Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

marți, 4 decembrie 2018

Cheile lui Enoh- practică și conștientizare.   Pentru a înțelege Cheile lui Enoh este nevoie de o minte deschisă (prima cheie 101).
   Fără a avea pretenția că am înțeles în totalitate tainele cărții intru cu mult curaj, înțelepciune și încredere în ajutoarele din planul subtil al inimii în descifrarea verseturilor. Sunt un canal perfect și curat prin care izvoare de lumină și iubire curg lin și îmi sunt călăuză.
   Cu puțin timp în urmă mă rugăm Tatălui să-mi facă cunoscut sensul vieții și principala misiune pentru care am avut marea onoare să o primesc la întrupare. Răspunsul la o parte a rugăciunilor a venit prin dl Hurtak și Cheile lui Enoh. Revelații, conștientizări și multe, foarte multe înțelegeri pentru care mulțumesc Tatălui și aliaților mei de lumină.

  Cartea "Cheile lui Enoh" are 64 de chei care explică în ce fel cele Șapte Sigilii pomenite în cartea revelației (Apocalipsa n. tr.) vor fi rupte atunci când toate măsuratorile științelor( de la biofizică la astrofizică) vor fi puse în acord cu o nouă revelație spirituală în numele lui Ehyeh Asher Ehyeh, EU SUNT ceea ce EU SUNT.

Sulul lui Enoh trebuie împărțit în trei părți care vor trata despre cele trei diviziuni principale ale universurilor: 

Cheile pentru universurile Tatălui ne explică cum că Lumile Locuință ale Tatălui sunt conectale la Creatorii Divini care crează noi universuri prin intermediul piramidelor cosmice de lumină. Din universurilel Tatălui fac parte cheile 101- 118
Cheile pentru universurile Fiului explică modul în care codurile biologice ale Rasei Cristice sunt destinate să evolueze în imaginea determinată de Tatăl prin intermediul Fiilor Paradis iar nu prin forțele minore de Lumină. Din universurile Fiului fac parte cheile 201- 217.
-  Cheile pentru universurile Shekinah explică cum darurile cele spirituale ale Sfântului Spirit/Duh vor fi conferite Rasei Cristice astfel încât Omul spiritual să poată lucra  în mod direct cu "ființele în întregime/cu desăvârșire de lumină". Din universurile Shekinah fac parte cheile 301- 319.
- Cheile de la 310- 319 constituie cele "Zece comandamente". Acestea sunt grilaje piramidale ale Luminii celei Vii, Sha'are 'Orah, "Porțile de Lumină" ale acestei vieți și a vieții ce va să vină. 

   Ordinea în care aceste chei vor fi dezbătute sunt în funcție de mesajele primite din planul subtil și la timpul pământesc potrivit fiecărei chei. Așa a hotărât Cerul.
   Fie ca iubirea supremă a celor Bătrâni și a Oștirii să mă/ne călăuzească, fie ca veșmântul de Lumină care compune și recompune continuu Viața să curgă prin noi, în noi, sub noi și deasupra noastră.
                                                        Amin Amin Amin Amin

 Pentru aceea dintre dumneavoastră care doresc să achiziționeze cartea în limbă română o găsiți https://shop.keysofenoch.eu/teaching/books/carti-in-limba-romana?fbclid=IwAR0GCLFsScW6QhbBY3AaXbDkUyyhkJ_t5J9FRpOIq2ktnMWEPkkgKmHtc8w
Tot de aici se pot achiziționa și alte cărți scrise de dl Hurtac precum și CD-uri și DVD-uri cu intonarea numelor sacre. 

  În continuare vă prezint un interviu realizat de Andra Ivanov cu dl și dna Hurtak.
    Combinația dintre nume și muzică ne deschide mintea pentru a vizualiza o frontieră cosmică și a gândi non-local. Muzica ne invită să intrăm în companionul Divinului pe măsură ce cantăm numele cu ordinele angelice ale lui Elohim, Cherubim, Seraphim (Keys of Enoch®: Key 303) și simțim bucuria de a fi în orchestrație și devoțiune pe măsură ce ne miscăm în faza următoare a ascensiunii noastre spirituale.
                Vizionare plăcută!


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care mă ajută, ghidează și asistă!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
  Mulțumesc și vă iubesc!

 Asthar Maia Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale, noi lecții. 
   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog:
 http://maiamariamaia.blogspot.ro/
 Pace și iubire!
 Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.