Marea Invocatie a Lordului Maitreya


Fie ca din punctul de Lumină din cugetul lui Dumnezeu Să se reverse Lumina în mintea oamenilor. Fie ca Lumina să se reverse pe Pământ. Fie ca din punctul de Iubire din inima lui Dumnezeu Să se reverse Iubirea în inimile oamenilor. Fie să se întoarcă Christos pe Pământ. Fie ca din centrul unde Vointa lui Dumnezeu e cunoscută Scopul să îndrume vointa mică a oamenilor – Scopul pe care Maestrii îl cunosc si îl servesc. Fie ca din centrul pe care-l numim specia umană Planul Iubirii si al Luminii să se împlinească Si să închidă usa locului unde sălăsluieste răul. Fie ca Lumina si Iubirea si Puterea să reinstaureze planul pe Pământ. (Trimisa de Lord Maitreya prin Djwhal Khul in cartile lui Alice Bailey)

.

Cuvintele "Evangheliei copte a lui Toma: afirmă:"Iisus a spus: dacă vă vor spune vouă: De unde veniți?, spuneți-le: Noi am venit din lumină, din locul în care Lumina s-a născut prin sine însăși... de vă vor spune vouă: Ce sunteți voi?, ziceți: Noi suntem Fiii Săi , și suntem aleșii Tatălui celui viu. de vă vor spune vouă: care este semnul Tatălui vostru?, spuneți-le: este o mișcare și un repaus" (Cheile lui Enoh).

duminică, 7 ianuarie 2018

Nelson Mandela

          


          Frica noastră  cea mai  adâncă  nu este aceea de a fi  inadecvaţi.  
          Frica noastră cea mai adâncă este că suntem puternici peste măsură.  
          Este lumina din noi,  nu întunericul,  ceea ce ne înfricoşează mai mult.  
          Ne întâlnim pe noi înşine,  
          Cine sunt eu ca să fiu aşa de strălucitor, superb, talentat şi nemaipomenit ? 
          De fapt, cine suntem noi să nu fim?  
          Voi sunteţi copiii lui Dumnezeu.  
          A vă comporta neînsemnat nu ajută umanitatea.  
Nu este nici o  strălucire în  a te micşora pe tine însuţi,  aşa încât să nu-i faci pe alţi  oameni  să se simtă în nesiguranţă în prezenţa ta.  
Noi toţi ne-am născut ca să facem gloria lui Dumnezeu din noi,  simţită în lume.  
Aceasta nu este numai în unii dintre noi,  ci este  în toţi.  
Prin a ne permite nouă înşine să strălucim,  noi, în mod inconştient dăm şi celorlalţi oameni permisiunea  de a face acelaşi lucru.  
Din ce ne eliberăm mai mult de  sub puterea propriilor noastre temeri,  prezenţa noastră va  elibera automat şi pe ceilalţi.

NELSON MANDELA DISCURS INAUGURAL - 1994

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

.

.