.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

vineri, 3 octombrie 2014

Dimensiunea a 6 a

 Pentru cine a fost speriat de trecere in dimensiunea a 5 a am o veste buna: de cateva zile am trecut in cea de a 6 a!:-) am avut ocazia sa observ cum se intampla. Se deschid cerurile catre aceasta dimensiune si energia de acolo cuprinde incet, incet întregul pamant. Toata planeta. Terra este o fiinta vie si are campuri protectoare energetice precum orice fiinta. Faptul ca a capatat un camp nou face sa aibe o protectie divina mai buna si automat tot ce tine de viata si bine înflorește. Evident se vor exacerba si trasaturile si trairile negative. Cum ne afecteaza pe noi oamenii? Simplu. Tot ce e acumulat la nivel de subconstientb va fi pus sub o presiune care il va face sa rabufneasca in exterior sub forma de boala, agresivitate si vicii. Nu e bine, nu este rau. Doar este. Se va face o selectie mai rapida a celor care vor sa se schimbe in bine iar ceilallti or sa plece. Nimic nou doar ca amplificat. Platile karmice se amplifica si ele dar pt cei ce vor, trebuie si pot sa isi adapteze vibratia la noua energie venita, divinitatea are solutii de plata rapidă. Nou este ca, daca pana acum România a fost cea care a suferit mai mult schimbarea aceasta, acum, ea se va extinde la intreaga planata. Deci e de bine. Sa mai traga si altii nu numai noi!:-)

Ovidiu Dragos Argesanu
Trimiteți un comentariu