.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

joi, 1 ianuarie 2015

Afirmaţie pentru Începutul Noului An


În această zi, voi face tot posibilul să văd pacea care există pretutindeni şi să accesez abundenta frumuseţii şi bucuriei prezente în fiecare moment.
Acesta este Prezentul Etern, pe care îl doresc.
Voi face tot posibilul să las deoparte tot ce am învăţat şi cred că ştiu, pentru a-i permite noii cunoaşteri şi noilor experienţe să îmi inunde fiinţa.
Voi face tot posibilul să fiu un magnet pentru adevărurile, imaginile, muzica şi cuvintele pozitive şi miraculoase.
Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a-mi elibera mintea de energiile negative care mi-au umbrit viziunea şi mi-au distorsionat cuvintele şi acţiunile.
Voi crea o nouă paradigmă, care să mă ajute să recunosc doar aspectele pozitive din fiecare persoană, loc şi lucru care mă înconjoară.
Îmi voi ridica energia şi lumina la cele mai înalte frecvenţe de iubire, generozitate, caritate, compasiune, iertare şi adevăr.
Îmi voi umple mintea cu gânduri şi imagini constructive, care să mă ajute să îmi continui evoluţia personală, astfel încât să pot lumina şi inspira vieţile altora.
Voi crea ceva nou în această zi şi voi descoperi un loc pe care nu
l-am mai văzut niciodată.
Mă voi ambiţiona să fac - sau măcar să încerc să fac - ceva ce nu mi-am imaginat vreodată că aş putea face.
Voi fi amabil/ă cu oamenii care îmi ies în cale şi îi voi ajuta pe cei în dificultate, oriunde şi oricând mă voi afla în situaţii care îmi vor permite să fac acest lucru.
Voi sta cât mai des în natură şi voi atinge pământul, pentru a-i arăta dragostea şi recunoştinţa mea.
Îmi voi extinde iubirea către întreaga lume şi către întregul Cosmos, împreună cu respectul şi admiraţia mea smerită, pentru strălucirea divină a Forţei Energiei Creatoare, care zămisleşte totul.
Voi iubi pentru că pot, voi dărui pentru că pot, voi fi binevoitor/oare pentru că pot, voi fi smerit/ă pentru că am toate motivele să fiu şi îmi voi rosti adevărul, pentru că este datoria şi bucuria mea să fac astfel.
Voi pune în valoare forţa binelui şi voi face tot posibilul pentru a restabili ordinea, în haosul lumii noastre.
Îi voi scrie o scrisoare unei persoane cu care nu am vorbit de ceva vreme.
Îi voi trimite un mesaj unei persoane pe care o iubesc din tot sufletul.
Voi scrie o poezie. Voi crea artă.
Voi cânta la chitara şi din voce.
Mă voi oferi voluntar, pentru a-i ajuta pe cei dragi şi pe prietenii mei.
Voi mânca şi voi bea sănătos, pentru a-i arăta trupului meu, profunda mea recunoştinţă pentru existenţa sa şi pentru rolul pe care îl joacă în protecţia sufletului şi spiritului meu.
Îmi voi recita mantrele şi rugăciunile în orice moment în care mă simt copleşită de gânduri care creează nelinişte.
Voi asculta pe cineva care are rar ocazia de a fi auzit.
Voi fi conştientă de respiraţia mea şi de ritmul bătăii inimii mele.
Voi râde şi mă voi ierta pe mine însămi/însumi, atunci când voi uita că am făcut aceste promisiuni la începutul zilei, iar la sfârşitul zilei voi sărbători şi mă voi felicita pentru ceea ce am reuşit să duc la îndeplinire.
Julie Henderson
Sursa: editura foryou
Trimiteți un comentariu