Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

marți, 26 august 2014

Shamballa MDH


  Legenda sistemului Shamballa Reiki afirma ca tehnica pe care o cunostem astazi sub numele de Reiki are o vechime cu mult mai mare decat ar putea banui unii; este aproape la fel de veche ca formele de relief !
 Candva, pe vremea cand exista Atlantida, ca un taram binecuvantat, locuit de oameni cu capacitati neobisnuite pentru noi, Saint Germaine era unul dintre marii preoti invatati. Se mai spune ca el era persoana careia i s-a incredintat aducerea energiei Reiki pe pamant, oferind-o oamenilor printr-un sistem de autoacordaj bazat pe IUBIRE, care gasea calea de conectare cu Sursa divina prin intermediul eului superior al fiecaruia.
Reiki este asadar un dar trimis de Dumnezeu, prin intermediul lui Saint Germaine.
Nu este doar un sistem de vindecare, ci si o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale. In acest curs veti intalni mai multe lucruri decat cele aflate in metoda predata de sensei Usui. Tocmai de aceea i se spune metoda Shamballa. Odata acordat cu energia Reiki, acordajul va ramane pentru totdeauna. S-ar putea spune ca ati mai primit acordaje Reiki in vietile anterioare, acum trebuie doar sa va fie readuse in memorie. Folosind metoda Shamballa pentru dumneavoastra si pentru altii puteti deveni o fiinta iluminata. Cea mai mare parte a sistemului atlant a fost pierduta pentru mai multe mii de ani, dar ea este readusa acum treptat spre folosul oamenilor.
Se pare ca in perioada Atlantidei Reiki era cunoscut sub o forma diferita de cea pe care o cunoastem acum. Saint Germaine, unul dintre Maestrii Ascendenti, a luat decizia de a parasi templul unde se faceau vindecari si de a se retrage in munti. A fost insotit de cei care s-au aratat dornici sa-l urmeze si care au format un grup numit Aspirantii. Acestia au intrerupt orice legaturi cu ceilalti locuitori ai uriasei insule, dedicandu-si activitatea descoperirii unei tehnici sau modalitati prin care sa egalizeze dezvoltarea spirituala a tuturor atlantilor, din dorinta de a aboli diferentele sociale si de casta care incepusera sa se ascuta din cauza ca locuitorii erau evaluati in functie de evolutia fizica si spirituala. Multi dintre aceia care nu reuseau sa corespunda standardelor erau considerati inapoiati sub aspectul dezvoltarii spirituale si folositi ca sclavi de catre preoti, preotese si membrii familiilor regale din Atlantida.
In aceea viata, lui Saint Germaine ii fusesera daruite mai multe simboluri, aparent 22, care puteau fi proiectate direct in sistemul energetic al unui individ, ceea ce ar fi putut sa-I ridice vibratia pana la un nivel energetic suficient de mare, care i-ar fi permis sa depaseasca handicapul spiritual si sa-l faca egal cu ceilalti locuitori ai insulei.
Atunci cand Atlantida a fost distrusa de cataclism, Saint Germaine si o parte din insotitorii sai au pornit intr-o calatorie lunga spre anticul Tibet. Ajunsi acolo au incercat sa-si continue munca de ridicare a constiintei spirituale.
Pentru a vedea ce efect are demersul lor, au oferit trei simboluri mai multor persoane din preajma locului unde s-au instalat atlantii refugiati. Marea lor majoritate a folosit simbolurile pentru evolutia spirituala, ceea ce le-a adus si o oarecare bunastare. Altii insa au incercat sa foloseasca puterea simbolurilor intr-un mod reprobabil, cautand sa acceseze forte ale intunericului. Au pervertit simbolurile, le-au distorsionat si le-au schimbat. Din aceasta cauza, Saint Germaine si Aspirantii au decis sa nu le mai ofere celelalte simboluri tuturor oamenilor, tocami pentru a-i impiedica sa foloseasca puterea lor intr-un mod care sa-i indeparteze pe acestia de drumul lor.
Sistemul Reiki, asa cum este practicat astazi, este incomplet. Foloseste mai multe simboluri, unele dezvaluite de Saint Germaine direct din Cronica Akasa, altele inventate, create sau atrase de un alt tip de energii.
   Pamantul se schimba si a luat decizia de a redeveni un tot, si tocmai aceasta va face, cu sau fara contributia fiecaruia dintre noi. Putem sa punem umarul la vindecarea planetei si a locuitorilor sai, lucru ce va contribui la o tranzitie mai blanda.
Folosind darul pe care il primiti veti putea sa va aduceti contributia la deplinatatea planetei.  Pasind spre lumina, veti evita evenimentele traumatice din viata planetei si veti dobandi Libertatea. Va veti elibera de teama, de boli si de moarte. Puteti deveni, daca doriti, nemuritori. Corpul vostru se va transforma in lumina. Este dreptul vostru prin nastere, asa ca alegeti Libertatea si ajutati Deplinatatii.
   Practicantul care lucreaza cu energie multidimensionala Shamballa are acces la o energie naturala mai puternica, datorita faptului ca acordajul pe care il primeste indeparteaza blocajele din canalele energetice ale organismului sau. Acordajele ofera o crestere a propriilor energii vitale ale fiecaruia dintre studenti, punandu-l in acord cu Sursa energiei vindecarii Shamballa multidimensionale. Aceasta Sursa poate purta ce nume doriti sa-I dati: Dumnezeu, zeita Energie, Sursa primara, etc.
Vindecarea multidimensionala Shamballa nu este legata de nici o religie, astfel incat puteti alege numele care credeti ca I se potriveste cel mai mult, conform propriilor convingeri religioase. In vest I se mai spune Dumnezeu Tata si Mama.
Acordajul nu este acelasi lucru cu o sedinta de vindecare. El ofera cursantului capacitati de vindecare si autovindecare, ca un dar minunat de la Dumnezeu. Dupa acordaj, este suficient ca studentul sa atinga cu palmele o alta persoana (sau pe sine insusi), iar energia vindecatoare Shamballa va incepe sa curga.
Cind va veti incepe practica, veti simti lucruri deosebite, pentru unii nemaipomenite pana atunci. Sunt foarte putini aceia care nu simt nimic. Dar si prin ei curge energia.
   Ca si Reiki, vindecarea si energia Shamballa nu se adreseaza numai celor care doresc sa devina practicanti si sa faca tratamente, ci este pusa la indemana tuturor care vor sa devina cat mai deplin ei insisi.
Acordajele Shamballa Reiki fac posibila vindecarea fizica si spirituala, fiind utila pentru inlaturarea obiceiurilor proaste si a dependentelor nocive, aducand imbunatatiri si la nivel mental si emotional.
Persoanele care sufera de boli grave sau dezechilibre mentale ar trebui sa primeasca un acordaj Shamballa Reiki. Autovindecarea este inlesnita de utilizarea pozitiilor de maini. Energiile se aseaza cam dupa o luna de autotratament zilnic.
Folosirea vindecarii multidimensionale Shamballa pentru solutionarea unei probleme conduce adesea si la rezolvarea altor probleme. Uneori durerea se manifesta in corp in cu totul alt loc decat punctul in care se afla cauza. Spre exemplu, durerile de cap pot fi cauzate de stres emotional sau de o crestere a toxinelor cu care se confrunta ficatul. Actionand insa asupra capului, vindecam si sursa durerii.
Trebuie sa constientizam ca marea parte a bolilor de care suferim fizic isi are sursa in corpurile emotional si mental. Daca ajungem la radacina bolii dispare si efectul ei.
Ca vindecatori trebuie sa-I incurajam pe oameni sa vorbeasca despre problemele lor. Facand astfel este posibil sa-I ajutam sa descopere mai usor sursa bolii lor. Putem auzi povesti cumplite sau incredibile, dar nu trebuie sa reactionam la ele. Va trebui sa ajutam la transformarea energiei date de frica in iubire, fiind iubire noi insine. Aceasta inseamna sa ii sprijinim emotional si sa le oferim intelegere. Permitand pacientului sa-si parcurga problemele il ajutam sa afle ceea ce nu este in regula. Poate fi vorba si de lucruri care s-au petrecut in vieti anterioare. Ghizii Shamballa va ajuta, chiar si atunci cand credeti ca experienta nu va este suficienta pentru ca sa-I puteti sprijini. Ramaneti calmi si universul va avea grija de voi.
Un alt lucru pe care trebuie sa-l realizam ca practicant Shamballa este acela ca nu este posibil intotdeauna sa vindecam oameni, pentru ca boala pe care o au, ar putea fi tocmai scopul pentru care au ales sa vina pe lumea aceasta.
In asemenea cazuri, doar moartea poate pune capat bolii, ea fiind la randu-i un proces de vindecare. Moartea este adesea un proces mai putin traumatizant decat nasterea.  Societatile moderne incearca negarea faptului ca moartea are loc oriunde si oricand. De parca negarea o poate impiedica sa se produca. Moartea este doar o tranzitie, ea poate fi inlocuita de iluminare, de inaltare, de procesul in cursul caruia devenim lumina (sau fiinte de lumina), ceea ce ne permite sa trecem treji si constienti prin schimbarea dimensionala.
Cand lucrati pentru vindecare ganditi-va la vindecarea pe care o doriti, dar fiti constient ca vindecarea este acordata de o instanta superioara, in functie de vointa divina, indiferent care ar fi decizia ei. Daca veti lucra intotdeauna gata sa respectati voia divinitatii s-ar putea sa fiti recompensat cu vindecari pentru cazuri imposibile, atunci cand bolile par a se afla chiar si in stadii terminale.
Nu va temeti ca ati putea prelua bolile altora, caci acest lucru nu se va intampla decat cu permisiune divina, iar ghizii si Sursa au grija permanent de dumneavoastra. Cu cat veti lucra mai mult pentru vindecarea altora, cu atat veti contribui mai mult la propria vindecare.   
Ramaneti fidel principiilor Shamballa Reiki, nu interveniti asupra convingerilor religioase sau asupra credintelor altora, si faceti tratamentul cu compasiune si iubire.

 BENEFICIILE REIKI

   Iata mai jos, prezentate in mod succint, cateva din efectele si beneficiile Reiki:
 1. ·         Ajuta corpul sa se autovindece
 2. ·         Elimina durerea
 3. ·         Reduce stressul, anxietatea, frustrarea
 4. ·         Echilibreaza organele si glandele
 5. ·         Ofera echilibru emotional si mental
 6. ·         Echilibreaza sistemul nervos
 7. ·         Echilibreaza energiile organismului
 8. ·         Accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imun
 9. ·         Detoxifica si curata corpul, purifica totodata si chakrele
 10. ·         Curata si elimina blocajele energetice
 11. ·         Diminuaza efectele secundare ale medicamentelor
 12. ·         Reducerea consumului de medicamente
 13. ·         Creste constiinta spirituala
 14. ·         Dezvolta compasiunea si respectul pentru viata
 15. ·         Aduce o mare bucurie, pace interioara si echilibru
 16. ·         Creste intuitia, creativitatea, gandirea logica, clara
 17. ·         Aduce exact ceea ce este necesar in viata practicantului in acel moment
 18. ·         Nu are efecte nocive sau daunatoare
 19. ·         Nu creaza  dependenta

APLICATIILE REIKI
Reiki poate fi util intr-o serie larga de situatii, ca:

 1. ·         Managementul stressului
 2. ·         Protectia impotriva raului
 3. ·         Realizarea scopurilor
 4. ·         Tratarea animalelor, plantelor, oamenilor si a oricarei forme de viata
 5. ·         Asocierea cu alte modalitati de tratament cum ar fi homeopatia, fitoterapia, masajul. In schimb, nu se recomanda asocierea cu alte tipuri de tratament energetic !
 6. ·         Modelarea caracterului si a personalitatii
 7. ·         Tratamentul total, complet si complex al corpurilor energetice: fizic, emotional, mental si spiritual
 8. ·         Completarea tuturor tratamentelor medicale alopate
 9. ·         Tratarea obiceiurilor daunatoare si patologiei de addictie
 10. ·         Tratamentul cauzei unei afectiuni si nu doar al simptomelor acesteia


ETICA GRADULUI UNU DE REIKI (valabila si in Shamballa Reiki)
     Deoarece Reiki este un sistem care se bazeaza pe aplicarea mainilor pe corpul pacientului, o serie de reguli vor trebui sa fie in atentia practicantului de Reiki :
 1. Cereti permisiunea pacientului inainte de a lucra pe el.
 2. Respectati confidentialitatea pacientului. Orice informatie pe care o obtineti de la acesta va fi considerata strict confidentiala si nu va fi dezvaluita nimanui, sub nici un motiv.
 3. Nu promiteti vindecarea, pentru ca nu dumneavoastra o realizati, ci sursa de energie (dumneavoastra fiind, in acest caz, doar un canal pentru energie).
 4. Nu diagnosticati. Reiki nu este un sistem sau o metoda de diagnosticare a afectiunilor, chiar daca exista procedee cunoscute de practicant in urma carora acesta poate stabili dezechilibrele energetice existente la un moment dat in corpul pacientului.
 5. Nu intrerupeti un tratament medical.
 6. Nu dezbracati pacientul.
 7. Nu atingeti zonele intime ale pacientului.
 8. Daca lucrati pe copii mici, cautati sa aveti o terta persoana ca martor (aceasta poate fi chiar unul dintre parinti).
 9. Nu fortati pe nimeni sa urmeze un tratament Reiki.

DESPRE ACORDAJ

  Abilitatea de a efectua Reiki (si in varianta Shamballa Reiki) nu se invata din carti, ci trebuie primita de la un maestru Reiki prin intermediul unui acordaj. Acesta poate fi facut fie personal, fie la distanta – ambele proceduri de initiere lucrand la fel de bine si fiind la fel de eficiente.
Pentru a practica Reiki este necesar sa urmati un curs sau un seminar (shuyokai, workshop), in cadrul caruia veti obtine acordajele necesare (de regula, in scolile traditionale de Reiki, se efectueaza un numar de 4 acordaje pentru primul nivel). Trebuie retinut faptul ca fiecare nou nivel care va fi invatat necesita primirea unor noi acordaje. Rolul acordajului este de a va conecta in mod nemijlocit, permanent cu sursa de energie universala.
Dar ce este un acordaj? Un acordaj este o ceremonie spirituala, in urma careia sunteti conectati la sursa de energie. Este ca o noua renastere, este legatura dintre dumneavoastra si propriul spirit. Acordajul reprezinta un proces prin intermediul caruia maestrul Reiki va transmite abilitatea de a folosi energia Reiki. Prin acordaj, Reiki se diferentiaza in mod clar de alte traditii de vindecare. Acordajul face disponibila accesarea frecventei energiei Reiki pentru toata viata.
Doamna Takata compara acordajul cu un post de radio spunand in cursurile sale: “In jurul nostru exista o serie de frecvente energetice. Pentru a lucra doar cu energia specifica Reiki este necesar sa primiti acest acordaj. El poate fi foarte usor comparat cu reglarea unui aparat de radio, care inregistreaza o serie de frecvente audio, dar care sunt neclare atunci cand dorim sa le ascultam. Prin acordaj le diferentiem si accesam doar frecventa cea mai puternica”.
     Sensei Hayashi spunea ca mainile sale sunt doar doi electrozi care realizeaza contactul si care permit trecerea energiei universale. 
Acordajul va ridica frecventa vibratiilor energetice ale practicantului, redandu-i posibilitatea de a deveni un instrument pentru vindecare. Acordajul va oferi protectie energetica receptorului sau. Nu se poate practica Reiki fara acordaj!
Acordajul face disponibila accesarea energiei universale, oricand, la orice ora din zi sau noapte, in mod nemijlocit, creaza o legatura spirituala intre receptor si predecesorii lui. Importanta acordajului este data de deschiderea la capacitatea optima a centrilor energetici ai studentului si ajustarea corpurilor energetice la schimbarile survenite in urma initierii.
  Acordajul este realizat doar de catre un maestru Reiki instruit, pregatit si certificat pentru acest lucru. Calitatea acordajului este influentata de nivelul spiritual atins de cel care il efectueaza, de instructia originala primita si de practica sa .
 Se stie ca un acordaj poate rezolva aproximativ 20% din problemele de sanatate ale initiatului. In timp ce se efectueaza acordajul nu aveti nimic special de facut, doar sa stati linistit, cu ochii inchisi si sa nu va ganditi la nimic (indicatiile exacte a ceea ce aveti de facut le veti primi de la maestrul Reiki, in cadrul cursului sau seminarului). In urma acordajului, mainile dumneavoastra vor putea transmite energie pe ambele parti. Acordajul este valabil atat pentru aceasta viata cat si pentru cele care, poate, vor veni.
  Cine sunt  aceste fiinţe despre care se spune că sunt MARI MAEŞTRI SPIRITUALI?  Cine sunt aceste fiinţe ridicate la cer?
            Ei sunt un grup de fiinţe, unele dintre ele terestriale, altele  extraterestriale, care şi-au completat deja procesul de ascensiune (ridicare la cer sau  înviaţi din morţi).
            Procesul de ascensiune este procesul integrării trupului lumină în trupul fizic.
            Nu este accelerarea structurii celulare până la frecvenţa luminii, pentru că, dacă intenţionezi să faci aceasta, trupul tău va exploda instantaneu. Ideea procesului de ascensiune este de a facilita împământarea trupului tău de lumină (care este legat de trup) prin expansiunea structurii celulare, pentru a fi capabilă să susţină şi să înglobeze lumina. Aceasta poate fi făcută cu ajutorul cristalelor şi se poate întâmpla natural atunci când lucrăm ca facilitatori de vindecare (vindecători). Ideea vindecării nu este numai aceea de a fi perfect  sănătos fizic, ci echilibrat la nivel emoţional, ci şi de a deveni sănătos şi echilibrat multidimensional, realizând astfel legătura dintre prezenţa divină  (Sinele Superior Personal) şi trupul fizic, mental, emoţional şi trupul spiritual.  Prin urmare, integrarea Luminii în trupul fizic este extrem de importantă acum.
            Marii Maeştri Spirituali au obţinut deja această stare de multidimensionalitate.
            Mulţi oameni sunt încurcaţi de acest termen „Maestru Spiritual”-„The Ascendent Master”. În primul rând, cuvântul Maestru (Master) nu implică  existenţa nici unui sistem ierarhic, cuvântul înseamnă că acea persoană căreia i se dă titlul de Maestru a obţinut perfecţiunea, măestria vieţii de zi cu zi, integrarea spiritualului cu materialul pentru crearea Raiului pe pământ. 
            Noi avem imaginea sfinţilor ca un călugăr izolat în pustiu care se roagă  la Dumnezeu. Aceasta a fost doar o fază  în evoluţia spirituală. Perfecţiunea vieţii este să trăieşti între oameni şi în acelaşi timp să fii şi spiritual, să-ţi ridici vibraţia spirituală, să-ţi controlezi trupul emoţional în sensul de a nu mai simţi frică, panică (vibraţii joase) şi, în final, trupul mental, starea de Yoga  creştină-Isihasmul- liniştea gândirii şi coborârea minţii în inimă. Măestria individuală nu înseamnă perfecţiune, în sensul în care înţelege cultura umană actuală  „perfecţiunea”. Maeştrii spirituali ridicaţi la cer nu sunt fiinţe perfecte căci numai Dumnezeu este perfect, ele sunt fiinţe care continuă să evolueze pe nivele superioare nivelului întrupării fizice actuale.
            Maeştrii spirituali ridicaţi la cer, dintre care, cei mai cunoscuţi culturii umane sunt Cristos şi Maica Domnului. Ei sunt totuşi numeroşi, sunt fraţii noştri mai mari care au absolvit şcoala pământului şi care nu au bucurie mai mare ca aceea de a ajuta pe cei de pe pământ pentru a obţine Măestria individuală a Sinelui Superior Personal.
            Realizarea Măestriei individuale face posibilă mişcarea ta de-a lungul numeroaselor dimensiuni  în stare de conştienţă, înţelegând toate schimbările care au loc cu mintea trează.
            Marii Maeştri Spirituali ridicaţi la cer, ca indivizi, nu mai există de mult.  Ei formează acum o CONŞTIINŢĂ COLECTIVĂ de Lumină. Locul unde această Conştiinţă Colectivă  există,  se află în tărâmurile eterice, într-un loc  care este cunoscut sub numele de SHAMBALLA. De asemeni, ei sunt cunoscuţi din punct de vedere ezoteric, sub numele de DOMNII  ŞI  DOAMNELE  SHAMBALLEI, Energia Conştiinţei Colective a Marilor Maeştri Spirituali este un „diamant” care reflectă  Lumina lui Dumnezeu, fiecare faţetă individuală a acestui diamant reflectă energia individuală a unui anumit Maestru Spiritual. Ei au un spectru larg de capacităţi şi abilităţi dar, cea mai mare şi comună calitate a lor este aceea de a transmite energia Iubirii Necondiţionate şi a compasiunii. Ei te pot ajuta să aduci Iubirea şi compasiunea în viaţa ta şi te pot ajuta să aduci Iubirea şi compasiunea în viaţa celorlalţi.
            Marele Maestru Spiritual cunoscut sub numele de GERMAIN sau SAINT GERMAIN a fost inventatorul sistemului REIKI. În alte vieţi el a fost MERLIN magicianul, FRANCISC BACON, fiul lui ELISABETA I-a, după opiniile unora, adevăratul autor al pieselor lui Shakespeare. Un alt mare Maestru Spiritual  a fost  KUTHUMI, care, a fost  de asemenea, în alte vieţi,  SFÂNTUL  FRANCIS  DE ASSISI. El a fost, de asemeni, şahul JEHAN  care a construit Taj Mahalul. 
            Multe dintre aceste fiinţe ridicate la cer cu care lucrăm pot fi regăsite de-a lungul istoriei, mulţi dintre ei fiind încarnaţi în mari personalităţi în urmă cu  100–800 ani în urmă. Aceste fiinţe sunt foarte uşor de canalizat. Eu, personal,  am câţiva favoriţi cu care lucrez. Aceste energii sunt cunoscute sub numele  de KUTHUMI, MAICA DOMNULUI, WOTANA, KWAN YIN, GERMAIN, DJWHAL KHUL, VYWAMUS, MERLIN  sau  ARTHUR. Vă sugerez, dacă vreţi să cunoaşteţi mai mult despre Marii Maeştri Spirituali ridicaţi la cer ca indivizi  sau colectivitate, să citiţi orice carte a lui JOSHUA STONE, în special  „Manualul complet pentru ascensiune” şi „Marii Maeştri ne luminează calea”.  Acestea vă vor da mai multă înţelegere asupra energiilor Marilor Maeştri Spirituali  şi cât de mult aceste energii pot să ne ajute pe noi şi pe alţii în viaţa  noastră de zi cu zi. 
            Marii Maeştri Spirituali au, de asemeni, un program de asistenţă medicală [...]
Marele Maestru Spiritual care conduce aceste echipe de vindecare [...]  precum şi programele de vindecare  ambele în sens personal cât şi profesional, este numit [...].  Machaelle Small Wright, o doamnă din America, a depus o muncă intensă  pentru a ajuta la organizarea acestui sistem de lucru cu Marii Maeştri Spirituali ridicaţi la cer.  
[...]
[...]          
            Având numele de cod, [...]. Dacă vrei să aprofundezi acest domeniu fascinant, îţi sugerez să  citeşti cartea lu Machaelle Small Wright  intitulată „ M.A.P., the Co-Creative  White Brotherhood Medical Assisatance Program”. 
            La sfârşit am dori să vă prevenim în privinţa lucrului cu oricare din informaţiile conţinute în această carte. După ce citesc cartea, unii s-ar simţi încurajaţi să gândească că, dacă au văzut simbolurile REIKI, nu mai au nevoie de INIŢIERE sau să ia lecţii de REIKI. În realitate, nu este adevărat.  Simbolurile nu vor lucra fără ca tu să  fi fost iniţiat sau pus pe lungimea de undă cu simbolurile.  
A cunoaşte simbolurile fără iniţiere nu înseamnă a avea REIKI. Vrem,  de asemenea, să vă reamintim despre cristale că sunt unelte foarte puternice şi că vă pot crea dezechilibre, tot aşa cum ele pot vindeca dacă ele sunt  folosite necontrolat. Cristalele sunt „co-creatori” cu noi şi te vor ajuta să creezi orice doreşti. Fii sigur că ştii ceea ce doreşti cu adevărat şi nu ceea ce crezi că vrei.    
Ţine minte: întotdeauna vei avea parte de ceea ce ceri. Fii „co-creator” al unei realităţi de Iubire şi Lumină şi avansează in Iubire şi Lumină. 
Ajută Pământul şi Umanitatea să revină la perfecţiunea cea  dintâi. Prin dragostea ta şi prin slujirea ta, vei ajuta şi pe ceilalţi să înţeleagă că calea spre înainte trece prin slujire în Compasiune şi Iubire. 
Păşeşte în Dragoste, Iubire, păşeşte în Lumină, lasă energia  MAHATMA să curgă prin inima ta şi să  accelereze drumul tău spre  LIBERTATE !

NELSON  MANDELA – CUVÂNTARE  INAUGURALĂ  DIN 1994

          Frica noastră  cea mai  adâncă  nu este aceea de a fi  inadecvaţi.  
          Frica noastră cea mai adâncă este că suntem puternici peste măsură.  
          Este lumina din noi,  nu întunericul,  ceea ce ne înfricoşează mai mult.  
          Ne întâlnim pe noi înşine,  
          Cine sunt eu ca să fiu aşa de strălucitor, superb, talentat şi nemaipomenit ? 
          De fapt, cine suntem noi să nu fim?  
          Voi sunteţi copiii lui Dumnezeu.  
          A vă comporta neînsemnat nu ajută umanitatea.  
Nu este nici o  strălucire în  a te micşora pe tine însuţi,  aşa încât să nu-i faci pe alţi  oameni  să se simtă în nesiguranţă în prezenţa ta.  
Noi toţi ne-am născut ca să facem gloria lui Dumnezeu din noi,  simţită în lume.  
Aceasta nu este numai în unii dintre noi,  ci este  în toţi.  
Prin a ne permite nouă înşine să strălucim,  noi, în mod inconştient dăm şi celorlalţi oameni permisiunea  de a face acelaşi lucru.  
Din ce ne eliberăm mai mult de  sub puterea propriilor noastre temeri,  prezenţa noastră va  elibera automat şi pe ceilalţi.
NELSON MANDELA DISCURS INAUGURAL - 1994

MAI     MULTE     DESPRE     SIMBOLURI

MKFKLM (Energia mamei – ADN)

Trebuie să fie folosit cu  A.
Restaurează deviaţii ale programului iniţial  până la perfecţionarea speciilor.
Realiniază şi echilibrează  chakrele nivelelor mijlocii.
Motivul original al diferitelor  specii.


SIMBOLUL ABUNDENŢEI

HKOLL
Ajută la  creşterea maiestozităţii şi nobleţei.  Folosit pentru  respect.


A***i
Este un simbol extrem de puternic, se activeaza pe intreg antebratul desenandu'l, vizualizandu'l. Este sabia de Lumina la nivel energetic. Cine stie ce inseamna aceasta, intelege si ce poate face. Desemenea folosit in terapie, activat pe intreg spatele.

ŞARPE

Este un simbol foarte puternic. Nu este nevoie decât să-l memorezi  şi el îţi va apare automat în minte.
Şarpele T. de Foc ajută la împământare şi la echilibrarea sistemelor chakrelor  ca întreg  sau  poate fi folosit   la echilibrarea chakrelor individuale.
Acest simbol  este foarte bun pentru a fi folosit  pe tine  sau pe alţii pentru a restaura  în caz de epuizare energetică.
El este, de asemenea,  folosit frecvent pentru purificarea de motive nefavorabile (energii sau obiceiuri proaste),  atât în tine cât şi în pacienţi.
Nu este nevoie să desenezi Sarpele T.. Gândul tău este suficient pentru a evoca puterea acestui simbol.
Tu vei şti unde şi când să-l foloseşti, întrebând  Sinele tău  Superior  sau  Sinele Superior al pacientului.
Din ce puterea ta de manifestare va creşte, din aceea gândul la acest simbol va fi mai eficient  pentru evocarea puterii simbolului.

DKM  (SIMBOL  MAESTRU  ATLANTEAN)

DKM  (SIMBOL  MAESTRU  TRADIŢIONAL USUI)

 SIMBOLUL  MAESTRULUI  SCRIS  ÎN PALMĂ................ Primit prin  mesajele lui  DJWAHL  KHUL.
1. Chakra capului  deschizându-se pentru a primi
2. Conexiunea care este făcută  între glanda pituitară  şi glanda pineală în creier
3. Conexiunea cu chakra gâtului
4. Calea prin celelalte chakre până jos în pământ
5. Unitatea Dumnezeului Mamă şi Tată şi a Sinelui Superior  Divin.

SIMBOLUL  R.

R este folosit la terminarea acordajului şi nu la lucrările de vindecare individuală. R ajuta la ridicarea Karmei negative si face Initierile la cele mai inalte nivele de constiinta. Este folosit la Sfarsitul Initierii pentru separarea Aurei  Maestrului de a studentului. R este un simbol Initiatoriu.
  

setstats1

MEDITATII   Shamballa
IERTARII DE SINE SI DE ALTII

IUBIRII

DE INVOCARE A ENERGIEI MAHATMA – Energia iubirii necondiţionate

FOCULUI VIOLET ARGINTIU

PENTRU TAIEREA LEGATURILOR PSIHICE

DE CURĂŢIREA KARMEI


https://sites.google.com/site/atlanthman/romana/9-shamballa-mdh/despre-taramul-shamballeiTrimiteți un comentariu

.

.