Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

marți, 26 august 2014

Să cerem îngerilor noștri ajutorul, asistență în tot ceea ce întreprindem!


  

 Dragii mei,  
  
  este așa ușor să avem o relație în primul rând cu îngerul nostru păzitor, cu toți îngerii.  
  
   Este exact așa cum uneori vorbim în gând cu o persoană, sau cu Doamne Doamne, este imaginație. Ne imaginăm fiecare un loc care pe parcurs devine sacru, un loc unde ne imaginăm că întâlnim îngerul nostru păzitor sau orice entitate de lumină: Iisus, Măicuța, părintele Arsenie, Măicuța Veronica și pur și simplu îi vorbim despre tot ceea ce avem pe suflet, despre intențiile noastre și ajutorul pe care îl vrem, toate după voia Tatălui. Cu siguranță suntem auziți și răspunsul va veni sub orice formă, prin sincronicități și chiar prin oameni.  
  
 Ei sunt mereu lângă noi gata să ne ajute, nu ne judecă niciodată.  
  
 Când simțim că lucrurile nu merg bine, cerem îngerașilor să ne ajute ca totul să se desfășoare după voia Tatălui. Ne pot ajuta, ne pot lumina să găsim calea care să ne schimbe întreaga viață în bine. Mereu vom auzi glasul dulce al îngerașilor în sufletul nostru, iubirea și protecția lor nemărginită. 
  
 Odată cu intenția de avea o relație cu ei, tot cerul ne vine în ajutor. 
  
 Strop cu strop fericirea, iubirea și înțelepciunea se strecoară în suflet clădind pas cu pas încrederea care cu siguranță este calea spre credință.  
  
 Odată atinși primii muguri ai credinței vom lumina alte suflete, plante, animale vindecând planeta. 
  
 Nu trebuie decât să cerem, atât...cu sufletul și așa să "strigăm un pic mai tare" cum spune părintele Arsenie, altfel nu ne aud. 

O rugăciune dragă mie pe care o împărtășesc cu tine! 

Rugăciune pentru a găsi curajul de a-ţi urma Menirea Vieţii

Arhanghele Mihail, te rog să vii la mine acum. Te rog frumos să pogori în mintea şi inima mea şi să înlături toate temerile care mă împiedică să fac schimbările necesare în viaţă. Ajută-mă să mă simt în siguranţă materialǎ şi emoţionalǎ. Ajută-mă să mă eliberez de teama de a face schimbări. Te rog ajuta-mă să merg înainte fără teamă, cu deplină credinţă în Dumnezeu. Te rog să mă ajuţi să aflu că Dumnezeu mă sprijină cu aceeaşi energie cu care menţine planetele pe cer. Las acum toate grijile şi temerile mele în seama lui Dumnezeu. Ajutǎ-mă să aflu, să cred şi să-mi deschid inima pentru iubire ca să pot trimite aceeaşi iubire către Domnul şi toţi copiii săi. Îţi mulţumesc. Amin.

  
  Vă iubesc îngerașii mei dragi și vă mulțumesc! 
  

 Vă iubesc suflete! 

Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 


 Mulțumesc și vă iubesc!
 Asthar Maia
  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.
   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog:
 http://maiamariamaia.blogspot.ro/
 Pace și iubire!
 Namaste!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.