Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

Mantra sufletului

"Eu Sunt Sufletul (sau „Eu Sunt Monada") Eu Sunt Lumina Divina Eu Sunt Iubire Eu Sunt Intentie Eu Sunt Modelul Perfect"

marți, 26 august 2014

Sa cerem ingerilor nostri ajutorul, asistenta in tot ceea ce intreprindem!

  
Dragii mei, 

este asa usor sa avem o relatie in primul rand cu ingerul nostru pazitor, cu toti ingerii. 
  Este exact asa cum uneori vorbim in gand cu o persoana, sau cu Doamne Doamne, este imaginatie. Ne imaginam fiecare un loc care pe parcurs devine sacru, un loc unde ne imaginam ca intalnim ingerul nostru pazitor sau orice entitate de lumina: Iisus, Maicuta, parintele Arsenie, Maicuta Veronica si pur si simplu ii vorbim despre tot ceea ce avem pe suflet, despre intentiile noastre si ajutorul pe care il vrem, toate dupa voia Tatalui. Cu siguranta suntem auziti si raspunsul va veni sub orice forma, prin sincronicitati si chiar prin oameni. 
Ei sunt mereu langa noi gata sa ne ajute, nu ne judeca niciodata. 
Cand simtim ca lucrurile nu merg bine, cerem ingerasilor sa ne ajute ca totul sa se desfasoare dupa voia Tatalui. Ne pot ajuta, ne pot lumina sa gasim calea care sa ne schimbe intreaga viata in bine. Mereu vom auzi glasul dulce al ingerasilor in sufletul nostru, iubirea si protectia lor nemarginita.
Odata cu intentia de avea o relatie cu ei, tot cerul ne vine in ajutor.
Strop cu strop fericirea, iubirea si intelepciunea se strecoara in suflet cladind pas cu pas increderea care cu siguranta este calea spre credinta. 
Odata atinsi primii muguri ai credintei vom lumina alte suflete, plante, animale vindecand planeta.
Nu trebuie decat sa cerem, atat...cu sufletul si asa sa "strigam un pic mai tare" cum spune parintele Arsenie, altfel nu ne aud. 

va iubesc ingerasii mei dragi si va multumesc!
Trimiteți un comentariu

.

.