Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

marți, 11 februarie 2014

Info Reiki


Cu ajutorul unui instrument de masura numit “ansa”, pot determina organele si sistemele fizice cu probleme energetice si de sanatate, cauzele ascunse ale imbolnavirii, existenta in aura a unor energii si amprente negative, daunatoare, chiar malefice. Nu ma sfiesc sa pronunt denumirile populare ale acestora: blestem, facatura, magie neagra, forme gand. De altfel, exista peste 100 de parametri masurabili. Acestia ma informeaza asupra tuturor problemelor pe care le poate avea un om, un sistem viu in general (animale, plante), asupra unor evenimente si situatii de viata, locuinte, birouri, sedii de firma etc. 
 
Inforenergetica este o scoala spirituala romaneasca, care ofera o gama complexa de tehnici terapeutice pentru absolut toate bolile si afectiunile fizice, emotionale si spirituale, fiind totodata si un instrument foarte eficient pentru curatari, exorcizari si anihilari de energii malefice. Energia cu care se lucreaza este cunoscuta de crestini sub numele de Lumina Necreata a Sfantului Duh, care se invoca, i se da misiunea pe care trebuie sa o faca si i se transmite pacientului. De asemenea, pe concentrare, se cheama Entitati de Lumina specializate, care, daca vin, rezolva in principiu toate problemele. 
De altfel, cu exceptia bioenergiei – in care terapeutul da de la el, toate celelalte sisteme energetice se bazeaza pe un principiu foarte clar: terapeutul este doar un canal, un releu de captare si retransmitere a Luminii, folosindu-si intentia de a ajuta si directionand-o, prin tehnici specifice (fie facand pase cu palmele pe corpul pacientului, fie punand mainile pe acesta).
Tratamentele se pot face si la distanta, lucrandu-se pe poze, pe obiecte apartinand subiectului sau pe “fantoma”.

Structurat pe 3 grade, InfoReiki este un sistem energetic de vindecare care imbina tehnicile Reiki cu radiestezia, in InfoReiki, terapeutul foloseste energia, implementandu-i noi informatii benefice, specifice si necesare pentru o anumita actiune. Este un sistem foarte practic pentru rezolvarea problemelor de terapie spirituala, de tipul: magie, atacuri energetice etc...


Pentru ca un practicant sa atinga nivelul de Maestru Instructor care sa-i permita sa transmita altor studenti acest sistem, practicantul trebuie sa parcurga urmatoarele etape/grade:

Gradul I: elemente de baza despre radiestezie, tehnici radiestezice, masuratori, parametri radiestezici, tipurile de energii folosite in cadrul sistemului, algoritmii folositi in cadrul sistemului, pentru ca in final , dupa acordaj, sa poata folosi simbolurile sistemului aferente gradului I in cadrul tehnicilor InfoReiki Plus pentru gradul I, cat si terapiile spirituale care se pot realiza cu cunostintele gradului I.

Gradul al II-lea: initiere si acces la simbolurile InfoReiki Plus – gradul II, sunt prezentati alti parametri radiestezici pentru acest grad de initiere, introducere in modul de executare a meditatiilor Info Reiki Plus, precum si diferite tehnici/terapii spirituale care se pot realiza cu cunostintele studentului de pana la gradul II inclusiv.

Gradul al III-lea/Maestru: se prezinta studentului modul de executare a meditatiilor Info Reiki Plus de la gradul III, tehnici/terapii spirituale care se pot realiza cu cunostintele dobandite de student pina la gradul III inclusiv, iar dupa primirea gradului de Maestru, noul maestru poate la randul lui sa faca studentilor lui initieri/acordaje pentru toate gradele sistemului.

Ce presupun cursurile InfoReiki:
  • măsurători radiestezice cu ajutorul ansei şi raportorului;
  • aflarea parametrilor de funcţionare a chakrelor, câmpurilor, organelor şi meridianelor;
  • măsurarea valorilor chakrelor, câmpurilor, organelor;
  • se poate măsura gradul de curăţenie energetică pentru oameni, animale, plante, organe, încăperi, case, clădiri şi cristale;
  • masuratori ale starii de sănătate, de energizare, de curăţenie;
  • folosirea algoritmilor de curăţare, energizare şi refacere, pentru anihilarea energiilor negative şi programelor malefice;
  • inlaturarea cauzelor care duc la imbolnavire si situatiile care nu sunt benefice, invatand sa optimizezi viata de zi cu zi, lucrand cu energia Sf.Treimi;
  • aflarea problemelor, blocajele si atacurile PSI;
  • în InfoReiki se lucrează cu algoritmi, sfere de curăţare, spaţii şi discuri rotative, precum şi cu simboluri de disipare a energiilor stagnante, de implementare a informaţiilor, de ştergere a informaţiilor negative şi a algoritmilor malefici
  • se activează sabia de lumină pentru tăierea stringurilor şi purificarea încăperilor, iar prin simbolul de Maestru se realizează conectarea şi alimentarea energetică de la Sursă
Trimiteți un comentariu

.

.