.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

marți, 15 mai 2018

Sananda – Vă așteaptă o călătorie minunată!

Eu sunt Sananda.
Și ca întotdeauna este minunat să fiu cu voi, această familie, această familie de Lumină, această familie de Iubire.
Aceia dintre voi care au fost atrași din nou împreună. Aceia dintre voi care au fost cu mine; care erau cu Sanat Kumara; care erau cu Ashtar; care erau cu Aramda, Arhanghelul Mihail și cu ceilalți. Și aceia dintre voi care sunt aici cu noi tot timpul așa cum noi suntem aici cu voi în orice moment. Așa cum am spus de mai multe ori că suntem împreună, facem totul împreună.
Și datorită vouă, datorită fiecăruia dintre voi și a misiunilor în care vă aflați și vă amintiți de misiunile voastre acum – mulți dintre voi începeți să faceți acest lucru. Mulți dintre voi începeți să vă amintiți, începând să vă aduceți aminte de acele vremuri îndelungate când v-ați reîntâlnit unul cu celălalt sau cu noi în diferite moduri. Unele dintre aceste momente se întorc la voi acum. – Și mulți dintre voi începeți să vă amintiți cine ați fost în vremurile trecute. Totul începe să se întoarcă.
Începeți să vă dați seama că voi sunteți unul. Toți suntem Unul împreună. Și aceasta este o revelație pentru mulți, deoarece mulți, de-a lungul vieții voastre, ați fost învățați că sunteți un individ și că sunteți un individ al vostru. Și într-un fel, da, este adevărat.
Dar, în alte moduri, sunteți un individ dar sunteți Unul cu totul. Și asta, desigur, este oarecum paradoxal. Dar știți și aveți încredere în timp ce continuați să vă reamintiți, acele vremuri, acele amintiri, revenind la voi, că totul se află în acest proces de orchestrare.
Totul este reunit în multe moduri diferite. Și, în multe feluri, sunteți îndrumați. Continuați să mergeți înainte, să vă deplasați în anumite locuri, să călătoriți în anumite locuri. Și aceia dintre voi care vă aflați în această călătorie, aceia dintre voi care sunteți în această călătorie de a vă reaminti misiunile voastre: misiunile voastre individuale; precum și misiunea grupului vostru de suflete; sunteți aici pentru a face tot ce ați învățat să faceți. Tot ce vă amintiți este mai potrivit de exprimat. Nu învățați în mod necesar, ci re-învățați. Vă reamintiți.
Pentru că atât de multe sunt încă în fața voastră. Și mulți dintre voi nu aveți nicio idee despre misiunile în care vă aflați și despre tot ceea ce sunteți meniți să faceți în această viață, această viață … care a fost construită de mult timp. Prin multe vieți, multe mii de ani, ați lucrat la acest lucru. Lucrul de a veni în acest moment, chiar în acest moment din timp.
Putem spune că ați ajuns. Ați ajuns în acel moment. Dar multe momente sunt încă înaintea voastră.
Și spun că multe momente sunt înaintea voastră, pentru că este important să trăiți în fiecare din acele momente, să nu vă concentrați doar pe viitor și ceea ce va aduce viitorul.
Da, există lucruri minunate înainte. Lucruri minunate pe care le-ați construit deja. Dar este și momentul Acum. Momentul pe care îl puteți prețui toată viața voastră. Pentru că amintirile pe care le creați acum sunt mai importante decât amintirile pe care vi le amintiți de demult.
Creați amintirile acum. Fiți acele amintiri acum. Și pe măsură ce faceți acest lucru, veți crea minunata viziune de aur a Noului Pământ, o nouă Epocă de Aur a Gaiei.
Vă las acum.
Eu sunt Sananda. Toată Pacea și Iubirea mea să fie cu voi, cu fiecare dintre voi, în timp ce continuați în această Călătorie și noi vom continua în această Călătorie împreună cu voi toți.

6 Mai 2018, prin James McConnell
Traducere: NoRo
Mesajul se poate distribui în orice formă a bunului-simț, fără „drepturi” egoiste!… Mulțumim!…

Sursa
https://magiepegeea.wordpress.com/2018/05/15/sananda-va-asteapta-o-calatorie-minunata/
Trimiteți un comentariu