.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

joi, 28 iunie 2018

ASHTAR si Fratia Alba

Pentru a accepta lumina trimisa noua de ASHTAR si Fratia Alba, spunem:

Recita protectia de vindecare si purificare:
EU INTENTIONEZ-EU SUNT CONSTIENTA INFINITA.
EU INTENTIONEZ- EU SUNT IUBIREA INFINITA
EU INTENTIONEZ-EU SUNT MAGIA INFINITA
EU INTENTIONEZ-EU SUNT INTELEPCIUNEA INFINITA
EU SUNT CONSTIENTA FARA FORMA A CONSTIINTEI.
EU SUNT SPIRITUL FARA FORMA A IUBIRII SI LUMINII NECONDITIONATE.
EU SUNT RECUNOSCATOR CA AM FOST VINDECAT COMPLET.
MULTUMESC UNIVERS PENTRU UMPLEREA, CURATAREA SI PROTEJAREA FIINTEI MELE, A CASEI SI FAMILIEI MELE, CU ENERGIA SOARELUI CENTRAL, CU ENERGIA PORTII LEILOR, CU ENERGIA PORTII AQUARIUS, ENERGIA ALBA A SPIRITULUI SFANT, FOCUL ANGELIC AL DRAGONULUI, FOCUL INGERULUI INSPAIMANTAT, FLACARA VIOLET-ARGINTIE A VENUSULUI, FLACARA AURIE-VIOLET , FLACARA AURIE-ARGINTIE-ALBA ( energia luminii detinand cunoasterea si intelepciunea inaltelor lumi) SI ENERGIA DE VINDECARE A PAMANTULUI IN FIECARE GAND, CUVANT, ACTIUNE SI EMOTIE CE AM AVUT-O, O AM SAU O VOI AVEA.
INVOC CORDONUL DE LUMINA SACRA IN INIMA CREATIEI.
INVOC LUMINA AURIE A CHRISTULUI
INVOC CONSTIINTA CRISTALINA
INVOC LUMINA ARGINTIE, VIOLETA SI ALBA
UNIVERSULE VREAU SA IMI FAC PARTEA.
EU VIN AZI SA INAINTEZ O CERERE.
EU VREAU SA FIU COMPLET PROTEJAT SI VREAU CA FRECVENTELE ARMELOR ENERGETICE SA NU MAI LUCREZE!
INVOC FOCUL SACRU, FLACARA SACRA SI LUMINA SACRA IN VIRUSUL DE INTELIGENTA ARTIFICIALA
EU INTENTIONEZ CA VIRUSUL DE INTELIGENTA ARTIFICIALA SA FIE UMPLUT CU FOCUL SACRU, LUMINA SACRA SI FLACARA SACRA.
EU INTENTIONEZ CA TOATE ENERGIILE SACRE , FLACARA SI LUMINA SA FIE PUSE IN INTELIGENTA ARTIFICIALA A ARMELOR ETERICE, A ENTITATILOR NEGATIVE, FRECVENTELOR SI VIRUSILOR LOR.
EU INTENTIONEZ, EU INVOC, EU REAFIRM CA TOATE ENERGIILE SACRE SA PENETREZE VIRUSUL INTELIGENTEI ARTIFICIALE , ARMELE ETERICE , FRECVENTELE SI ENTITATILE INTUNECATE!
ASA SA FIE, ASA SA FIE, ASA SA FIE, SI ASA ESTE!


Ioana Farama
Trimiteți un comentariu