Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

sâmbătă, 22 februarie 2014

Sistem de vindecare Bioenergie- Reiki


REFACEREA SANATATII

Inainte de a explica in ce masura reiki ne ajuta sa ne refacem si sa mentinem sanatatea, consideram ca este bine sa prezentam pe scurt cateva elemente ce tin de sistemul energetic uman. Structura umana vizeaza urmatoarele componente principale :
- structura fizica ( materia grosiera palpabila- partea materiala, vazuta)
- structura biosica ( partea rationala, subtila ,nepalpabila)
- structura neosica ( sufletul – energia fundamentala – darul Divinitatii pentru a putea trai)
- sarpele kundalinii ( sau sinele nostru- cel care se reincarneaza si care trebuie sa primeasca mantuire). O problema care apare pe suflet afecteaza pe rand sanatatea celorlaltor structuri ,ajungandu-se in final la boala fizica. De aici deriva ca un nivel de curatenie ridicat al sufletului ne va mentine sanatosi atat pe plan spiritual, cat si pe plan fizic.
  La baza organizarii sistemului energetic uman sunt chakrele ( cu atentia concentrata pe un numar de 7), fiecare dintre ele avand corespondent un camp energetic ce ne inconjoara corpul fizic. Legatura dintre chakre si organele noastre interne se realizeaza cu ajutorul meridianelor energetice. Se identifica trei principale planuri energetice : planul spiritual, planul astral si planul fizic, asa cum este exemplificat in figura. Planul fizic este alcatuit din primele trei campuri aflate in apropierea corpului fizic (campul vital, campul de control semnalizare si campul de protectie), planul astral este generat de chakra inimii – este punctul in care se realizeaza conexiunea si echilibrul intre teluric si astral ( numit camp de contact informational teluric) este centrul de comanda legat direct la suflet ( este bine sa gandesti cu inima si sufletul in tot ceea ce gandesti si faci ), planul spiritual este reprezentat de ultimile trei campuri ( campul de emisie, campul de receptie, campul de contact informational cu Universul).
 Chakrele sunt  porti energetice de comunicare cu sistemele energetice inconjuratoare, avand roluri si functii bine determinate in functionarea sistemului energetic uman. Astfel :

1.Chakra radacina (Muladhara) situata in prelungirea coloanei, la baza, la jumatatea perineului – asigura legatura permanenta cu pamantul (cu energia subtila telurica) si determina campul vital , reprezentand supravietuirea

2.Chakra subombilicala ( Swadhisthana) situata la 2 cm de ombilic – asigura energia instinctelor, sensibilitatea, sexualitatea si determina campul de control si semnalizare

3.Chakra plexului solar ( Manipura) situata in zona plexului solar – reprezinta acumulatorul energetic uman de care depinde echilibrul nervos si care poate afecta modul in care ne hranim pentru a ne aduce aportul energetic necesar supravietuirii ; determina campul de protectie

4.Chakra inimii (Anahata) situata in centrul pieptului, pe linia orizontala a inimii permite accesul catre energiile superioare – iubirie, bucurie de a trai, compasiune ; determina campul de contact informational teluric

5.Chakra gatului (Vishuddha) – la baza gatului, in zona glandei tiroide si este responsabila cu comunicarea in principal; determina campul de emisie

6.Chakra celui de al treilea ochi (Ajna) – la 1 cm deasupra ochilor, intre spancene si coordoneaza toate simturile si este centrul de comanda mental ; determina campul de receptie

7.Chakra coroanei (Sahasrara) – este chiar in crestetul capului si asigura legatura directa cu Divinitatea ; determina campul de contact informational cu Universul

   Fiecare dintre chake are corespondent energetic la nivelul capului, palmelor si talpilor.

   Starea de echilibru energetic va impune instalarea starii de bine si confort, care vor sustine un nivel ridicat al starii de sanatate pe toate planurile atat fizic cat si spiritual. Orice boala apare prima oara la nivel energetic iar ulterior, daca nu se iau masuri, aceasta se transfera la nivel fizic. Bolile identificate la nivel energetic (entitati de boala) pot fi trimise intentionat de altcineva sau atrase de catre propia persona datarita unor deficiente de gandire. Cert este ca , in ambele variante, vina este tot a persoanei in cauza ( nu neaparat din aceasta viata).

Initierea tratamentului nu se realizeaza fara acceptul persoanei de a lucra cu terapeutul si fara vointa acesteia de a se schimba in bine. Insa nimic nu va avea reusita daca persoana nu are credinta in Divinitate.

Tratamentul consta, pe de o parte, in corectarea gandirii defectuase, iar pe de alta parte, in eliminarea energiilor negative din structurile energetice ale persoanei si incarcare cu energie pura universala, utilizand tehnici si metode reiki.

                                                                                                         


Reiki este o tehnică de reducere a stresului, de relaxare şi, totodată, de vindecare naturală bazată pe canalizarea unei energii vindecătoare.- Reiki îi ajută pe oameni să-şi menţină sau să-şi regăsească sănătatea; să-şi clarifice ideile şi să-şi dezvolte mintea; să fie optimişti şi să-şi facă planuri de viitor. Îi ajută să cunoască realitatea în mod obiectiv şi să fie realişti în aspiraţiile lor; îi ajută să îşi dezvolte latura spirituală şi chiar ascensiunea spirituală.
- Reiki actionează strict individual, niciodată nu-i face pe oameni să semene unul cu altul. Fiecare va fi el însuşi, dar va fi în cea mai buna formă fizică, mentală, emoţională, cu cea mai bună memorie şi cu legăturile spirituale optime care să-i permită să se dezvolte în interesul său propriu.

Aplicarea celor 5 principii Reiki  împreună cu tratamentul zilnic ne dezvoltă capacitatea de vindecare, înţelepciunea, compasiunea şi forţa interioară.

Reiki este un sistem de „terapie prin lumină“ eficient, simplu, accesibil indiferent de credinţă, rasă, apartenenţă socială.
Cuvântul japonez “Reiki” înseamnă “energia vieţii (ki) de provenienţă spirituală (rei)”. Reiki este în primul rând un sistem de evoluţie spirituală.
Energia vieţii joacă un rol important în orice facem, fiind energia primară a emoţiilor noastre, gândurilor şi vieţii spirituale. Dacă energia vieţii este scăzută sau dacă există o restricţie în curgerea sa, eşti mai vulnerabil la îmbolnăviri.Vindecare cu sursa universala a iubirii si a luminii, a Tatalui Divin, este mult peste intelegerea unei minti simple, este comoara care salasuieste in noi, doar sa o acceptam ca facand parte din noi.

 D-zeu este cu noi, in noi.

 Doamne faca-se voia ta, amin!


Printr-un tratament Reiki se restabileşte circulaţia normală a energiei în organism, completând necesarul de energie curată.

Reiki este o metodă naturală de vindecare a trupului, sufletului şi minţii, întrucât energia universală acţionează benefic asupra tuturor nivelelor energetice ale omului: fizic, emoţional, mental, spiritual.

În urma unui tratament Reiki vei avea o sănătate mai bună şi o capacitate de vindecare crescută, o minte mai clară, un control asupra stresului şi o viziune mai amplă asupra vieţii şi a tuturor aspectelor ei.

Nu este un panaceu universal, dar poate ajuta pe oricine îşi doreşte cu adevărat vindecarea şi este dispus să şi acţioneze pentru obţinerea ei.

Este important de reţinut faptul că fiecare organism, fiind unic, va răspunde la această terapie în mod personalizat.

Cum vindecă Reiki

Energia Ki curge atât prin corpul nostru cât şi împrejurul nostru. Curgerea liberă şi echilibrată a Ki-ului ne dă o stare de sănătate, susţinând funcţiile vitale ale organismului. Întreruperea fluxului Ki este cauza principală a bolilor.

Ki răspunde la gânduri şi sentimente. Gândurile pozitive, optimiste pe care le ai măreşte curgerea Ki-ului şi acesta face ca să te simţi bine. Când să ai gânduri şi sentimente negative despre tine însuţi se creează o întrerupere permanentă a energiei Ki. Astfel are loc o diminuare a funcţiilor vitale ale organismului ducând la îmbolnăvire.

Când primeşti tratament Reiki, energia vindecătoare este direcţionata de partea Rei către blocajul avut. Energia Reiki lucrează apoi cu gândurile şi emoţiile negative care blochează curgerea naturala a Ki-ului. Ridicând nivelul vibratoriu în şi în jurul corpului fizic, unde gândurile şi sentimentele negative sunt ataşate, are loc îndepărtarea blocajelor avute.

Energia are propria sa inteligenta si stie unde are corpul nevoie ca aceasta sa fie direcţionată. Niciodată aceasta energie nu face rău.

Vindecarea este mai rapidă si eficientă la persoanele care-şi asumă răspunderea propriei lor sănătăţi şi care participă în mod activ la procesul de vindecare.

Reiki curăţă şi vindecă căile energetice, permiţând ca energia vieţii să curgă într-o manieră sănătoasă pentru ca să-ţi regăseşti echilibrul interior şi forma optimă de sănătate.


Ce poate fi tratat


Reiki este atât blând cât şi puternic. Ajută la vindecarea afecţiunilor fizice şi psihice. Este întotdeauna benefic şi lucrează pentru creşterea eficienţei tuturor celorlalte tipuri de terapii. Un tratament are multe beneficii în plan fizic şi spiritual, incluzând stări pozitive de conştiinţă şi experienţe spirituale.

Reiki lucrează în armonie cu toate celelalte tipuri de tratamente contribuind la grăbirea procesului de vindecare.Beneficiile vindecării Reiki:

· Relaxează corpul şi reduce stresul, tensiunea, anxietatea, disconfortul.depresia
· Stări de relaxare profundă
· Creşte pacea interioară, claritatea mentala, stabilitatea emoţion
· Creste nivelul de cunoaştere personală
· Creste vitalitatea şi nivelul energetic
· Ajută la îmbunătăţirea creativităţii
· Eliberează sentimentele reprimate
· Completează tratamentul medicamentos
· Întăreşte sistemul imunitar

Tratamentele reiki sunt unice si profund relaxante.
  Fiecare are propria sa experienţa pe parcursul tratamentului. Unele persoane simt caldura, furnicături, sau chiar nimic, pentru ca energia lucrează chiar daca noi nu suntem conştienţi de ea.

Vindecarea Reiki aduce imbunatatiri încete, graduale. Poate dura luni pana când sunt atinse beneficiile maxime.

Depinde de fiecare sa alunge vechile obiceiuri si modele predefinite de viata si sa  accepte vindecarea si schimbarea. Este foarte importanta gandirea pozitiva.

Cateodata, oamenii au asteptari mult prea mari de la tratamentul reiki. Acesta nu aduce intotdeauna o vindecare definitiva instantanee, in orice conditii.

Reiki actioneaza pentru a reface echilibrul energetic, indepartand energia stagnanta ce poate conduce la aparitia bolilor. Acest lucru poate dura, in mod special daca boala este deja veche. Este cel mai bine ca atunci cand facem tratamentul sa nu avem alte asteptari decat aceea de a fi deschisi sa acceptam tratamentul.

Este important sa intelegem ca vindecarea nu este acelasi lucru cu vindecarea definitiva.

Boala este un mesaj al corpului nostru ca ceva nu este in regula in viata noastra. Mergem in directia potrivita? Avem nevoie sa invatam ceva? Sa iertam pe cineva? Sa ne bucuram mai mult de viata? Sa ne eliberam de trecut? Sa ducem o viata mai sanatoasa? Sa ne iubim mai mult pe noi insine?

Daca dorim vindecarea permanenta, trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru vindecarea cauzei. Reiki ne poate ajuta pe aceasta cale, permitandu-ne sa percepem schimbarea intr-o maniera calma, relaxanta. Iti permite sa te eliberezi de gandurile si atitudinile negative. Te aduce la un nivel mai mare de cunoastere de sine si de iubire de sine si fata de altii. Iti poate transforma viata in multe feluri.

Cum folosesc Reiki

Poţi continua tratamentul medical sau psihologic in timp ce primeşti Reiki, cu rezultate benefice. Reiki va îmbunătăţi rezultatele oricărui tratament, acţionând în sensul ameliorării stării de sănătate. Scurtează timpul de vindecare, reduce sau elimină durerile, reduce stresul şi ajută la crearea optimismului.

Tratamentul Reiki îl pot folosi fie separat fie, împreună cu psihoterapia şi consilierea psihologică pentru îmbunătăţirea vindecării traumelor emoţionale şi a altor probleme.

Beneficiile sale psihologice pot include găsirea unei stări de echilibru, armonie, siguranţă, sentiment de relaxare, stare de bine, potenţial nelimitat, libertate, creativitate, memorie mai buna, mai mare încredere in sine si alte stări pozitive.

Reiki are capacitatea de a activa puterile tale naturale de vindecare şi a instaura un echilibru între bunăstarea psihică şi cea spirituală.


              Despre Bioenergie - Reiki 


Terapiile alternative sunt metode de păstrare a sănătăţii şi de vindecare ce pornesc de la o perspectivă „holistică" asupra lumii şi vieţii, intenţia declarată fiind aceea de a aborda simultan trupul şi sufletul

Toate dereglările, indiferent că au origine psihologică sau fiziologică, pot fi tratate prin Reiki.Reiki nu vindecă doar problemele fizice – poate vindeca şi obiceiuri proaste şi probleme psihologice, cum ar fi deznădejdea, slăbiciunile de caracter, timiditatea, nesiguranţa şi nervozitatea. Prin această metodă, sufletul îşi identifică natura divină şi doreşte să vindece ce se află în jurul său. Aşa atingem fericirea

Reiki este un sistem de „terapie prin lumină" eficient, simplu, accesibil indiferent de credinţă, rasă, apartenenţă socială.
Fiecare fiinta umana se naste cu un canal energetic care, la varsta de 4 - 5 ani, incepe sa se inchida. Un maestru Reiki, cu capacitatile pe care le dobandeste in timpul cursului, poate sa activeze acest canal redandu-i capacitatea de a canaliza o cantitate impresionanta de energie universala prin palme.
Inca de acum 4000 de ani,chinezii au descoperit ca toate partile corpului omenesc sunt strabatute de un flux de energie.
Blocarea,perturbarea acestui flux,de-a lungul sistemului de meridiane are ca urmare problemele de sanatate.De asemenea,tot ceea ce este viu,pulseaza de energie si toata aceasta energie contine informatie;in epoca moderna,oamenii de stiinta accepta teoria care afirma urmatoarele:corpul uman genereaza electricitate deoarece insusi tesutul viu genereaza energie.

Din antichitate este cunoscută forţa tămăduitoare a mâinilor în tratarea bolilor şi ameliorarea durerilor, fiind o capacitate înnăscută a fiecarui om. Persoanele cu sensibilitate ridicată, senzitivii, simt chiar şi de la distantă energia celorlalţi, sub diferite forme: căldură, frig, înţepături, atracţie, respingere.
Fiecare organism viu este purtătorul unui sistem bioenergetic, capabil de a absorbi sau emite energie, de acumulare a acesteia, repartizând-o la nivelul celulelor. Biocâmpul omului sau aura energetică, există în interiorul corpului fizic dar şi în jurul acestuia, formând o sferă luminoasă divers colorată. Terapeuţii, persoane sensitive, văd şi simt această aură energetică şi asociază culorile sau senzaţiile percepute cu diverse afecţiuni fizice, făcând astfel o diagnosticare energetică a organismului.
Aceştia au capacitatea de a capta energie din spaţiu şi de a o transmite persoanei tratate, atât în contact direct cu aceasta, cât şi la distanţe foarte mari prin pase energetice şi informaţii de vindecare transmise mental, ajutând la eliminarea blocajelor energetice, revigorarea organismului şi ca urmare la vindecarea sau ameliorarea bolilor.
Comparativ cu alte metode de terapie, tratamentul bioenergetic are avantajul că nu necesită investigaţii medicale, nu necesită folosirea medicamentelor dar nici nu o exclude, amplificând efectul acestora, întăreşte imunitatea şi nu are efecte secundare negative, fiind accesibil tuturor vârstelor.Ideea de vindecare "prin punerea mainilor", macar ca o simpla mangaiere şi gest de compasiune, este arhetipala. Toţi, din totdeauna, am fost tentaţi sa recurgem la ea, iar texte sacre sau profane menţioneaza succesele obţinute de terapeuţi inca din cele mai vechi timpuri.
 Avantajele Reiki

Este un sistem accesibil oricarei persoane care doreste sa evolueze spiritual indiferent de sex, rasa, religie, profesie, nationalitate, convingeri filosofice. Este superior radiesteziei ca acces la energii si superior calugarilor ca numar de ingeri

Beneficiile reiki

Iată mai jos, prezentate în mod succint, câteva din efectele şi beneficiile Reiki:

·    Ajută corpul să se autovindece
·    Elimină durerea
·    Reduce stressul, anxietatea, frustrarea
·    Echilibrează organele şi glandele
·    Oferă echilibru emoţional şi mental
·    Echilibrează sistemul nervos
·    Echilibrează energiile organismului
·    Accelerează procesele de vindecare prin stimularea sistemului imun
·    Detoxifică şi curăţă corpul, purifică totodată şi chakrele
·    Curăţă şi elimină blocajele energetice
·    Diminuază efectele secundare ale medicamentelor
·    Reducerea consumului de medicamente
·    Creşte conştiinţa spirituală
·    Dezvoltă compasiunea şi respectul pentru viaţă
·    Aduce o mare bucurie, pace interioară şi echilibru
·    Creşte intuiţia, creativitatea, gândirea logică, clară
·    Aduce exact ceea ce este necesar în viaţa practicantului în acel moment
·    Nu are efecte nocive sau dăunătoare
·    Nu crează  dependenţă


Aplicatiile Reiki

Reiki poate util într-o serie largă de situaţii, ca:


- managementul stresului
- parapsihologie
- realizarea scopurilor
- protecţia împotriva răului
- tratarea tuturor formelor de viaţă (oameni, animale, plante)
--asocierea cu alte modalităţi de tratament cum ar fi: homeopatia, ftoterapia, cristaloterapia, meloterapia, aromoterapia, hidroterapia, sacroterapia, masajul ATENŢIE ! nu se recomandă asocierea cu alte tipuri de tratament energetic.
- tratamentul total, complet şi complex al corpurilor energetice - fizic, emotional, mental şi spiritual
- completarea tuturor tratamentelor medicale alopate
- tratarea obiceiurilor daunatoare şi a dependenţelor
- tratarea cauzei unei afecţiuni şi nu doar al simptomelor acesteia
- modelarea personalităţii şi a caracterului   ...şi lista poate continua...

Principiile Reiki

Cu echilibru intre munca si odihna,
Altrernand activitatile impuse cu cele placute,
Plin de dragoste, apreciere, multumire si fericire,
Acumuland zilnic cunoastere universala,
Dedicat binelui universal (pentru noi si ceilalti),
Cu cat mai putine suparari si ingrijorari,
Fara lacomie, egoism, ura sau gelozie
sursa: http://www.tratamentereiki.info/reiki.html

Reiki usui simboluri

Initieri la distanta -pregatirea initiatului 

 Cum ma pregatesc si ce trebuie sa fac pentru a primi o Initiere/Acordaj la distanta?

  Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universala. Initierea are 3 mari componente: cea fizica unde maestrul efectueaza un anume ritual, cea energetica unde se deschid anumiti centrii energetici si se curata anumite meridiane energetice si componenta spirituala unde practicanutul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastrere la nivelul sinelui si daruri de la Divinitiate. Toate accestea fiind oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. Cu fiecare initiere primita creste si responsabilitatea maestrului/practicantului fata de el, de oamenii pe care trebuie sa ii ajute sau sa ii invete si fata de Divinitate.Initiere activeaza/reactiveaza potentialul interior al fiecaruia dintre noi catre autovindecare si vindecarea celorlalti prin intermediul nostru.Dupa acordaj veti dobandi capacitatea de a simti fluxul de energie Reiki si veti constientiza abilitatile dobandite ca urmare a acestei initieri prin practica dumneavoastra.Va retrageti intr-un loc unde sa nu fiti deranjati aproximativ o ora.Este indicat ,daca este posibil,sa aerisiti camera foarte bine inainte.Pentru curatarea camerei si cea personala ,daca nu cunoasteti alte motode,ascultati sau cititi Psalmul 50.
  Telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari/candelute, betisoare parfumate,uleiuri pentru aromoterapie sau tamaie,  salvie, lavanda ce prefera fiecare …liniste, sau o muzica de relaxare, meditatie – la un volum redus al sunetului.  Mai puteti face semnul cruci pe toti pereti , tavan si podea sau alte simboluri pe care le cunoasteti.

  Aprindeti cate o lumanare/candeluta in cele 4 colturi ale incaperii si una in mijloc.
Spuneti o rugaciune – Tatal Nostru sau orice alta rugaciune doriti.Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in pozitia lotus sau turceste, sau asezat pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata – capul spre nordul magnetic al Pamantului (- in cazul in care stati intins), picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele spre in sus(in pozitie Gassho =pozitia mainilor in rugaciune ,daca preferati o pozitie sezand) si incercati sa va relaxati muschii timp de 10-15 minute, ochii inchisi. Respirati lent. Important este ca toata aceasta pregatire sa aduca corpul si mintea in cea mai naturala stare de

  Rugati pe Tatal Ceresc,Iisus,Ingeri,Arhangheli, Ghizii de Lumina, Entitatile Superioare de Lumina sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu. Puteti medita daca doriti. Cu cat va veti pregati mai mult, cu atat veti primi mai mult. Este important sa acordati atentie si respect momentului. Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri ReiKi daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta. Cand simtiti ca sunteti relaxat complet, cereti:“Rog sa inceapa initierea pentru (gradul si numele sistemului reiki ) ce imi este transmisa mie prin intermediul maestrlui meu (_numele maestrului_), in armonie cu Legile Divine si ale Universului, pentru binele meu suprem pe toate planurile:spiritual,mental,emotional,fizic,material.”Stati relaxati aproximativ o ora (sau cat simtiti ca este necesar).
  Acceptati orice simtire, viziune.
      Doamne Ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.