.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

duminică, 12 februarie 2017

Initieri si cursuri

                                        

  Noi suntem unul

 Sănătate alternativă și holistică 
  
Am încredere…am încredere în curgerea firească a lucrurilor, am încredere în fiecare situație de viață deoarece ea ascunde în spatele ei darul, darul pregătit pentru mine de Bunul Dumnezeu Tata/Mamă. Te iubesc Doamne, vă iubesc !
   Dacă ai ajuns pe acest blog, nu este întâmplător. 
Te rog să îmi dai mâna, respiră și spune: “Doamne te rog să mă ghidezi ce este cel mai bine pentru mine!”. Acum stai câteva secunde și ascultă-ți sufletul… prin suflet ne vorbește Bunul Dumnezeu. Dacă ți-ai propus să găsești calea spre fericire, sănătate, iubire...chiar dacă nu este un drum ușor ai încredere că că te voi ajuta să pășești încet dar sigur spre descoperirea ta…da spre descoperirea ta. 
  Ești o ființă minunată, plină de iubire și lumină, doar dă-ți voie să afli acest lucru.
Nimic nu este mai înălțător ca încrederea că cineva te ține în palmă și nimic nu te poate atinge. Ești sămânță din Tatăl Ceresc, ai daruri și haruri….dă-le voie să iasă la lumina…straluceste, iubește, pansează răni…vindecă…
atunci vei învia... vom învia.
  
 -Terapeut Maria Belean
 -Terapii și Inițieri Reiki, Info Reiki, Karuna Reiki 
  
 Bioenergoterapie 
 Terapie cu Ingeri 
 Consiliere spirituală 
 Terapie craniosacrală
 Masaj terapeutic 
 Drenaj limfatic 

  Sunt dintr-un sat care este situat la intersecția a trei județe: Mureș, Cluj și Bistrița, o localitate binecuvântată de Bunul Dumnezeu, Sărmășel- Gară. 
  Data nașterii 18 decembrie 1968. 
  Suntem spirite care sălășluiesc vremelnic în acest trup. 
  Aparținem deopotrivă universului vizibil pe care-l experimentăm cu simțurile: văz, auz, gust, miros, simț tactil, dar și lumilor invizibile pe care le străbatem cu ajutorul imaginației și intuiției. 
  Trezirea mea spirituală a avut loc în data de 17 ianuarie 2011 în urma unui vis. O să vă povestesc visul pe scurt: Eram în camera mea și mulți îngeri înalți până în tavan se uitau la mine și nu făceau/ziceau nimic. În momentul în care senzațiile erau suficient de puternice mă trezeam și mă uitam prin cameră…nu era nimeni. Adorm iarăși și se continuă același vis. Acest lucru s-a repetat de câteva ori până dimineață.
 În urma acestui vis toate s-au schimbat. Nu știam ce s-a întâmplat. Pași m-au dus la fereastră unde parcă pentru prima dată “vedeam” iarna, fulgi superbi care cad într-un dans feeric, câteva  vrăbiuțe care se joacă pe crengile înghețate a viei. Era o imagine ca în povești. Valuri de bucurie îmi inundă fiecare celulă.  Îmi atrage atenția zona toracelui unde aveam o senzație de mărire a inimii (specific că în acel moment nu știam nimic despre spiritualitate) mai bine zis a iubirii care izvora în cascade. Iubeam totul: oameni, plante, animale. Nu știam ce se întâmplă și mă trezeam că vorbesc cu Doamne Doamne: “Doamne, nu știu ce se întâmplă, nu știu de ce sunt așa fericită, îți mulțumesc din suflet și Te iubesc așa mult!”
   Era ca o mantră pe care o repetam tot timpul. 
Saltul a fost magic.
  Timp de doi ani am bâjbâit cum se spune. Trăiam aievea transformări cum ar fi curenți care îmi străbăteau corpul, simțeam “grăunțe” în palmă și tălpi, îmi amorțeau anumite părți din corp,simțeam dureri fine în piept și cap, multe vise și multe altele. Caut pe net fără nici un rezultat. Mult mai târziu am înțeles că așa a fost bine pentru mine, fiind o perioadă de tranformare. 

   În data de 5 aug 2012 a venit o prietenă la mine și îi spun: “Uite ce mi se întâmplă mie, nu știu de ce sunt eu așa fericită, am o inimă cât o dodoloață!” . Ea s-a uitat la mine, a zâmbit a scris pe o hârtie un nume pe care eu îl pun bine, așa de bine că numai în 17 ianuarie  2013 îl găsesc. Coincidența?  Prietena mea se numește Mariana Tusinean și îi mulțumesc pe această cale. Imediat scriu numele pe youtube: Ovidiu Dragoș Argesanu… De aici a început totul...

  Până în martie de Buna vestire (  am avut parte de prima spovedanie și împărtășanie, eu fiind reformată) am citit 108 cursuri, cărți printre care cartea de suflet a părintelui Arsenie Boca- Cărarea Împărăției, Războiul Nevăzut a părintelui Nicodim Aghioritul, Psalmii lui David și ceaslovul) .  Mai multe cărți care cu siguranță vă sunt de mare ajutor le puteți găsi  aiciAm primit răspunsuri  la multele întrebări adresate cerului. 
   În 27 martie 2013 am avut prima inițiere în Reiki Ușui grad I 
 Am participat la mai multe cursuri și inițieri care le găsiți mai jos. 

 Celor care m-au ajutat pe acest drum le mulțumesc:  Rus FlaviuKaryn Maria Taulescu,  Ashtara Tristar iubirea mea de suflet , Anca Bogdan, mulțumesc cu multă iubire și celor care m-au ajutat prin materialele pe care le-au postat: Ovidiu Dragos ArgesanuMonica PokaDaniel GaucanScoala Kryon și mulți alți. Și nu în ultimul rând mulțumesc Bunului Dumnezeu, ghidului meu spiritual Iisus, Măicuța mea dragă, părintelui Arsenie Boca și tuturor celor care mă ghidează, ajută, asistă din planul nevăzut.  
 Totul este trăire, discernere, multă "muncă și iar muncă" pentru a ne stralucii sufletul precum fețele îngerilor, totul este muzică, înaintare, urcare pe aripile aurite a iubirii, curaj, încredere că totul este de la Bunul Dumnezeu și nimic nu este rău/bun…totul este spre binele nostru suprem, fiecare lecție/situație este un dar al Cerului…totul este o joacă în care inima conduce...
                                             Vă iubesc suflete frumoase! Terapia craniosacrală

detalii aici


Reiki Usui
despre Reiki Usui aici si simboluri aici
curs Reiki Usui aici
Linia iniţiatică la Reiki Usui este:
 Mikao Usui - Chujiro Hayashi - Hawayo Takata - Phillis Furumoto - Lee Farmer - William Lee Rand - Nita Mocanu - Dorina Mocanu -Nina Butnaru - dr. Ovidiu Dragos Argesanu - Karyn Maria Taulescu - Rus Flaviu- AstharMaia


InfoReiki
despre InfoReiki aici
 Linia iniţiatică la InfoReiki este:
  Constantin Gheorghita - CorinaTomov- Karyn Maria Taulescu - Rus Flaviu- AstharMaia

Karuna Ki
despre Karuna aici si simboluri aici
curs Karuna aici
 Linia iniţiatică la Karuna Ki este:
Amador - Ovidiu Dragos Argesanu - Codrina Tomov - Karyn Maria Taulescu - Rus Flaviu- AstharMaia

Cele 7 Raze ale Arhanghelilor
detalii despre initiere aici
  iniţiere primită de la: Karyn Maria Taulescu

Curs- "Pe aripile ingerilor"- sustinut de Ashtara Tristar
detalii despre curs aici

Curs- "Codul ingerilor"- sustinut tot de Ashtara Tristar
detalii despre Codul Ingerilor aici

Initierile lui Horus activate in matricea terestra
Initierea lui Isis
detalii despre initieri aici

Initierile Cristice ale anului 2012
detalii despre Initierile Cristice aici

Shamballa MDH
cursul Samballa aici
manualul samballa
detalii despre Samballa aici
initiere primita de la Karyn Maria Taulescu

Lumina Prosonodo
detalii aici

Ordinul lui Melchizedek
     - Botezul Luminii, Initierea si Hirotonisirea- initiere primita de la Rus Flaviu
detalii aici

Activarea Atomului Suprem
detalii aici

Initiere kriya yoga- 16 mai 2015- Lahiri Mahasaya in meditatie

 Energia vril si vajra tibetana
detalii aici

 “SECRET ASCUNS IN ADN”- 12 martie 2016- sustinut tot de Ashtara Tristar
detalii aici
Initierea Fulgerului bleu-argintiu- 22 martie 2016- Ashtara Tristar                              CURSURI SI INITIERI

Reiki


 In cadrul cursurilor se vor preda notiuni teoretice si practice despre energia Reiki, tehnici de curatare, energizare, proceduri de terapie. 


  - Temele abordate pe parcursul cursului au ca scop cresterea spirituala, dezvoltarea personala, vindecarea ranilor sufletesti si echilibrare emotionala. 
  - Acordaj in sistemul Reiki Usui Ryoho – gradul 1 2 si 3. 
  - Acordaj maestrie Reiki Usui Ryoho
  - Prezentarea notiunilor teoretice si practice despre: structura energetica umana, simboluri, metode de tratament, chirurgia PSI si cauzele spiritualale ale bolilor. Fiecare participant va primi suport de curs.
  - Se vor prezenta notiuni practice despre tehnici de autotratament, tratament pe alte persoane, plante, animale, tratament la distanta, energizari si curatari de spatii, alimente si obiecte.
  - durata cursului 3 ore. 
  - Acest acordaj se poate face si la distanta. 
Curs ReikiInforeiki  Structurat pe 3 grade, InfoReiki este un sistem energetic de vindecare care imbina tehnicile Reiki cu radiestezia, in InfoReiki, terapeutul foloseste energia, implementandu-i noi informatii benefice, specifice si necesare pentru o anumita actiune. Este un sistem foarte practic pentru rezolvarea problemelor de terapie spirituala, de tipul: magie, atacuri energetice etc...


Pentru ca un practicant sa atinga nivelul de Maestru Instructor care sa-i permita sa transmita altor studenti acest sistem, practicantul trebuie sa parcurga urmatoarele etape/grade:

Gradul I: elemente de baza despre radiestezie, tehnici radiestezice, masuratori, parametri radiestezici, tipurile de energii folosite in cadrul sistemului, algoritmii folositi in cadrul sistemului, pentru ca in final , dupa acordaj, sa poata folosi simbolurile sistemului aferente gradului I in cadrul tehnicilor InfoReiki Plus pentru gradul I, cat si terapiile spirituale care se pot realiza cu cunostintele gradului I.

Gradul al II-lea: initiere si acces la simbolurile InfoReiki Plus – gradul II, sunt prezentati alti parametri radiestezici pentru acest grad de initiere, introducere in modul de executare a meditatiilor Info Reiki Plus, precum si diferite tehnici/terapii spirituale care se pot realiza cu cunostintele studentului de pana la gradul II inclusiv.

Gradul al III-lea/Maestru: se prezinta studentului modul de executare a meditatiilor Info Reiki Plus de la gradul III, tehnici/terapii spirituale care se pot realiza cu cunostintele dobandite de student pina la gradul III inclusiv, iar dupa primirea gradului de Maestru, noul maestru poate la randul lui sa faca studentilor lui initieri/acordaje pentru toate gradele sistemului.

Ce presupun cursurile InfoReiki:

 • măsurători radiestezice cu ajutorul ansei şi raportorului;
 • aflarea parametrilor de funcţionare a chakrelor, câmpurilor, organelor şi meridianelor;
 • măsurarea valorilor chakrelor, câmpurilor, organelor;
 • se poate măsura gradul de curăţenie energetică pentru oameni, animale, plante, organe, încăperi, case, clădiri şi cristale;
 • masuratori ale starii de sănătate, de energizare, de curăţenie;
 • folosirea algoritmilor de curăţare, energizare şi refacere, pentru anihilarea energiilor negative şi programelor malefice;
 • inlaturarea cauzelor care duc la imbolnavire si situatiile care nu sunt benefice, invatand sa optimizezi viata de zi cu zi, lucrand cu energia Sf.Treimi;
 • aflarea problemelor, blocajele si atacurile PSI;
 • în InfoReiki se lucrează cu algoritmi, sfere de curăţare, spaţii şi discuri rotative, precum şi cu simboluri de disipare a energiilor stagnante, de implementare a informaţiilor, de ştergere a informaţiilor negative şi a algoritmilor malefici
 • se activează sabia de lumină pentru tăierea stringurilor şi purificarea încăperilor, iar prin simbolul de Maestru se realizează conectarea şi alimentarea energetică de la Sursă

Karuna Ki

Curs Karuna Ki Reiki  Gradele I-II Practicant
Karuna Ki este un sistem Reiki care utilizează energia compasiunii (karuna=compasiune) prin diverse tehnici, meditaţii şi simboluri. Sistemul are rădăcini comune cu Sai Baba Reiki, Tera MaReiki, Karuna Reiki, foloseşte aceleaşi simboluri, dar sub o altă formă.
Se urmăreşte identificarea cu compasiunea, vibraţia acestei stări psihice fiind benefică atât pentru sănătatea fiecăruia, cât şi pentru atingerea pe cele mai bune căi a scopurilor propuse. Este şi motivul pentru care sistemul oferă o legătură deosebită cu zeiţa Qwan Yin, zeiţa milosteniei, a compasiunii.

Dupa Reiki Usui , KarunaKi este cel de-al doilea sistem important pentru un practicant Reiki, putandu-se spune ca acela care cunoaste si aplica Usui Reiki alaturi de Karuna Ki are la indemana toate simbolurile si tehnicile necesare pentru terapie si pentru evolutia sa spirituala.
Sunt cele opt simboluri principale, care alaturi de celelalte simboluri de la gradele superioare, constituie un adevarat “limbaj” care, utilizat in terapie, in protectie si in evolutia spirituala se dovedeste a fi extrem de eficient.

Structura Cursului:
 • -Ce este Karuna Ki
 • -Simbolurile si initierile Karuna Ki
 • -Mudre, mantre si meditatii  Karuna Ki
 • -Autotratamentul si tratamentul altor persoane folosind simbolurile Karuna Ki
 • -Protectia personala si curatarea spatiilor cu sistemul Karuna Ki
 • -Initierea Inimii
CURSUL KARUNA KI REIKI este structurat astfel:
 1.  Gradul I şi II de practicant care sunt accesibile celor care au gradul III în Reiki
 2. Karuna gradul I de practicant foloseşte 4 simboluri, iar Karuna gradul II foloseşte tot 4 simboluri, în total 8 simboluri
GRADUL I si II MAESTRU KARUNA KI REIKI:
 • Este dedicat celor care vor sa iniţieze cursanţi în gradul de Karuna Ki Reiki, I şi II practicant
 • La acest grad au acces persoanele care au făcut deja gradul de Maestru Reiki şi vor să predea şi Karuna Ki Reiki.
 • Curs Karuna

detalii despre initiere aici
Trimiteți un comentariu