.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

luni, 28 mai 2018

Îngerii – Cereți ajutorul!


Dragi prieteni, vă iubim atât de mult,
Le-ați cerut astăzi îngerilor voștri ajutorul? Dacă nu, opriți-vă clipă. Gândiți-vă la ceva cu care vreți să fiți ajutați – primul lucru care apare în voi. Poate fi ceva important; cum ar fi o relație. Poate fi ceva mai mic, ca cineva să fie bun cu voi astăzi. Poate fi o inspirație să mănâncați sănătos sau ajutor în a găsi o bicicletă nouă.
Nicio cerere de asistență nu este prea mare sau mică, căci știm că sub orice rugăminte pe care o faceți voi cereți Iubire. Voi toți, fără excepție, doriți să vă reamintiți conexiunea cu Iubirea. V-o amintiți prin relații, prin bunătate și prin mâncare sănătoasă. V-o amintiți când vă simțiți bucuroși despre noua voastră bicicletă sau când experimentați Pacea cu o persoană dificilă. În fiecare dorință pe care o aveți – fie o casă mare, fie un pic de confort – cereți Iubire.
În cea mai mare parte, umanitatea a fost învățată să caute Iubirea în toate locurile greșite!
Ați fost învățați să căutați Iubirea prin lumea exterioară. În realitate când veți găsi Iubirea în interiorul vostru, atunci veți avea manifestări extraordinare ale Iubirii în lumea exterioară.
Gândiți-vă, de exemplu, la bicicleta nouă. O vreți și vă spuneți că nu veți fi fericiți până nu o veți avea. Sunteți concentrați în mod obsesiv asupra „a nu o avea”. Aceasta nu este o realitate iubitoare. Putem să facem orice, dar sunteți atât de concentrați pe „a nu avea” încât vă lipsiți de îndrumarea noastră atunci când încercăm să vă ajutăm „să o aveți”.
Ce se întâmplă dacă, în loc să vă concentrați pe lipsa voastră, veți găsi Iubirea pentru bicicletă înăuntrul vostru chiar acum? Ce se întâmplă dacă vă uitați la o imagine cu ea în fiecare zi și îi spuneți cât de mult o iubiți. Ce se întâmplă dacă vă rugați pentru ea și vă gândiți cum mergeți cu ea cu bucurie. Astfel, puteți spune: „Dragi îngeri, sunt îndrăgostit de acea bicicletă! Mi-am găsit Iubirea pentru ea în mine. Ajutați-mă să o găsesc în lumea exterioară.”
Apoi, dragilor, veți recunoaște îndrumarea noastră. Veți găsi bicicleta în interiorul vostru, astfel încât aceasta va fi în mod natural atrasă către voi în lumea exterioară. Veți fi deschiși la acea oportunitate și fericiți pe tot parcursul drumului. Veți vedea cum Iubirea voastă prinde viață!
Cereți-ne mereu ajutorul, dar faceți-o dintr-un loc de Iubire decât din lipsă. Atunci vă putem ajuta să creați miracole incredibile!
Vă iubim mult.

19 Mai 2018, prin Ann Albers
Traducere: NoRo
Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…
Trimiteți un comentariu