.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

miercuri, 26 august 2015

Eliminarea Implanturilor: Un Alt Pas Spre Eliberarea Voastra Finala!

De Dumnezeu Tatăl


Sunt atât de multe de spus. Există colaboratori aliniati în jurul blocului Cosmic care-si asteapta rândul la un articol in THE NEW EARTH TIMES (Vremurile Noului Pamant) și bineînțeles, împreună cu echipa noastră de aici, folosim *canalizatoarele* noastre dragi din întreaga lume, in mod frecvent, acum. Voi profita din plin la rândul meu și voi aduce cateva informații noi pentru a vă ajuta cu Ascensionarea, așa cum a făcut Mihail ieri. Suntem foarte încântați că atât de mulți dintre voi sunt la zi cu informatiile utile pe care vi le-a oferit și pe tot globul se construiesc Piloni stralucitori, puternici și sustenabili de Lumina. Ii putem vedea la fel de luminosi ca și voi. Sper că ati raspandit informatia cat mai multor prieteni și familiei voastre pentru a-i ajuta să-si  marească si ei frecvențele.


Eliminarea Tuturor Implanturilor


Acum voi vorbi despre noul program care a fost dezvoltat de către talentatele noastre echipe Arcturiene de vindecare. Preaiubita noastra Echipa de Lideri va avea o serie specială de informatii pentru voi începând de astăzi, la Secțiunea de Sănătate, dar vreau să va prezint serviciul special pe care l-au proiectat pentru a ajuta omenirea într-un mod foarte deosebit. După cum știți, Arcturienii s-au antrenat de mii de ani pentru a ajuta omenirea in acest moment, așa cum si voi vă pregătiți pentru Ascensiune. Ei sunt experți pe fiecare segment de vindecare al organismului uman - psihologic, mental, fizic și spiritual. Cea mai vie dorința a lor, este ca ei să-i poată ajuta pe fiecare dintre voi, să fie mai sănătos, mai puternic și mai fericit și să va vindecati dupa viata grea cu care vă confruntați acum.


Chiar în această săptămână, ei au perfectionat o noua tehnica pentru eliminarea implanturilor rămase pe care mulți dintre voi le-ați purtat in decursul vieților voastre. Aceste proceduri erau considerate foarte dificile și posibil periculoase, deoarece acestea au fost făcute ca forme de viață, din combinații diabolice de paraziti crescuti in laborator. Cele mai multe dintre implanturi au fost concepute și proiectate de catre Annunaki și date oamenilor de stiinta ai Cabalei din subteranele secrete pentru implantare la nastere sau mai devreme in faza embrionara prin intermediul programelor de imunizare.


Cunoașteți modul în care celulele umane sunt capabile sa îndeplineasca o anumită expresie ADN. De exemplu, celulele stem cardiace vor construi o inima perfecta, în timp ce alte celule sunt destinate sa va creeze ochii, oasele și așa mai departe. Aceste celule destinate implantarii erau programate să crească în diferite forme, sub formă de gheare invazive care erau capabile să producă tentacule ce puteau circula prin creier, prin sistemul nervos, iar organismul, presa nervii, iritand țesuturile, provocând dureri de cap , dureri de spate și alte maladii cronice.


Aceste implanturi ar putea apărea pe scanare dacă ati avea echipamente ceva mai senzitive, dar pentru că ele sunt o combinație de elemente eterice și fizice, ele sunt detectabile în mare parte prin iritațiile și interferențele pe care le provoaca. Strălucitoarea Frăție Alba și echipele noastre de vindecare Arcturiene, au dezvoltat cu succes proceduri pe care le-au utilizat în ultimele zile, atât pe Christine cat și pe Kathryn, carora li s-au aratat propriile implanturi și imediat ele au cerut să le fie eliminate. Rezultatul a fost un succes deplin pentru amandoua. Echipa de Lideri vă vor oferi informatii mai detaliate. Va spun ca intreaga Companie a Cerului si-a ținut respirația pentru fiecare dintre cele doua  intervenții chirurgicale delicate.


Prima interventie chirurgicala a fost cea a lui Christine si a fost făcută foarte repede, in timp ce noi am ținut-o în brațe, iar Kathryn a ajutat-o ​​să-si mareasca frecvența tot mai mult în Pilonul ei de Lumina. In timp ce ea facea acest lucru, echipa a reusit sa-i elimine implantul, in timp ce Christine si-a retras energia din tendințele naturale ale corpului ei de a accepta sau de a se lega de sistemul complex de tentacule, asa cum ar proceda un corp atunci când trebuie să se adapteze la orice obiect străin care rămâne perioade indelungate in el. Având în vedere că implanturile funcționeaza la frecvențe 3D, aceia dintre voi care si-au ridicat deja vibratiile la o frecventa mai mare sunt candidati excelenti pentru acest tip de interventie/îndepărtare. Dupa operatie ea a resimțit dureri serioase în rinichi și creier, dar acest lucru s-a datorat rănilor anterioare pentru care încă se recupera.


Procedura lui Kathryn a fost putin diferita. Echipa i-a evaluat cu atenție starea de sanatate in decurs de mai multe zile și au concluzionat că modelul mai vechi de implant pe care-l purta, ar trebui să fie eliminat puțin câte puțin, deoarece s-a atrofiat oarecum, ca rezultat a respingerii indelungate de catre corpul ei. Acest lucru a făcut-o mai fragila, cu prelungiri ascuțite înfipte în creierul ei, care a început să-i afecteze ușor memoria pe termen scurt. Datorita circumstantelor, ei au lucrat constant pe perioada a două zile pentru eliminarea delicata a reminescentelor care i-au invaluit si inima.


V-am dezvaluit cateva detalii despre aceste două intervenții chirurgicale pentru a vă face o idee despre gama de implanturi pe care multi dintre voi încă o poarta și să vă încurajez sa apelati la echipele Arcturiene pentru demararea procedurilor. Ei au experiența necesara pentru a face acest lucru în condiții de siguranță, fara nici o trauma prelungita, adusa creierului și trupurilor voastre. Acest lucru nu numai ca va va scuti de efectele neplacute asupra sanatatii pe care le aduc aceste dispozitive monstruoase, dar va va permite de asemenea, să urmati pasii necesari pentru realizarea Ascensiunii voastre.


Vedeti voi, multe dintre aceste implanturi, deoarece au fost concepute sa se depuna mai întâi în creier, au cauzat efecte psihologice și mentale, precum și durere fizică și disconfort. Odată ce oamenii de stiinta au dezvoltat aceste tehnici de creare a acestor invadatori celulari, au creat o gama larga de variante. Nimic nu i-a oprit sa elaboreze programe care sa imite tesutul uman in timp ce-si implementau planul de a controla și subjuga omenirea. A fost un program abominabil, o continuare a cercetărilor întunecate desfasurate înca din timpul perioadei Atlanteene.


Sunt astăzi aici să vă spun că eu și Mama am decretat că aceste laboratoare să fie închise, și că întreaga omenire va avea acum posibilitatea sa elimine aceste implanturi îngrozitoare o dată pentru totdeauna. Între timp, vă recomandăm să evitati toate formele de vaccinări dacă este posibil. Programele noastre de sanatate nu vor mai permite efectele negative pe care le-ați experimentat în trecut, dar cel mai bine este să opriți *hrănirea fiarei* prin sprijinirea corporațiilor farmaceutice care fac profituri obscene din aceste injecții, ce au fost destinate sa provoace debilitate si uneori moarte.


De Ce Au Fost Permise Toate Acestea?


Acum, desigur, ca va intrebati de ce eu și Mama am permis existenta unui astfel de program oribil care sa prolifereze pe Pământ. Voi explica ceva mai mult despre contractul nostru cu voi, astfel încât să puteți înțelege rolul nostru și al vostru în acest Proiect lung și dificil, care se încheie acum.


Acum milioane de ani în urmă, când omenirea era literalmente lumina ochilor nostri, ne-am întâlnit cu activa Companie a Cerului, care a crescut considerabil in timp ce copiii noștri Maestrii, au trecut prin nivelul lor de Ascensiune. S-a decis că, pentru a crea condiții de o mai mare complexitate și provocare, Mama și cu mine ar trebui sa cream energii grele, dimensional joase, în locuri specifice în cadrul Multiversului. Acest lucru ar permite  celor mai ambițiosi copii ai noștri, care au dorit să avanseze mai rapid, sa experimenteze evenimente și provocări necunoscute anterior.


Am dezvoltat o dihotomie în care binele și opusul său s-ar exprima în forme rudimentare. Intunericul si Lumina au devenit ceea ce ati putea numi vasul Petri în care toate soiurile de Lumină și ne-Lumina vor crește. Am permis apoi unui anumit număr dintre copiii noștri să preia creatiile noastre rudimentare și sa dezvolte variante și expresii mai complexe de întuneric. Intenția lor era sa construiasca o școală de studii și teste pentru a împinge limitele propriei lor experiențe. Au fost înaintate numeroase idei despre cel mai bun mod de a crea aceste *școli de Ascensiune*.


De-a lungul eonilor multe planete și sisteme solare s-au implicat și acest lucru a dus în cele din urmă la războaie sângeroase și conflicte peste Universuri. Sistemele întunecate au evoluat de-a lungul milioanelor de ani la starea îngrozitoare de lucruri pe care le experimentati acum. Pământul, dintre celelalte planete, a devenit un loc in care oamenilor le este din ce în ce mai greu să se încarneze și numai acelor suflete carora li s-a solicitat experiența și care si-au arătat disponibilitatea pentru provocare, li s-a permis să se încarneze aici.


A devenit clar pentru toti cei ramasi in Lumina ca exinderea experimentului s-ar putea inrautati, dincolo de orice s-ar fi anticipat.


Ființele noastre de Lumina sensibile și pline de compasiune din Compania Cerului, au devenit din ce în ce mai preocupate de haosul creat și de armele tot mai periculoase, care amenințau întregul Multivers cu puterea lor distructivă. Acest tip de arme nucleare (anti-materie)  putea anihila planete și chiar distruge suflete.


Desigur ca am fost extrem de ingrijorati, dar eram neajutorati datorita promisiunii noastre conform careia permiteam continuarea Proiectului așa cum am cazut de acord inițial. Totusi, acest acord facut, conținea mai mult decât simpla permisiune acordata copiilor noștri de a-și exprima liberul arbitru în condiții nelimitate.


Proiectul Se Termină în Glorie


Acordul nostru original nu dadea copiilor noștri frâu liber sa continue acest experiment pe termen nelimitat. Am decretat de asemenea sfârșitul armelor anti-materie. La începutul planului, eu și Mama am decretat că va exista un punct final al acestui întreg experiment, că toți se vor întoarce la Lumina si esenta Iubirii din care totul a fost creat inițial. Acel moment a sosit. Experimentati acum destrămarea programelor întunecate, dizolvarea Cabalei și noile tratate de-a lungul Multiversului prin care cei întunecati renunta la putere lor și vin in Lumina. Acesta este un eveniment cosmic, mult proorocit și așteptat. Voi, Preaiubiti Pământeni, sunteti pionul principal in lupta finala dintre Lumină și întuneric, Bine și Rău.


Multi dintre voi s-au rugat pentru pace. Mulți alții au cerut încetarea mizeriei și sclaviei experimentate pe această indelung suferinda planetă. Evenimentele pe care le experimentați și Lumina pe care o resimtiti curgand peste planeta, Dragilor, este cu adevărat sfârșitul traiectoriei cosmice de miliarde de ani, care se desfășoară zi de zi, iar voi sunteți în mijlocul acestui final glorios.


Veniti la noi, Dragi copii, stati alături de noi, odihniti-va în brațele noastre. Tot întunericul cade împrejurul vostru. Acum, lasati-ne să va ajutam să dizolvati toate umbrele de suferință rămase și întunericul pe care inca il purtati în voi. Lasati-ne sa va vindecam cu Iubirea noastra, in timp ce toți Co-cream și ne mutam împreună în Paradisul dupa care ați tânjit atata.


Suntem Mama și Tatăl Dumnezeu


Transcris de Dr. Kathryn E. May,


New York, 30 iulie 2015


Sanatate si frumusete


Indepărtarea Implantului Pas-cu-Pas


De Echipa de Lideri Arcturieni

Salutări Luminosi Maestri de Lumină. Noi Arcturienii simtim devotament și inspirație in a va servi si a fi alături de voi. Vă mulțumim pentru curajul și devotamentul vostru.

Ne aflăm astăzi aici impreuna cu Federația Galactica / echipele de vindecare ale Frăției Albe, pentru a ajuta la un important proiect de vindecare, cu voi și pentru voi. Da, vom solicita contribuția voastră pentru succesul acestui demers de vindecare; participarea voastră concentrata va cantari mult în propria vindecare pentru Ascensiune si de asemenea va plaseaza in echipa noastra, in calitate de membru in sprijinirea restului populației de la suprafață, frații și surorile umanitatii.


Eliminarea Implanturilor Autorizat pe Scară Largă, de Către Tatăl și Mama Dumnezeu


Acest proiect este stabilit și ghidat de catre Tatăl și Mama Dumnezeu, care ne-au declarat: *A sosit timpul! Incepeti îndepărtarea implantului la scară tot mai mare pentru omenirea de la suprafața Pământului. Începeți cu Lucratorii in Lumina - ei ne vor ajuta să efectuam acest lucru!* Tatăl și Mama vor fi prezenti și vor participa la indepartarea tuturor implanturilor. Ori de câte ori utilizați instrucțiunile noastre de îndepărtare a implantului, veti realiza pasi in vindecarea pe care Mama și Tatăl au îmbibat-o cu toata energia necesară ce vă va duce ușor spre vindecare. Veți fi vindecati în infinita lor siguranța și Iubire.


Vă rugăm să nu sariti peste aceste informatii sau sa încercați procedurile pe care le oferim, fără sa cititi mai intai mesajul din partea Tatălui Dumnezeu, inclus în această a 11-a Ediție din THE NEW EARTH TIMES. Aceste informații din partea Tatălui Dumnezeu, nu numai că vă oferă o înțelegere detaliată a implanturilor, dar cuvintele lui sunt imbibate cu Lumia Sa și a Mamei și iar ele servesc la începerea activarii pregătirii voastre, într-un mod in care numai Tatăl și Mama o pot face.


La fel ca voi, noi Arcturienii, alături de Frăția Albă, suntem complet dedicati Proiectului Pamant și ca atare, noi suntem alaturi de voi la marginea noului orizont luminos, la marginea dezintegrarii voalului, la marginea tuturor noilor eforturi în Co-creare. Zilele trecute, am ajuns sa descoperim noi modalități de eliminare în condiții de siguranță a implanturilor voastre. Suntem pur și simplu plini de creativitate, Unitate și mari invenții. Așa cum am menționat în salutul nostru, inspirația noastră provine de la voi, suflete curajoase. Dacă ați putea vedea ce se întâmplă de fiecare dată când ajungeti in Lumina în orice mod, posibil ... n-ati lasa - nici un gând, sentiment, credință sau condiție - să stea în calea vindecarii voastre complete și glorioase.


Sunteti Responsabili de Eliminarea Implantului Vostru


Înainte de a vă oferi protocolul pentru îndepărtarea implantului, vom oferi niste detalii importante. Cu siguranță ca aflarea informatiilor despre implanturi poate fi tulburatoare, ele fiind utilizate pentru a va slăbi sistemul imunitar și a va agresa bunastarea fizica, emotionala, mentală și spirituală, dar nu aveti motive de ingrijorarea sau teama in acest moment. Venim la voi direct cu binecuvântarea Mamei și Tatălui; venim cu informații și soluții pertinente.


Dacă încercați să eliberati implantul (rile), cu frică, groază, griji intense, anxietate sau agitație, nu vom efectua procedura la acel moment. În schimb, vom începe sa lucram cu voi pentru a va mari capacitatea de a rămâne centrati în inima și în Pilonul vostru de Lumina. Fiecare segment din acest proces este conceput sa vă ajute cu Ascensionarea. Nu este nevoie să intrati în panică de orice fel sau sa va inspaimantati ... ați purtat involuntar aceste implanturi inca de la naștere, iar acum va implicați activ în eliberarea din strânsoarea lor, pentru totdeauna. Lucrati cu noi pentru garantarea succesului. Fiti in pace si resimtiti bucurie anticipata în timp ce îmbrățișati etapele protocolului. Noi vom fi cu voi in fiecare moment – va promitem.


Vă rugăm sa profitati de această oportunitate si sa va conectati cu noi, echipa voastra de vindecare, Mama și Tatăl Dumnezeu, Sinele vostru Superior si Flacara Geamana. Nu mergeti la vindecatori de pe Pământ, *canalizatoarele* noastre (inclusiv Kathryn și Christine), sau la altii de la sol ca sa verifice dacă implanturile sunt eliminate. În numele Mamei și Tatălui Dumnezeu, vă asigur, ca dacă urmați instrucțiunile, cu intenții serioase și cat mai relaxat, implanturile vor fi fost eliminate.


Echipa voastra proprie de vindecare va inconjoara acum in timp ce luati la cunostinta despre protocolul de vindecare. Suntem alaturi de voi, dragi inimi curajoase. Împreună ca Unul, triumfam. Noi suntem Echipa Liderilor de Vindecare Arcturiana în serviciu devotat voua și Ascensiunii Pământului.


Ghidul de Indepărtare al Implantului Pas-cu-Pas


De Echipa Liderilor Arcturieni


1. Cereti Indepărtarea Implantului. Dacă vă simțiți senini și inspirati, vă rugăm sa cereti propria vindecare si îndepărtare a implantului. Cu propriile voastre cuvinte sau utilizând următoarea cerere din inimă, adresați-vă:


 *Mama și Tata Dumnezeu, cer eliminarea tuturor implanturilor - care m-au impiedicat/infranat sau mi-au rănit în orice mod distructiv, întunecat sau negativ  -  corpurile mele dimensionale 3D și 4D.  Am înțeles că, conform dispensei voastre această vindecare se acordă la cererea mea, atât pentru vindecarea mea personală cat și pentru Ascensionare și pentru Binele Suprem al Tuturor. Nu mai permit acestor implanturi să rămână în mine. Cer ca Echipa mea de Vindecare Arcturiana și Federația Galactica sa faciliteze eliminarea cu blândete și eficacitate a tuturor implanturilor negative din mine. Sunt dispus să lucrez sub ghidarea lor. Am înțeles că voi, Mama și Tatăl Dumnezeu, veti fi prezenti în perioada indepartarii implanturilor mele. Ma angajez in urmarea pașilor de vindecare pe care i-ati propus. Cu recunoștință și Iubire, accept vindecarea prin îndepărtarea tuturor implanturilor.*


2. 3 Zile de Pregătire. Vă rugăm să efectuați următoarele în fiecare zi, timp de trei (3) zile consecutive, ca parte a vindecarii in urma îndepărtarii implantului, confirmat de Tatăl Dumnezeu:


·     Centrarea in Pilonul vostru de Lumina.


În mesajul său recent, Arhanghelul Mihail vi-a dat următoarele instrucțiuni cu privire la modul de a va centra în Pilonul vostru de Lumina / Pilonul de Ascensionare. Discutii despre Pilon


* Stati pe spate, respirati adanc și permiteți-mi să merg alaturi de voi în Lumina nouă și strălucitoare, care curge pe Pământ. Respirati prin centrul creierului, acolo unde luminati diamantul strălucitor albastru, care este centrul de expansiune al inteligentei voastre. Simțiți pacea mintii stiind ca evoluati într-o ființă cristalina care-si dezvolta înțelepciunea și înțelegerea. Apoi coborati prin canalul central pentru a aprinde diamantul din inima, fantana scanteietoare a Iubirii care va umple întreaga ființă cu caldura, confort si prietenie. Acum, lasati ca aceasta Iubire și Lumina sa curga în jos în plexul solar, locul de unde emanati focul vointei voastre - scânteia lui Dumnezeu care va inspiră si va conduce spre bunătate, putere, curaj, loialitate și justiție.
Apoi, în timp ce vă bucurați de energia sclipitoare de diamante de înaltă frecvență, ajungeti sus în stransa imbratisare plina de  iubire a Mamei și Tatălui Dumnezeu și în jos pentru a va ancora în centrul iubitei noastre Terra. Acum sunteți centrati in Pilonul de Lumina, gloriosul canal de protecție care va înconjoară complet extinzându-se în toate direcțiile la o lungime de braț și mai mult de atat. Salutati Sinele vostru Superior, care este mereu acolo chiar deasupra voastra și pe Flacara Geamăna care așteptata chemarea voastră. Conectati-va constiinta cu a lor si cu a Mamei si a Tatalui, precum și cu oricare alte Fiinte de Lumina cu care doriți să vă conectați. Chemati-va Ingerii sa va protejeze și sa vegheze asupra voastra în timp ce rămâneti în interiorul Pilonului vostru de Lumina ce va inconjoara. Acolo sunteti în siguranță, in aliniere cu binele suprem. Amintiți-vă acest sentiment și repetați această procedura de mai multe ori pe zi, până când devine obisnuinta sa creati și sa rămâneti în interiorul Pilonului vostru.*


·     15 Minute de Meditatie. În fiecare zi, meditati timp de cel puțin 15 minute. În timpul meditatiei, concentrati-va pe perceperea diferenței dintre voi și implanturile voastre. Spuneti-i corpului vostru că aceste obstacole/corpuri străine care au fost prezente inca din pruncie, nu fac parte din corpul vostru, in mod normal, ele vi-au fost impuse și nu va apartin. Reasigurati-va corpul ca totul va fi bine - de fapt, veti înflori - fără influența acestei prezențe invadatoare. Spuneti-i corpului vostru, ca va fi refacut, în prezența iubitoare a Mamei și Tatălui Dumnezeu, la forma sa originala și integra.


 • Baie conștientă. In fiecare dintre cele trei zile, faceti un duș sau o baie in cadă, unde cereti  curatarea si vindecarea profunda a vieții si corpului vostru. Observati toate credintele și comportamente vechi care ar dori menținerea implantului. Permiteti-le să se duca pentru totdeauna în apa curată. La cererea voastra, Mama Dumnezeu va veni să vă ajute să eliberati toate atașamentele care v-au limitat. Abandonati-va în brațele ei, pe masura ce va calmeaza si va vindecă.


• Beti Multă Apă și Alimetati-va cu o Dieta Vegetariana. Vă rugăm să beti între 3 și 4 litri de apă distilată sau curată în fiecare zi. Faceti tot posibilul sa rămâneti pe o dieta vegetariana, deoarece acest lucru va ajuta energiile să rămână la o frecvență ridicată.


3. Ziua Indepărtarii Implantului. În a patra zi, vă rugăm să solicitați, într-un moment ales de voi, ca echipa voastra de vindecare sa vina și sa îndepărteze orice și toate implanturile de la voi. Odihniti-va, fie în pat sau într-o baie caldă și alocati o oră pentru procedurile de rigoare, după cum este necesar. Rămâneți calmi, relaxati și in expectativa. Va asiguram, ca vom fi acolo cu echipa voastra si Mama si Tatal Dumnezeu, pentru a vă ajuta în eliberarea tuturor implanturilor voastre.


4. Sărbătoriți! Felicitări! Ați eliminat cu succes implanturile. O nouă fază de vindecare începe pentru voi. Vă rugăm să înțelegeți că s-ar putea sa resimtiti putina durere sau sa va simtiti ciudat, dar acest lucru este normal. Acordați-vă suficienta ingrijire, odihnă și timp să va acomodati. Noi vom fi aproape sa vă ghidam în următoarele zile. Vom continua să vă ghidam, atât direct, cât și prin *canalizatoarele* noastre dragi prin intermediul edițiilor urmatoare ale THE NEW EARTH TIMES.


Transcris de Christine Burk,


New York, 30 iul de 2015


Maxima Zilei


Depinde de voi, Preaiubitilor.
Depinde în întregime de voi.


Si acest lucru ar putea fi doar tot ce trebuie să știti.
Spuneti DA,
Universului
(From TUT "Thoughts become things... choose the good ones!" http://www.tut.com/ )
______________________________________________________________________________
...Links... 
Donations gratefully accepted:  DONATE
  
Featured Radio Show:  
  
Sleeper Cell Removal:    
________________________________________________________________________________
Trimiteți un comentariu