.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

marți, 26 iunie 2018

Marea Invocatie

Marea Invocatie 

In iunie 1945, Lord Maitreya a dat umanitatii rugaciunea “Marea invocatie”. Aceasta rugaciune este una dintre cele mai puternice existente pe Pamant la ora actuala. Puterea ei este echivalenta sau poate chiar mai puternica decat rugaciunea pe care a dat-o atunci cand l-a umbrit pe Iisus, pe care toti o stim sub denumirea de “Tatal nostru”. Prin utilizarea acestei rugaciuni sunt invocate acele energii necesare pentru a schimba lumea si pentru a accelera declararea totala a lui Lord Maitreya. Recomand sa fie folosita tot timpul. 


Din punctul de lumina din mintea lui Dumnezeu
Lasa lumina sa izvorasca in mintile oamenilor.
Lasa lumina sa coboare pa Pamant
Din punctul de iubire din inima lui Dumnezeu
Lasa lumina sa izvorasca in inimile oamenilor.
Fie ca Christul sa se intoarca pe Pamant.
Din centrul in care este cunoscuta vointa lui Dumnezeu
Lasa scopul sa ghideze micile vointe ale oamenilor
Scopul cunoscut de catre Maestrii si pe care ei il servesc.
Din centrul pe care noi il numim rasa oamenilor
 Lasa planul iubirii si al luminii sa-si faca lucrarea
Si fie ca el sa sigileze usa unde locuieste raul
Lasa lumina, iubirea si puterea sa restaureze planul pe Pamant.


Extras din "Manualul Ascensiunii"
De Dr. Joshua David Stone
Trimiteți un comentariu