Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

vineri, 14 martie 2014

Religie

Lumina aurie


Lumina aurie este culoarea lui Hristos - aceasta nu se referă în mod necesar la omul Isus sau la religia creştină, ci la spiritul iertării şi iubirii necondiţionate, pline de forţă. Este semnul că totul va fi bine; înseamnă „Ai credinţă, pentru că totul este bine".
Oamenii care au avut viziuni ale lui Iisus povestesc că au văzut o strălucire aurie în jurul lui. în mod normal, eu văd lumina aurie în jurul celor care fie lucrează îndeaproape cu lisus, fie trăiesc conform
principiilor pe care le-a propovăduit el.
Mulţi oameni văd lumina aurie chiar înainte de a avea un accident de maşină. Ei spun că
strălucirea apare din senin şi le aduce alinare imediat după coliziune. citeste mai departe


ursa
Trimiteți un comentariu

.

.