Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

miercuri, 23 iulie 2014

Alchimia interioara

ALCHIMIA INTERIOARA
(o alta perspectiva)
-pentru cei care nu cred- a se lua ca atare,
-pentru cei care cred- Doamne ajuta!

Se stie, deja, ca teorie, despre gand, cuvant, simtire.
Propovaduirea ei este buna, insa CE FACEM NOI cu ea (cu teoria), pentru Noi?

GANDURILE si SIMTIREA sunt foarte importante, pentru ca ele influenteaza permanent celulele noastre, ADN-ul nostru. Este un proces continuu, o dinamica, care conduce (functie de ele) la degenerarea celulelor sau la o regenerare permanenta a acestora.

Schimbarea noastra permanenta pentru a instala si pentru a mentine in noi bucuria, pacea, iertarea de sine si a celorlalti, a seninatatii etc, conduce la regenerarea celulelor, la vindecare, la transmutare, la o alchimie interioara permanenta.

Sanatatea este starea noastra normala, iar in intelepciunea Lui, Dumnezeu a permis ''boala'' ca indiciu ca ceva, sau mai multe, sunt in neregula cu noi.
Si, pentru ca am fost creati perfect, lucrand permanent si constient cu noi, schimbandu-ne, absolvind ''prag dupa prag'', ajungem ca aceasta alchimie interioara sa faca parte integranta din noi, in mod constient, si sa ramanem mereu tineri si sanatosi.

Altfel spus, ne putem mentine tineri si sanatosi, atat timp CAT FUNCTIONAM INTR-O ANUMITA STARE VIBRATIONALA a gandurilor, a simtirii.

Pare o utopie! Doar pare! Pana nu verificam, nu stim!

Boala reprezinta o degenerare celulara, care are mai multe cauze, la care trebuie sa ajungem, singuri sau ajutati, sa intelegem si sa schimbam.
Procesul schimbarii reinstaleaza sanatatea, prin vindecare.
Schimbarea noastra si functionarea noastra in anumiti PARAMETRII DE FRECVENTA, nu mai permit instalarea sau reinstalarea ''bolii'', si nici fluctuatiile intre boala si vindecare.

Practic, se produce ca o mentinere a pozitiei noastre intr-un CADRU (secventa) DE TIMP, care corespunde unei anumite vibratii.
In aceasta Ecuatie, Dumnezeu este prezent si se manifesta total.

Timpul este subiectiv. Nu ne influenteaza cel cronologic, asa cum credem. In aceasta dimensiune, el marcheaza si asigura o curgere in desfasurarea evenimentelor.
Timpul nu este cum si ceea ce credem ca reprezinta el.

Imbatranirea, asa cum este perceputa ea, ar reprezenta un fel de ''dat''.
Ca si ''boala'', batranetea nu exista, mai bine spus, ea este ''o altfel de boala'' si reprezinta o degenerare celulara, care se instaleaza conform unui program.

Suntem invatati si crestem cu PROGRAMUL, foarte bine si profund implementat, ca ''imbatranirea'' este ceva normal, natural.
Si atunci, chiar asta se intampla!
Este un program atat de puternic infiltrat, incat nici nu putem concepe ca ar putea fi altfel, motiv pentru care, chiar aceasta CREDINTA PUTERNICA, perpetuata de cand ne stim, o instaleaza (imbatranirea) usor, usor, ca pe ceva firesc, ca pe un dat.

REALITATEA NU ESTE CEEA CE PARE A FI!

Depinde si de Noi, de intelegerea profunda si de pe alte pozitii a Realitatii, de schimbarea noastra si a paradigmei.
Cand intelegem Realitatea si din alta perspectiva,
-a gandi ''rau'',
-a cuvanta ''rau'',
-a simti ''rau'',
-a faptui ''rau'', DEVIN UN FEL DE ''LUX'', pe care trebuie sa ni-l asumam!

Este doar o alta perspectiva, va crea reactii si este firesc sa fie asa, pro si contra, cu caracter de satira, insa orice reactie are si o parte pozitiva.
Pana la urma, totul este intre Noi si Dumnezeu, nimeni nu trebuie sa creada nimic, nimeni nu stie Adevarul absolut, insa Viata ii va demonstra fiecaruia unde greseste, si va ramane intr-un cerc repetitiv pana cand va invata!


(sursa: Lifespiri.tv)
Trimiteți un comentariu

.

.