Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

Mantra sufletului

"Eu Sunt Sufletul (sau „Eu Sunt Monada") Eu Sunt Lumina Divina Eu Sunt Iubire Eu Sunt Intentie Eu Sunt Modelul Perfect"

miercuri, 11 iunie 2014

Despre iertarea pacatelor de neam, karma de neam.
  Omul nu este constient ca pentru a nu lasa mostenire pacatele de neam copiilor, trebuie sa inceapa o lupta de vindecare, prin mai multe metode relativ simple. 
Se poate... cu rezultate intradevar spectaculoase.
Asa cum aici pe pamant moneda de schimb este banul, in cer moneda de schimb este lumina. Orice rugaciune, lumanare aprinsa, liturghii pentru cei morti din familia noastra cu specificatia ca si a stramosilor nostri (karma de neam este per total din toate vietile nu numai de 7 vieti), cu un algoritm simplu;
“Aprind aceasta lumanare, sau rugaciune pentru vindecarea pacatelor de neam”, sau:”Dau aceasta liturghie pentru cei morti din familia mea si stramosilor mei”.
Daca aceste liturghii se dau la mai multe biserici sau manastiri procesul se accelereaza. Se poate masura radiestezic cum valorile urca si noi ca parinti rezolvand din aceasta problema ii ajutam pe copiii nostri...
Copiii nostri nu vor mosteni pacatele de neam ale noastre...si credeti-ma nu este putin...
se poate!...
Pacatele de neam influenteaza toate actiunile copiilor, ele trebuiesc platite altfel nu se poate...
Tuturor prietenilor mei, celor din familie, pacientilor mei le spun cat de important este... Rezultatele nu se lasa asteptate. Traiesc multumirea si fericirea fiecarei victorii a dragilor mei dragi din jurul meu.
  Azi rasfoind cateva articole pe pagina Ashtarei Tristar am descoperit ceva legat de vindecarea pacatelor de neam, uluitor... Se poate rezolva aceasta problema mult mai repede, binenteles cu traire, credinta, credinta...
In continuare va dau link-ul:
Multumesc Mihaela, Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze!
  Cu speranta ca aceste sfaturi vin in intampinarea voastra cu multa lumina si constientizare, eu va multumesc ca existati in viata mea si va iubesc oameni frumosi!
 Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te inscrii şi să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunţ, atunci când  postez noi materiale.
  Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informaţii, te rog să dai Like & Share şi să recomanzi cu toată încrederea acest blog:
http://maiamariamaia.blogspot.ro/


Pace si iubire!
Namaste!
Trimiteți un comentariu

.

.