.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

marți, 26 august 2014

Sa cerem ingerilor nostri ajutorul, asistenta in tot ceea ce intreprindem!

  
Dragii mei, 

este asa usor sa avem o relatie in primul rand cu ingerul nostru pazitor, cu toti ingerii. 
  Este exact asa cum uneori vorbim in gand cu o persoana, sau cu Doamne Doamne, este imaginatie. Ne imaginam fiecare un loc care pe parcurs devine sacru, un loc unde ne imaginam ca intalnim ingerul nostru pazitor sau orice entitate de lumina: Iisus, Maicuta, parintele Arsenie, Maicuta Veronica si pur si simplu ii vorbim despre tot ceea ce avem pe suflet, despre intentiile noastre si ajutorul pe care il vrem, toate dupa voia Tatalui. Cu siguranta suntem auziti si raspunsul va veni sub orice forma, prin sincronicitati si chiar prin oameni. 
Ei sunt mereu langa noi gata sa ne ajute, nu ne judeca niciodata. 
Cand simtim ca lucrurile nu merg bine, cerem ingerasilor sa ne ajute ca totul sa se desfasoare dupa voia Tatalui. Ne pot ajuta, ne pot lumina sa gasim calea care sa ne schimbe intreaga viata in bine. Mereu vom auzi glasul dulce al ingerasilor in sufletul nostru, iubirea si protectia lor nemarginita.
Odata cu intentia de avea o relatie cu ei, tot cerul ne vine in ajutor.
Strop cu strop fericirea, iubirea si intelepciunea se strecoara in suflet cladind pas cu pas increderea care cu siguranta este calea spre credinta. 
Odata atinsi primii muguri ai credintei vom lumina alte suflete, plante, animale vindecand planeta.
Nu trebuie decat sa cerem, atat...cu sufletul si asa sa "strigam un pic mai tare" cum spune parintele Arsenie, altfel nu ne aud. 

va iubesc ingerasii mei dragi si va multumesc!
Trimiteți un comentariu