miercuri, 10 octombrie 2018

Trezirea înspre Cine Suntem!

O Viziune mai Înaltă asupra Vieţii şi asupra Noilor Realităţi pentru Viitorul Nostru

                                       Cu J.J. Hurtak, Ph.D., Ph.D. şi Desiree Hurtak, Ph.D.


  Cheile lui Enoh® furnizează un model de Conştiinţă mai Înaltă în Secolul 21. Este o învăţătură şi o viziune asupra modului în care putem acţiona în colaborare cu noi înşine, cei din jurul nostru şi cu o inteligenţă spirituală mai înaltă. Astfel, putem începe să înţelegem motivele pentru care valorile spirituale funcţionează în toate naţiunile ce înţeleg importanţa întregii vieţi din univers.

   Lumea noastră se schimbă cu repeziciune, aşa cum a prezis-o cartea Cheile lui Enoh®. Acum Cheile sunt disponibile pentru prima dată şi în limba Română. A fost scrisă pentru a deschide mintea umanităţii înspre idei noi, invitându-vă să luaţi parte la experienţa educării sufletului. Începem să experimentăm tărâmuri mai măreţe de existenţă, în vreme ce realizăm totodată posibilităţile mai înalte ale propriei noastre conştiinţe.
   Conştiinţa poate fi definită ca fiind câmpul non-local atotrăspândit ce poate fi utilizat asemenea unui muzician ce atinge vibraţii muzicale. Apoi, ne ajută să răspundem întrebărilor de viaţă: De unde venim? De ce suntem aici? Încotro ne îndreptăm în procesul infinit al Vieţii şi evoluţiei?
   Suntem co-creatori ai propriei noastre lumi şi avem potenţialul să devenim Fiinţe de Lumină, însă cum realizăm acest lucru? În 1973 Dr. J.J. Hurtak a trăit o experienţă profundă care i-a schimbat viaţa, şi împărtăşeşte cu noi unele tehnici pe care le-a folosit şi care i-au fost prezentate, printre care muzica, utilizarea expresiilor sacre, dar şi recent descoperitele puncte de referinţă pentru ştiinţe viitoare ce ne pot ajuta să ne dezvoltăm natura mai înaltă.

Aceasta este lucrarea Cheile lui Enoh® ce ne impune să continuăm să creştem în noi tărâmuri de experienţă şi să ne pregătim pentru expansiunea minţii, a inimii şi spiritului nostru.

Cheile lui Enoh® reprezintă un pod între ştiinţă şi spiritualitate, în care următoarea frontieră a ştiinţei nu este nici gena şi nici creierul, ci sufletul. A fost numită o carte de coduri vii a evenimentelor trecute, actuale şi viitoare. De la informaţii legate de ADN-ul-Cod Dumnezeu până la aliniamentele Marii Piramide din Egipt cu Centura lui Orion, această carte s-a situat în linia întâi a numeroase descoperiri din ultimii treizeci de ani.
  În concordanţă cu acest manual didactic, Cheile lui Enoh®, următorul nostru pas în procesul evolutiv e reprezentat de o schimbare cuantică atât în ştiinţă şi conştiinţă cât şi în creştere şi, cel mai important, în propriul nostru proces de transformare în lumină.

https://cheileluienoh.org/cheile-lui-enoh-in-romania/

Pagina oficiala de facebook este aici


   Un eveniment de excepție la care am participat cu toată deschiderea, cu toată iubirea și mulțumesc în primul rând călăuzelor mele care m-au ghidat așa frumos spre acest eveniment.      Mulțumesc de asemenea soților Hurtak, organizatorilor și tuturor celor care au participat din acest plan și din planurile subtile, și doar accesând Adevărul, putem înțelege cu adevărat ce este Viața. 

       Evenimentul a fost mult peste așteptări. Nici nu aș putea descrie de fapt ce s-a întâmplat în planurile subtile, trăirile, acordajele și mai ales bucuria și iubirea celor care 
ne-au asistat în acest proces.  
Mulțumesc pentru tot ce am primit, învățat și conștientizat...

   Pace, Iubire și Tărie Divină suflete frumoase! 7 Octombrie 2018 în Cluj Napoca
Cu iubire, MariaVă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!
 Mulțumesc EliA, mulțumesc Prințului Metatron și mulțumesc tuturor Ființelor de Lumină Pură care m-au ghidat, ajutat și asistat!
 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența prin următorul link: 


 Mulțumesc și vă iubesc!
 Asthar Maia
  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.
   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog:
 http://maiamariamaia.blogspot.ro/
 Pace și iubire!
 Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.