.

.
Experienta mortii clinice a fost un mare dar pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a ne aviza ca trebuie sa schimbam drumul pe care am mers pâna acum. Nu întâmplator, Iisus a spus: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.” Este prima oara în istoria Universului când, în planul celest, s-a decis ca lumea noastra sa fie izbavita nu prin moarte, ci prin spiritualizare.
Ni s-a aratat Adevarul, ni s-a aratat Calea. Este rândul nostru sa raspundem chemarii divine.
Suntem cu totii prinsi acum în marele val al purificarii, al trecerii de la materialitate la spiritualitate. Am certitudinea ca „ora astrala a omenirii” este aproape. De dincolo ni s-au dat toate semnele si toate avertismentele. Sper sa avem întelepciunea necesara de a nu pierde si aceasta ultima sansa.

Dumitru Constantin-Dulcan

”La școala vieții nu se dau diplome. Promovarea este pecetluită cu fericirea, iar corigența cu nefericirea. Se dau restanțe până se iau note de trecere la toate examenele. Fiecare clipă pe care o trăim reprezintă șansa de a schimba totul în viața noastră. Rușinea și critica nu schimbă niciodată o persoană. Lumea are nevoie de dragoste.
Orice om are o poveste. Dacă ar sta cineva să te asculte ar scrie o carte sau poate ar face un film la care unii ar plânge, alții ar râde. Într-o zi vom zâmbi cu toții dintr-o poză de album. Învățăm să privim spre cruce, spre Hristos, spre Înviere. Adorm mestecând cele trei cuvinte… Această clipă nu se mai întoarce niciodată!…


Publicat de Ieromonah Hrisostom Filipescu

sâmbătă, 2 iunie 2018

Valuri intense de energie

"Din nou ,de fapt de vreo 3 zile, valuri intense de energie .Se și simt ,din când în când, la nivelul capului, prin dureri de cap .Albastrul devine cea mai căutată culoare pentru liniște și pentru ca energia coboară în valuri albastre și aurii .Somn dificil .E nevoie de soare .natura .echilibru interior .apa cu lămâie. Bai cu sare de la Mare .Și iertare și iubire .E din ce în ce mai provocator valul energetic care de fapt scoate din oameni mult negativ ca sa intre lumina .Chemați ghizii sau folosiți ce știți pentru echilibrare sau cereți ajutor unui profesionist,stati putin in campul lui , deși marea majoritate sunt copleșiți de afluxul mare de omeni ce trec de la o zi la alta prin haos sau chiar dincolo. Energia nu mai permite stări negative. Curaj .Ne așteaptă un an cu vârfuri majore de tzunami-uri energetice de curățare de negativitate Ne transformam treptat în lumina !"
Sursa: Mirela Bancila
Trimiteți un comentariu