Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Despre mine, despre tine...OMUL

Ascensiunea – A Șasea Inițiere


„Fii credincios până la moarte și  îți voi dărui cununa vietii” 
 Iisus  

Ce frumos ne conduce Domnul nostru Iisus. Simt iubirea, blândețea și iubirea în fiecare cuvânt. 

    A șasea inițiere este foarte importantă de aceea am hotărât să-i dedic un spațiu separat în blog.  
 În 18 noiembrie 2018 am postat primele cinci inițieri pe care o conștiință în evoluția ei pe această planetă le poate lua în funcție de realizările ei interioare.  citește mai departe


Calea Incercarii si Primele Cinci Initieri

„Fiecare dintre noi este recunoscut dupa stralucirea luminii sale” Djwhal Khul Mesaj transmis prin Alice A. Bailey

Calea incercarii este cel mai bine descrisa de catre Maestrul Ascensionat Djwhal Khul, in cartea lui Alice Bailey, „Initiere, Umana si Solara”, unde spune : 

Calea incercarii precede calea Initierii, si marcheaza perioada din viata unei persoane cand aceasta se situeaza de partea fortelor evolutiei si lucreaza la cladirea propriului caracter. Toul este in mana lui, isi cultiva calitatile care-i lipsesc si cauta, cu vigilenta, sa isi tina personalitatea sub control. El construieste corpul cauzal (corpul sufletului) in mod deliberat, umpland fiecare gol care poate exista, si cautand sa il faca un bun receptor pentru principiul Christic.” citeste mai departe...Chakre
Activarea campului merkaba dupa metoda celor din pleiade
Merkaba activare
Calatoria astrala
Calatoria cu mentalul
Intalnire karmica si sufletul pereche
Cele 22 de corpuri de lumina
Regimul oshawa
Cum sa efectuati o curatare spirituala
Ida nad -pingala nadi sushumna nadi
Eliberarea entitatilor si parazitilor
Manualul ki
Cum ne curatam de energii negative
Dedublarea astrala
Tehnica de protectie contra atacurilor
Decodarea unor texte biblice
Suflul violet
Stringuri
Simptome
Pozitia palmelor in tratament
Senzatiile din palma
Atacul de panica
Cum sa te feresti de vampirii energetici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.