.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

luni, 25 iunie 2018

Eliberam acum multe amprente energetice foarte vechi.


Amprentele energetice sunt fixate in campul emotional sau mental prin simpla observatie a ceea ce li se intampla altora.
Evenimente bazate pe frica si intamplate altora, se agata de noi emotional, constient sau inconstient.
De asta a privi cutia cu maimute, televizorul, este contraindicat total. Va deprima. Va fura bucuria si magia vietii. Va joaca energetic si voi permiteti asta.
Veti fi programati de telenovelele ieftine si pline de drama, de stirile pline de frica si energii din iad, saracie, fitze ieftine si mult negativ.
Colectivul feminin sau constiinta de masa feminina elibereaza foarte multe din aceste amprente energetice.
Multe femei redescopera si integreaza partea lor Zeita.
Stiu cine sunt si ce doresc, fara a-si mai delega puterea personala aspectelor lor negative, egoului personal, comparatiei cu altele, frica de alte femei prin gelozii sau invidii sterile sau prin subordonarea principiului masculin ori controlarea lui.
Atat ele, cat si ei, sunt importanti si la fel de valuable in lume, niciunul mai presus decat celalalt. Liberi sa existe.
Principiul masculin s-a izolat temporar in vacanta cu el, pentru a se vindeca emotional, fiind foarte pregatit pentru the Summer Time si Love time, impreuna cu noua sa partenera, somewhere.
Ceea ce simte nu-l mai sperie, realizeaza ca este activat acum un nou modus operandi intuition based, heart based.
Realizeaza ca frecventele vietii s-au schimbat, ca exista mai mult decat ceea ce pare a fi in aceasta lume.
Realizeaza ca doar o simpla respiratie profunda si picioarele goale in iarba ii alunga atacul de panica sau nelinistea.
Redescopera o lume simpla si magica.
Ii este mai usor sa se bucure de viata inchizand online portals, social media, dark media tv sau overthinking portal.
Stie ca poate fi usor programat negativ de aceste ..matrix tools si prefera sa iasa in natura, pe malul Oceanului sau hiking a mountain, fara prea multe ganduri. Putine si bune si ale lui, neinduse de altii.
Trimiteți un comentariu