bomb!

 O sa afli in paginile urmatoare ca un corp uman are in componenta: corpul fizic, corpul energetic si cel informational. Ca si consumator energetic, cel fizic retine din total, aproximativ 7%  - din total "masa energetica":) Uitati'va la el, il cunoasteti, il admirati, si va rog sa constientizati , "atunci, care ar fi capacitatile mele cu inca celelalte 93% ? si mai ales, unde sunt....unde le pot gasi?"

Ce este prezentat mai jos, reprezinta dupa cum am spus, 7% din total "OM Energetic".

                            
          

  
Glandele....extrem de importante, ca dealtfel si coloana vertebrala.
Curatarea chakrelor are efect imediat in primul rand asupra glandelor.

Informatiile din documentele atasate, filmele prezentate si postate - uneori chiar de centre de cercetare sau institute de medicina care au "scapat" cenzurii (de multe ori vad astazi o informatie sau film, iar ziua urmatoare nu mai este - deja "baietii" o "lucreaza"), sunt pentru ca oamenii sa ia cunostinta de capacitatile proprii - psihice, mentale, fizice, capacitatile de influentare a starii de sanatate proprii sau celor de langa ei, sau a unor fenomene, evenimente. Nu intru in detalii, doar repet: creierul este un imens, inca neexplicat in totalitate si neegalat computer, emitator si receptor de unde electromagnetice, a caror viteza depaseste cea a luminii, si care pot si influenteaza tinta destinatie, deasemenea daca e tinta-destinatie, actiunile ii sunt sau pot fi influentate (procese de gandire simple, rationamente complicate, actiuni fizice). Aceste informatii au fost tinute secret, cauza fiind insuficienta dezvoltare a constiintei omului obisnuit, exploatata de cei care isi doreau o situatie, stare, pozitie sociala. In era actuala - informationala, acest fapt nu mai e posibil, accesul la aceste informatii e mult facilitat, in timp ce de cealalta parte a baricadei, personalul pitit in bunkere  - a spera ca vor rezista la exploziilor solare e o himera - nu prea stie la ce sa se astepte. Examenul care urmeaza nu poate fi trecut cu spaga sau pe baza nepotismelor;


Autorii sunt oameni de stiinta, ce aduc noi informatii despre corpul uman, constiinta, mediu.

Un savant italian, stabilit in Timisoara, 45 de ani de munca, concluziile lui sunt deosebite pentru medicina sociala - si bibliografie.

Acelasi savant Doctor, M.M. Stromillo - cu explicatii ample privind energetica corpului uman si aspecte de boala-vindecare.

Trezirea Constiintei Umane - si nu e o vorba doar...este o alta stare decat cea cu care gandesti, sau existi in cotidian.

Introducere de baza in Energetica Umana - si cateva filme pe tema.

Indemnul meu de a citi totul si de vedea filmele complet - ramane valabil, nu vezi aceste informatii la nici un post de TV cablu.

Anthony de Mello. Schimba perceptii gresite si capeti intelegere.

Manual al carui autor este Dumitru Ctin DULCAN.

Dr. Ryke Geerd Hamer - Cele 5 Legi Biologice. Un alt punct de vedere, dar aceeasi finalitate ca si cercetarile lui M.M. Stromillo - capacitatile deosebite ale corpului uman.


sursa https://sites.google.com/site/atlanthman/romana/corpul-uman
Trimiteți un comentariu