Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

sâmbătă, 15 martie 2014

Cele 7 Raze ale Arhanghelilor- manual


 
 Cele 7 Raze ale Arhanghelilor

7 conexiuni cu 7 Arhangheli
Protectie si Lumina pentru Calea pe care ai ales-o Acum si Aici. 

Culorile Ingerilor

  Aceasta tehnica ofera 7 conexiuni cu 7 Arhangheli si respectiv cu Razele acestora. Aceste 7 conexiuni sint oferite intr-o singura Initiere la distanta, ce va face legatura cu fiecare Arhanghel si dupa care veti fi capabili sa invocati pe oricare dintre ei, sau pe toti odata, ori de cite ori doriti si aveti nevoie de asistenta lor.

  Ingerii nu va parasesc niciodata si nici nu va ignora. Ei va vor asculta indiferent de ora din noapte sau din zi pe care o alegeti pentru a-i invoca.

  In timp ce veti fi conectati la fiecare Arhanghel, veti fi deasemeni conectati la fiecare din Razele pe care acestia le deservesc, si deci automat la culoarea corespunzatoare.

  Prin simpla vizualizare a culorii pe care o deserveste fiecare Arhanghel, veti simti automat si legatura ce se stabileste cu fiecare dintre acestia. Acest lucru este ideal pentru acei ce au dificultati in a vizualiza obiecte sau fiinte, deoarece in acest caz se cere simpla vizualizare a unei culori.

Cei 7 Arhangheli si cele 7 Raze ale acestora, sint:

Arhanghelul Michael ce deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii.

Arhanghelul Jophiel ce deserveste cea de-a Doua Raza, denumita si Raza Galbena sau raza Iluminarii si Intelepciunii.

Arhanghelul Chamuel ce deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii.

Arhanghelul Gabriel ce deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Armoniei si Puritatii.

Arhanghelul Rafael ce deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.

Arhanghelul Uriel ce deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii.

Arhanghelul Zadkiel ce deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.

Cele 7 conexiuni sint primite una dupa alta intr-o singura Initiere distala, ce va conecteaza permanent la fiecare din Razele Arhanghelilor.

IERARHIA INGERILOR

  Arhanghelii fac parte dintr-o diviziune a fiintelor Angelice, ce urmaresc si ocrotesc rasa umana. Cei 7 Arhangheli principali lucreaza prin conexiunea numita Culorile Ingerilor si ne acorda asistenta in multe aspecte ale vietii noastre, iar pentru aceasta trebuie doar sa ii invocam.

  Sint 9 nivele in cadrul Ierarhiei Ingerilor, incepind cu cea a Serafimilor, nivel ce este cel mai apropiat de inaltimea la care se afla Sursa, si terminind cu cea a Ingerilor ce sint cel mai aproape de rasa umana. Cele 9 nivele, in ordinea apropierii lor de Sursa, sint urmatoarele: 

Serafimii
  Serafimii sint fiinte de Lumina Pura, se afla pe nivelul cel mai apropiat de cel al Sursei si sint considerati a fi Ingerii Luminii Pure, a Iubirii si a Focului. Serafimii stralucesc atit de puternic, incit nu vom putea nicind sa-i vedem cu ochii fizici, dar ii putem accesa prin rugaciuni sau cereri. 

Heruvimii
  Urmatorul nivel este cel al Heruvimilor, ce canalizeaza energia positiva de la Sursa. Acestia au in grija Stelele. Ei reprezinta Intelepciunea Sursei. 

Tronurile
  Tronurile sint urmatorul nivel si dirijeaza energia catre noi, prin Ingerii nostrii Pazitori. Ei sint cercetatorii Sursei, creaza si colecteaza energii positive, si deasemeni reprezinta Justitia Divina. Totodata ei acorda asistenta in probleme de Karma. 

Domeniile
  Domeniile sin urmatorul nivel si reprezinta Intelepciunea si Intuitia. 

Puterile
  Acestea sint Ingerii ce tin registrele istoriei umane. Ei ne trimit mesaje de atentionare, atunci cind cineva sau ceva, are intentia de a ne provoca raul. Puterile ne vor ajuta sa vedem din toate punctele de vedere o situatie sau o problema, si ne protejeaza ori de cite ori avem nevoie. 

Virtutile
  Virtutile lucreaza mina in mina cu Tronurile si trimit Energie Spirituala pentru a ajuta oamenii sa isi dezvolte uneltele necesare progresului pe cale spirituala aleasa. Acestia iubesc oamenii si de multe ori infaptuiesc miracole. Virtutile reprezinta deasemenea Curajul extrem. 

Principiile
  Principiile vegheaza tarile, orasele si grupurile de oameni ce se afla pe aceasta Planeta. Ei protejeaza conducatorii politici si religiosi si ii ajuta sa ia deciziile corecte. 

Arhanghelii
  Arhanghelii sint Ingeri ce pot apartine concomitent mai multor nivele, dar de regula prefera sa lucreze cu oamenii cind si unde pot. Ei sint considerati „ trupele Speciale de Forta” a realitatii angelice. Ei canalizeaza energia positiva provenita de la Sursa, catre omenire. Ei au calitati diferite, calitati ce va vor fi presentate detaliat mai tirziu, in acest manual.

 Ingerii
Ultimul nivel, dar acest lucru nu inseamna ca au o importanta mai mica decit celelalte nivele. Ingerii ne ajuta pe parcursul vietii de zi cu zi si ne aduc informatii si asistenta de la Sursa. Ingerii nostri Pazitori apartin acestui nivel si lucreaza indeaproape cu noi, tot timpul.

Arhanghelul Michael

Prima Raza - Raza Albastra - Raza Protectiei si a Puterii

Arhanghelul Michael deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii.

Arhanghelul Michael ne ofera protectie spirituala si fizica si poate fi invocat oricind si oriunde. Cind aveti nevoie de Michael, chemati-l in felul urmator:

„Arhanghel Michael, te rog ajuta-ma. Am nevoie de protectia si asistenta ta„ Puteti vedea flash-uri minuscule albastre ce sclipesc ca un diamant expus la Lumina, atunci cind Michael este linga voi, iar acesta este semnul lui catre voi ca este cu voi.

Arhanghelul Michael ofera Curaj si Protectie atunci cind sinteti speriati si va va ajuta ghidindu-va atunci cind va simtiti pierduti si simtiti ca ati pierdut directia in viata. La fel ca si ceilalti Arhangheli si Ingeri, Michael nu are nevoie de o anumita ceremonie si cu o simpla cerere de ajutor adresata lui, va raspunde imediat.

Cind il chemati pe Michael sa va asiste, puteti deasemenea vizualiza a Raza de Lumina Albastra in jurul vostru, care trece prin voi si care va introduce in frecventa protectiei lui Michael si a Primei Raze - Raza Albastra a Protectiei.

Simtiti si vedeti aceasta Lumina Albastra ce va inconjoara incepind din zona capului si pina la cea a picioarelor, intr-o maniera calma si ocrotitoare, ce va ajuta sa va eliberati de orice teama si vulnerabilitate pe care le experimentati in acel moment.

Simtiti Raza Albastra patrunzind in Chakra Coroanei, trecind apoi prin toate celelalte Chakre, prin corpul vostru si iesind prin picioare in Pamintul de sub voi. Pe masura ce Raza Albastra paraseste trupul vostru, simtiti si constientizati cum fiecare senzatie de teama si vulnerabilitate va parasesc deasemeni si sint inlocuite cu Curajul si Protectia pe care Arhanghelul Michael vi le ofera.

Acceptati Protectia si Curajul lui, impreuna cu Iubirea pe care v-o daruieste, si oferiti-i multumiri sincere.

Sabia Arhanghelului Michael

Sabia Arhanghelului Michael va poate ajuta ca sa taiati si sa indepartati orice legatura negativa pe care o aveti in viata voastra, in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti.

De multe ori ne simtim, ca si cum ceva ne secatuieste de puteri, atunci cind ne aflam in compania anumitor persoane. Vizualizind Sabia Arhanghelului Michael, ce taie legaturile ce ne conecteaza la energia acelor persoane, ne vom simti eliberati de orice senzatie de a mai fi secatuiti de puteri.

Pur si simplu vizualizati un fir alb ce va leaga de acea persoana sau situatie ce va face sa simtiti ca va scade puterile, si apoi vedeti Sabia Arhanghelului Michael, ce taie acel fir. Simtiti Protectia si Iubirea ce va invaluie atunci cind Michael este linga voi, simtiti Raza Albastra in jurul si in interiorul vostru.

Arhanghelul Michael va poate ajuta deasemeni, sa curatati de negativitate o camera sau o cladire. Vizualizati-l pe Michael invaluit In Lumina Albastra a Primei Raze si simtiti cum Lumina Albastra umple toata camera. Vizualizati cum Lumina Albastra indeparteaza negativitatea si o inlocuieste cu Caldura si Protectie. In timp ce ultimul strop de negativitate se indeparteaza, vizualizati cum Sabia Arhanghelului Michael taie firul de legatura cu ea si elibereaza toata negativitatea. Arhanghelul Michael va auzi intotdeauna chemarea voastra – cind sinteti inspaimintati sau cind simtiti nevoia de protectie – pur si simplu rugati-l sa fie linga voi, stind alaturi si fiind gata sa va protejeze in orice situatie ce ar putea sa va cauzeze Teama.

Arhanghelul Jophiel


A doua Raza – raza Galbena – Raza Intelepciunii si Iluminarii

Arhanghelul Jophiel deserveste cea de-a Doua Raza, denumita si Raza Galbena sau Raza Intelepciunii si Iluminarii.

Jophiel poate fi chemat oricind, dar de regula il chemam cind simtitm nevoia de a fi ghidati din punct de vedere al Intelepciunii si Inspiratiei.

Jophiel ne poate ajuta cind avem de sustinut examene, cind lucram la un proiect si la orice altceva ce necesita a minte clara si focalizata pe un anumit subiect.

Arhanghelul Jophiel ne poate asista deasemenea in situatii conflictuale si ne ajuta sa ne umplem de Inspiratie si Intelegere atunci cind avem in jurul nostru oameni ce nu au aceeasi Cale ca a noastra, sau care se tem de a avea Intelegere Spirituala si care prefera sa inchida ochii in fata unui Adevar.

Pentru a-l chema pe Arhanghelul Jophiel, puteti spune tare sau in gind: „ Arhanghel Jophiel, te rog fii linga mine si umple-ma cu Intelepciune si Inspiratie. Te rog, ajuta-ma acum”. Alternativ puteti vizualiza o raza de Lumina galbena ce va inconjoara si va umple incepind din zona capului si pina la ce a picioarelor, Raza Galbena a Intelepciunii si Iluminarii.

In sectoarele vietii dvs., care va provoaca incertitudine, Arhanghelul Jophiel va ajuta sa va clarificati si sa aveti abilitatea de a vedea mult mai clar ceea ce va provoaca aceasta stare de incertitudine in legatura cu Calea pe care trebuie sa o alegeti.

Acceptati Intelepciunea si Iluminarea, cu aceeasi Iubire cu care au fost trimise catre voi.


Archanghelul Chamuel

A Treia Raza - Raza Roz – Raza Iubitii

Arhanghelul Chamuel deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii.

Arhanghelul Chamuel ne asista in orice problema legata de Inima, de Iubirea de Sine si de Iubirea pentru Ceilalti.

Invocati Arhanghelul Chamuel, in primul rind sa va ajute sa va vindecati inima si sa va indrume in procesul Iubirii de Sine. Rugati-l sa va umple Inima, mintea si sufletul cu Iubire. Simtiti aceasta Iubire cum va patrunde corpul si in momentul in care va simtiti comfortabil Iubindu-va pe voi Insiva, aceasta Iubire va incepe sa se proiecteze catre toti ceilalti din jurul vostru. Odata ce aceasta va avea loc, veti descoperi ca veti atrage catre voi din ce in ce mai multe fiinte umane pline de Iubire si blindete, care vor simti Iubirea ce izvoraste din voi.

Invocati Arhanghelul Chamuel spunind urmatoarele, cu voce tare sau in liniste: „ Arhanghel Chamuel, am nevoie de Iubirea si indrumarea ta, sa pot vedea Iubirea ce exista in mine si sa fiu capabil sa o proiectez catre toti si toate din jurul meu. Te rog, ajuta-ma.” In acelasi timp puteti vizualiza o minunata si calda Raza Roz, o lumina roz ce va inconjoara si va patrunde incepind din zona capului si pina la picioare, umplindu-va de Iubire. Simti-ti aceasta Raza de Lumina Roz, cum va traverseaza corpul si apoi vizualizati cum se proiecteaza din Inima voastra catre tot ceea ce va inconjoara.


Arhanghelul Gabriel

A Patra Raza – Raza Alba – Raza Puritatii si Armoniei

Arhanghelul Gabriel deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Puritatii si Armoniei.

Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa lucram cu Lumina si sa ne putem apropia de Adevarul Spiritual. Gabriel ne ajuta deasemeni sa ne imbunatatim abilitatile de comunicare, sa ne exprimam talentele in toate zonele vietii noastre, sa fim capabili de a exprima, simti si transmite bucuria si armonia catre toti din jurul nostru. Invocati-l pe Arhanghelul Gabriel, atunci cind aveti nevoie de asistenta in Calea Spirituala pe care ati ales-o si deasemenea cind doriti sa aduceti Armonia in viata voastra si in relatiile pe care le aveti cu tot ce va inconjoara.

„ Arhanghel Gabriel, am nevoie de asistenta pentru a vedea care este drumul meu spiritual si ca sa ma conduci acolo unde trebuie sa fiu”.
In acelasi timp, puteti vizualiza o stralucitoare si pura Raza de Lumina Alba ce va inconjoara incepind din zona capului, care va umple de Puritate si Armonie si care va face capabili sa exprimati si sa transmiteti bucuria si iubirea catre tot ceea ce va inconjoara.

Arhanghelul Gabriel este in mod particular de ajutor in eliberarea de orice forma de descurajare pe care o puteti primi de la voi insiva sau de la cei din jur.

Nu ezitati sa cereti ajutorul Arhanghelului Gabriel, sa fie cu voi, si acceptati Puritatea si Armonia cu aceeasi Iubire cu care v-au fost daruite. 

Arhanghelul Raphael


A Cincea Raza – Raza Verde – Raza Vindecarii si a Adevarului

Arhanghelul Raphael deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.

Invocati-l pe Arhabnghelul Raphael, atunci cind voi sau cineva de linga voi are nevoie de vindecare. Il puteti ruga pe Raphael sa ajute la vindecarea altei persoane decit a voastre, si o va face, dar el nu va interfera cu vointa liber exprimata a celuilalt, asa incit daca aceasta persoana nu doreste vindecarea spirituala, nu poate fi fortat sa o primeasca. Arhanghelul Raphael este deasemenea vindecatorul animalelor, din amindoua regnurile, salbatice si domestice, iar energia subtila a acestuia , este primita cu mare recunostiinta de toate vietuitoarele.

Arhanghelul Raphael poate deasemeni sa ne ajute in vederea vindecarii personale. Pentru aceasta trebuie doar sa-l invocam”
„ Arhanghel Raphael, trimite spre mine energia ta vindecatoare, acum. Te rog, permite-mi sa simt Iubirea ta si energia ta vindecatoare ce imi patrunde in tot corpul”.

Alternativ puteti vizualiza Raza de Lumina Verde Smarald, ce intra in corpul vostru si va patrunde de la cap si pina la picioare, invaluindu-va in iubitoarea si calda energie a Arhanghelului Raphael. Simtiti Lumina Verde ce patrunde in fiecare zona a corpului vostru, a mintii voastre si a sufletului vostru, si care elibereaza orice durere pe care o puteti avea.

Arhanghelul Raphael va poate deasemenea ajuta in vindecarea sufletului vostru de orice trauma remanenta dintr-o viata anterioara. Vizualizati Raza Verde de Luminalinistind orice durere pe care ati adus-o cu voi in aceasta viata, dintr-una anterioara.
Cind il invocati pe Arhanghelul Raphael, in scopul de a vindeca alte persoane, puteti spune urmatoarele:
„ Arhanghel Raphael, te rog sa trimiti Raza ta de Lumina Vindecatoare catre ... numele persoanei... pentru a-l ajuta sa aiba parte de o viata sanatoasa, libera de durere si suferinta.”
Nu ezitati sa ii cereti Arhanghelului Raphael sa va asiste. In curind veti simti efectele binefacatoare ale prezentei lui.


Arhanghelul Uriel

A Sasea Raza – Raza Aurie – Raza Pacii

Arhanghelul Uriel deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii.

Arhanghelul Uriel va ajuta sa aduceti Pacea si Linistea catre Oameni si catre Lume. El lucreaza indeaproape cu Vremea si poate asista Omenirea si Planeta in activitatea de recuperare dupa dezastre naturale, cum ar fi uragane, inundatii, incendii. Invocati-l pe Arhanghelul Uriel ca sa avertizeze inaintea producerii unor dezastre, sau pentru asistenta, dupa ce acestea s-au produs.

Arhanghelul Uriel va asculta deasemenea, cind aveti nevoie de a aduce Pacea in vietile voastre sau a celor din jurul vostru. Daca simtiti ca aveti un conflict cu cineva din apropierea voastra, pur si simplu vizualizati Raza Aurie a Pacii, a Arhanghelului Uriel, cum va invaluie de la cap si pina la picioare si care aduce instantaneu o calmare a situatiei. Simtiti cum Lumina calatoreste in trupul vostru si apoi radiaza catre cei din apropierea voastra, aducind o stare de calm, pace si liniste.

Pentru a trimite pace catre intreaga omenire, vizualizati Pamintul inconjurat de aceasta Raza Aurie de Lumina si simtiti cum patrundein Planeta Pamint si in tot ceea ce se afla in interiorul si pe invelisul ei. Cereti ca acest sentiment de Pace sa fie prezent si accesibil oricarei fiinte, pentru a crea o lume mai buna.

Pentru a invoca Arhanghelul Uriel, puteti spune:
„ Arhanghel Uriel, te rog sa aduci Pacea, Armonia, Intelegerea si Iubirea in existenta noastra si ajuta-ne sa avem o viata mult mai sigura si bazata pe retrezirea spirituala”.


Arhanghelul Zadkiel

A Saptea Raza – Raza Violet – Raza Libertatii

Arhanghelul Zadkiel deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.

Arhanghelul Zadkiel va poate ajuta, daruindu-va Raza Libertatii, a Bucuriei, a Iertarii, a Justitiei si a Eliberarii. Invocind Raza Violet, puteti aduce toate aceste aspecte in viata voastra.
Folosind Raza Violet, puteti ajuta la eliberarea negativitatii si la aducerea libertatii, bucurindu-va astfel de viata si de toate oportunitatile ce se ivesc in calea voastra. Deasemeni puteti lucra la fel de bine, pe aspectul Iertarii. De fiecare data cind il chemati pe Arhanghelul Zadkiel si Raza sa Violet, ajutati la aducerea schimbarilor in plan pamintean si ajutati la pregatirea pentru un viitor spiritual.

Cind il invocati pe Arhanghelul Zadkiel, spuneti tare sau in gind: „Arhanghel Zadkiel, invoc acum Raza Violet, pentru a ma elibera din negativitatea ce ma inconjoara in acest moment.” ( Puteti sa specificati starea care va cauzeaza negativitatea si inabilitatea de a gasi Libertatea). Puteti sa-l invocati pe Arhanghelul Zadkiel, pentru a va ajuta sa va eliberati de orice karma si sa aduceti entuziasm in viata voastra. In mod aditional, puteti vizualiza o Raza de Lumina Violet, ce va invaluie de la cap si pina la picioare, si care va elibereaza de negativitatea si teama ce va infrineaza libertatea de a merge pe drumul pe care il considerati a fi cel corect. In momentul in care simtiti aceasta Raza de Lumina Violet, o puteti extinde catre ceilalti din jurul vostru, catre situatii ce au nevoie de aceasta Raza, si chiar catre intreaga omenire si planeta.

Arhanghelul Zadkiel si Raza de Lumina Violet, va ajuta sa va recistigati libertatea de care aveti nevoie pentru a va indeplini scopurile si ambitiile.


Culorile Ingerilor 

Invocarea Curcubeului Culorilor Ingerilor 

Desi puteti sa invocati fiecare Arhanghel in parte, cind simtiti nevoia de extra-asistenta si protectie Angelica, puteti sa ii invocati pe toti 7 odata. Acest fapt poate fi in mod particular de ajutor, atunci cind viata pare sa va doboare, ca sa schimbati cu repeziciune acest aspect.

Spuneti cu voce tare sau in gind:
„Arhangheli ai Culorilor, va rog veniti linga mine in acest timp de nevoie, ca sa imi aduceti Iubirea voastra, Protectia, Asistenta, si Vindecarea, pentru a ma ajuta sa inaintez si sa indepartez negativitatea. Va multumesc pentru ca ma auziti in acest timp de nevoi si primesc cu bucurie tot ajutorul pe care mi-l dati.” Apoi vizualizati un Stralucitor si Puternic Curcubeu format din Culorile Albastru, Verde, Galben, Roz, Auriu si Violet, ce va invaluie si va face sa straluciti si apoi o Raza Stralucitoare de Lumina Alba ce tisneste din acest Curcubeu si patrunde in corpul vostru, incepind din zona capului si coborind catre picioare si parasind corpul vostru, intra in Pamint. Simtiti aceasta infuzie a Culorilor Curcubeului, ce va usureaza mintea, corpul si sufletul, si care va aduce Asistenta, Pacea, Protectia si Vindecarea pe care le meritati.

Eliberati orice teama si negativitate si simtiti caldura Ingerilor vostri, in timp ce isi infasoara aripile in jurul vostru.Cum sa primiti Initierea in Tehnica Culorile Ingerilor 

Pregatiti-va sa va retrageti intr-un loc unde sa nu fiti deranjati, timp de 30-45 minute. Inchideti-va telefoanele si rugati persoanele apropiate sa nu va deranjeze. Puneti o muzica de relaxare daca simtiti nevoia si ardeti esente sau luminari, daca simtiti ca acest lucru va ajuta sa va relaxati.  Chiar inainte de timpul fixat pentru conexiune, faceti-va comfortabili si relaxati-va intregul corp si mintea. La momentul fixat, spuneti tare sau incet :
„ Sint pregatit sa primesc Initierea in Culorile Ingerilor, ce imi este trimisa mie de ( numele Invatatorului )”.

Apoi pur si simplu inchideti ochii si lasati ca Invatatorul sa faca conexiunea. Aceasta conexiune, are loc pe parcursul a 30-45 minute, acest lucru depinzind de la persoana la persoana. Puteti simti oricare din Arhangheli in jurul vostru si s-ar putea ca sa vizualizati Culori ce va apar, insotite de senzatii de caldura, curaj si protectie.
Dupa ce simtiti ca legatura se sfirseste, multumiti Arhanghelilor ca au fost linga voi si reveniti la realitatea inconjuratoare incet. Beti multa apa dupa Initiere.

Toti cei 7 Arhangheli sint acum accesibili voua, in mod constient, ori de cite ori le veti cere asistenta si ajutorul. Pentru a invoca oricare dintre cei 7 Arhangheli, pur si simplu vizualizati corpul vostru, de la cap si pina la picioare, invaluit in culoarea lor si simtiti energia lor cum va inconjoara.

Cum sa transmiteti la distanta acordajul pentru Initierea in Culorile Ingerilor

Inainte de a stabili conexiunea cu Arhanghelii, pregatiti camera in care veti sta, asa cum o pregatiti atunci cind faceti acordaje, in cazul in care sinteti un Maestru/Profesor Reiki sau folositi oricare alta Tehnica de vindecare. Daca nu sinteti un Maestru Reiki, atunci asigurati-va ca aveti o temperatura adecvata in camera, ca aceasta este comfortabila si ca nu veti fi deranjati. Aprindeti luminari, ardeti esente, ascultati o muzica lenta sau faceti orice altceva simtiti ca este necesar pentru a crea o atmosfera de relaxare si pace.

Chiar inainte de momentul in care veti stabili conexiunea, faceti-va comfortabili si inchideti ochii pentru citeva momente. Concentrati-va pe respiratie astfel incit la fiecare inspiratie, sa vizualizati fiecare Raza de Culoare, cum intra prin Chakra Coroanei si patrunde in corpul vostru, pina la picioare. Odata ce simtiti ca Razele de Lumina sint Una cu Voi, spuneti incet sau tare, dupa cum simtiti:
„ Divin Spirit, Pastrator al Luminii, Arhangheli Michael, Jophiel, Chamuel, Gabriel, Raphael, Uriel si Zadkiel si toate Spiritele ce ma ghideaza, va rog stati linga mine si asistati-ma sa transmit acordajul pentru Culorile Ingerilor, lui.... numele persoanei ce primeste acordajul.... Fie ca el/ea sa primeasca aceasta conexiune care ii permite sa simta o permanenta si constienta legatura cu Arhanghelii, si sa poata cere asistenta lor in orice moment. Fie ca Razele de Culori ale Arhanghelilor, sa patrunda in acest Moment prin chakra Coroanei lui/ei, catre toate celelalte chakre si catre picioare. Fie ca ... numele persoanei ... sa simta Iubitoarele Raze cum patrund in corp, cum se contopesc cu mintea, corpul si sufletul, intr-un mod plin de Iubire, Protectie si Caldura”.

Acordati-va apoi citeva momente in care sa vizualizati cele 7 Raze ale Arhanghelilor, cum invaluie acea persoana, cu Protectie, Iubire si Caldura. Vizualizati Raza Albastra a Arhanghelului Michael – Raza Protectiei, Raza Galbena a Arhanghelului Jophiel – Raza Intelepciunii si Iluminarii, Raza Roz a Arhanghelului Chamuel – Raza Iubirii, Raza Alba a Arhanghelului Gabriel – Raza Puritatii si Armoniei, Raza Verde a Arhanghelului Raphael – Raza Vindecarii, Raza Aurie a Arhanghelului Uriel – Raza Pacii si Raza Violet a Arhanghelului Zadkiel – Raza Libertatii, cum intra prin Chakra Coroanei, patrund in tot corpul si ies prin zona talpilor persoanei, intrind apoi in Pamint.

Indata ce simtiti ca acest proces este finalizat, spuneti incet sau tare, urmatoarele:
„ Va multumesc Arhangheli si Ghizi Spirituali, pentru conexiunea, facuta prin mine, cu ... numele persoanei ... si pentru ca i-ati invaluit mintea, corpul si sufletul cu Iubirea si Protectia Razelor si Culorilor voastre. Fie ca ... numele persoanei ... sa va invoce si sa va simta constient in orice Moment.

Conexiunea cu Culorile Ingerilor este acum completa. 

Cum sa transmiteti acordajul pentru Culorile Ingerilor

unei persoane aflate langa voi 

Daca preferati sa transmiteti acordajul studentilor vostri personal, atunci procedura este asemanatoare cu transmiterea distala.
Pregatiti camera ca de obicei si cereti studentului sa se aseze comfortabil intr-un scaun. Nu este necesar ca studentul sa se pregateasca asa cum s-ar pregati daca ar primi acordajul la distanta. Ei doar trebuie sa inchida ochii si sa se relaxeze.

Cind sinteti gata sa transmiteti acordajul, inchideti ochii pentru citeva momente. Concentrati-va pe respiratie, si la fiecare inspiratie vizualizati cum toate Razele de Culori ale Arhanghelilor, intra prin Chakra Coroanei in corpul vostru si inainteaza catre picioare. Cind simtiti ca Razele au invaluit tot corpul si fiecare celula a voastra, puneti-va miinile pe chakra Coroanei si spuneti incet sau tare, urmatoarele:

„ Divin Spirit, Pastrator al Luminii, Arhangheli Michael, Jophiel, Chamuel, Gabriel, Raphael, Uriel si Zadkiel si toate Spiritele ce ma ghideaza, va rog stati linga mine si asistati-ma sa transmit acordajul pentru Culorile Ingerilor, lui.... numele persoanei ce primeste acordajul.... Fie ca el/ea sa primeasca aceasta conexiune care ii permite sa simta o permanenta si constienta legatura cu Arhanghelii, si sa poata cere asistenta lor in orice moment. Fie ca Razele de Culori ale Arhanghelilor, sa patrunda in acest Moment prin chakra Coroanei lui/ei, catre toate celelalte chakre si catre picioare. Fie ca ... numele persoanei ... sa simta Iubitoarele Raze cum patrund in corp, cum se contopesc cu mintea, corpul si sufletul, intr-un mod plin de Iubire, Protectie si Caldura”.

Vizualizati in acelasi timp cum tot ce spuneti, se intimpla.
Indata ce simtiti ca acest proces este finalizat, spuneti incet sau tare, urmatoarele: „ Va multumesc Arhangheli si Ghizi Spirituali, pentru conexiunea, facuta prin mine, cu ... numele persoanei ... si pentru ca i-ati invaluit mintea, corpul si sufletul cu Iubirea si Protectia Razelor si Culorilor voastre. Fie ca ... numele persoanei ... sa va invoce si sa va simta constient in orice Moment. Conexiunea cu Culorile Ingerilor este acum completa. 

Inregistrarea ca profesor autorizat 

Cind ati facut acordajul pentru Initierea in Tehnica Culorile Ingerilor, va rugam sa inregistrati numele persoanei, pe listele Terapiilor Aripilor, urmind urmatorul link:
http://www.wingstherapies.com/coloursofangelsregister.htm
sau daca acest lucru nu este posibil, trimitind un email catre
steve@wingstherapies.com
care sa cuprinda urmatoarele informatii :
Numele complet al Studentului
Adresa de email a studentului
Localizarea planetara a studentului ( Oras/ Tara )
Data initierii
Numele profesorului
Adresa de email a profesorului
Indata ce aceste informatii vor fi primite, numele studentului va fi adaugat pe lista Profesorilor autorizati a transmite Terapia Culorile Ingerilor.

Trimiteți un comentariu

.

.