.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

miercuri, 11 iunie 2014

Despre iertarea pacatelor de neam, karma de neam.
  Omul nu este constient ca pentru a nu lasa mostenire pacatele de neam copiilor, trebuie sa inceapa o lupta de vindecare, prin mai multe metode relativ simple. 
Se poate... cu rezultate intradevar spectaculoase.
Asa cum aici pe pamant moneda de schimb este banul, in cer moneda de schimb este lumina. Orice rugaciune, lumanare aprinsa, liturghii pentru cei morti din familia noastra cu specificatia ca si a stramosilor nostri (karma de neam este per total din toate vietile nu numai de 7 vieti), cu un algoritm simplu;
“Aprind aceasta lumanare, sau rugaciune pentru vindecarea pacatelor de neam”, sau:”Dau aceasta liturghie pentru cei morti din familia mea si stramosilor mei”.
Daca aceste liturghii se dau la mai multe biserici sau manastiri procesul se accelereaza. Se poate masura radiestezic cum valorile urca si noi ca parinti rezolvand din aceasta problema ii ajutam pe copiii nostri...
Copiii nostri nu vor mosteni pacatele de neam ale noastre...si credeti-ma nu este putin...
se poate!...
Pacatele de neam influenteaza toate actiunile copiilor, ele trebuiesc platite altfel nu se poate...
Tuturor prietenilor mei, celor din familie, pacientilor mei le spun cat de important este... Rezultatele nu se lasa asteptate. Traiesc multumirea si fericirea fiecarei victorii a dragilor mei dragi din jurul meu.
  Azi rasfoind cateva articole pe pagina Ashtarei Tristar am descoperit ceva legat de vindecarea pacatelor de neam, uluitor... Se poate rezolva aceasta problema mult mai repede, binenteles cu traire, credinta, credinta...
In continuare va dau link-ul:
Multumesc Mihaela, Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze!
  Cu speranta ca aceste sfaturi vin in intampinarea voastra cu multa lumina si constientizare, eu va multumesc ca existati in viata mea si va iubesc oameni frumosi!
 Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te inscrii şi să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunţ, atunci când  postez noi materiale.
  Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informaţii, te rog să dai Like & Share şi să recomanzi cu toată încrederea acest blog:
http://maiamariamaia.blogspot.ro/
sau pagina de facebook:
https://www.facebook.com/pages/Lumin%C4%83-%C5%9Fi-ingeri/462016553898106

 Cei care vor să ia legatura cu mine mă pot contacta aici;  mary_maria009@yahoo.com

Pace si iubire!
Namaste!
Trimiteți un comentariu