Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

vineri, 18 martie 2016

280 de întrebări şi răspunsuri din înţelepciunea marelui yoghin PARAMAHANSA YOGANANDA


Cei care se limitează la a fi conştienţi doar de planul fizic sunt asemenea turiştilor într-o ţară străină. Patria noastră este Omniprezenţa. Pe Pământ nu suntem decât nişte călători, nişte musafiri de moment. Din păcate, multe persoane devin musafiri nedoriţi. Ei se forţează să obţină monopolul asupra unui petic de pământ şi cred că acolo au toate drepturile, că sunt proprietari. Întreaga lor gândire se rezumă la "casa mea", "femeia mea", "soţul meu", "copiii mei". Implicaţiile materialismului, insidioase şi misterioase îi păstrează în vise iluzorii. Ei uită ceea ce sunt. Treziţi-vă înainte ca visul vostru să se topească în infinit! Unde va mai fi atunci casa voastră, familia voastră, în momentul în care corpul vostru va dispare? Voi nu sunteţi acest corp. El nu este decât "farfuria" pe care aţi primit-o pentru a participa la festinul spiritului. De ce să nu învăţaţi această lecţie esenţială înainte să muriţi? Nu vă împiedicati de limitările conştiinţei umane şi nu uitaţi nici o clipă de infinitatea Spiritului vostru.


PARAMAHANSA YOGANANDA


Detalii aici
Trimiteți un comentariu

.

.