Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

duminică, 3 decembrie 2017

Noua Medicina Germanica

NOUA PARADIGMĂ A SĂNĂTĂŢII ŞI A VINDECĂRII 

conform descoperirilor medicale şi ştiinţifice ale Dr. med. Ryke Geerd Hamer. 
NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ 

„De mii de ani, umanitatea experimentează faptul că, în definitiv, toate bolile sunt de origine psihică. Acest lucru constituie o valoare ştiinţifică solidă, înscrisă în patrimoniul cunoaşterii universale. Numai „medicina modernă” face din noi, fiinţe însufleţite, un sac plin de formule chimice.” 
Dr. Ryke Geerd Hamer 

Noua paradigmă a sănătăţii şi a vindecării prezintă cauzele reale, regularitatea, conexiunile, semnificaţia biologică şi modul în care se derulează programele biologice, pe baza descoperirilor ştiinţifice ale dr. Ryke Geerd Hamer, cunoscute sub denumirea de 

NGM – NEW GERMAN MEDICINE® adică Noua Medicină Germanică.

Un link spre cartea in format pdf a Dr Hamer:


Iar pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa-si faca o parere generala despre ce este vorba, recomand cu drag conferinta sustinuta de Crina Veres.
Sa va fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.