miercuri, 23 ianuarie 2019

Razele superioare – de la opt la doisprezece

 Raza a opta 

   Raza numărul opt este o rază de curățare. Ajută la curățarea acelor caracteristici și calități din noi care nu ne mai sunt necesare și de care vrem să scăpam. Această rază are o luminozitate verde-violet. Este compusă din raza a patra, raza a șaptea, raza a cincea și un dram de lumină albă, combinate împreună.
 Înainte de a aduce următoarea rază care începe să atragă corpul de lumină, vrei să te asiguri că sistemul tău de patru corpuri este curățat și purificat. Raza a opta este bună pentru a curăța mintea subconștientă. Te ajută să te ridici către o vibrație, frecvență și un nivel superior. 

Raza a noua 

   Principala calitate a razei a noua este “bucuria”. Este, de asemenea și raza care atrage întregile tale potentialuri. Este raza care începe să atragă “corpul de lumina”. Continuă procesul de curățare început de raza a opta. Este compusă din prima rază, a două rază și lumină albă.
   Culoarea acestei raze este o luminozitate verde-albăstruie. Corpul de lumină este un corp de energie sau o robă ca de curcubeu frumoasă, magnetică, transparentă, albă,  luminoasă, electrică, plină cu forța vieții, pe care, ideal, o pui pe tine zilnic pentru a-ți începe ziua. Cu timpul ea devine integrată în ființa ta, ca făcând parte din tine.
 Cea de-a noua rază este raza pe care o folosești să atragi corpul de lumină. Iar cea de-a zecea rază este cea care îți permite să îl ancorezi total în ființa ta. Integrarea și ancorarea totală a corpului de lumină este integrală procesului ascensiunii.

Raza a zecea 

   Raza a zecea îți permite să sigilezi toate aceste schimbări pe care ai căutat să le faci. Divinitatea este cu adevărat recunoscută când meditezi pe această rază. Are o culoare luminescent-perlată. Ajută la facilitatrea experienței unirii cu sufletul. Ajută să codezi modelul divinității în corpul fizic.
 Rază a zecea este o combinație a primei, a doua și a treia raze cu lumina albă.
   Trebuie înțeles faptul că Pământul, ca întreg, are și el un “corp de lumina”. Pe măsură
 ce fiecare dintre noi ancorăm propriul corp de lumină, o ajutăm pe Mama Pământ să îl ancoreze pe al ei. Raza a zecea permite să fie experimentată unicitatea sinelui și integrarea aspectelor yin și yang în sine. Oportunitatea celei de-a zecea raze este să realizezi total corpul de lumină în timp ce încă te afli în corp fizic.
 În trecut corpul de lumină nu a fost acceptat de Pământ și trăia într-o dimensiune superioară.   Persoana trebuie să-și rafineze și să-și purifice ființa sau să-și ridice vibrațiile pentru a permite ca această integrare să aibă loc. Corpul de lumină nu este sufletul în sine, ci nivelul sufletului care conține acest aspect al sinelui.
 Corpul de lumină este conectat și la nivelul monadic. Poți începe să experimentezi aceasta, înainte de a lua cea de-a treia inițiere. Nu va fi complet sigilat decât după această inițiere. Există o meditație la sfârșitul acestui capitol pentru a facilita ancorarea corpului tău de lumină.

 Raza a unsprezecea 

   Această rază continuă procesul și este “o punte către noua eră”. Culoarea ei este o luminozitate portocaliu-rozalie. Te ajută să intri în legătură cu iubirea-înțelepciunea divină. Este o combinație a primei raze, a celei de-a doua, a celei de-a cincea și lumina albă de la sursă.
 Folosești această rază pentru a ajunge în noua era. Această rază te ajută să treci la nivelul următor. Cheamă această rază și împăturește cu ea sau o anumită zonă a Pământului care are nevoie de acest impuls pentru a trece către nouă era. Această rază are unele dintre cele mai penetrante, dar în același timp echilibrate tipuri de matrice energetică. Această rază curată tot ceea ce a fost ratat de curățarea razei a opta.

Raza a doisprezecea 

  Raza a doisprezecea este “raza aurie a noii ere”. Această este raza ancorării energiei cristice pe Pământ. Este însumarea tuturor razelor superioare. Djwhal Khul și Vywamus au prezis că noua eră va începe oficial în 1996. Raza a doisprezecea este o combinație a tuturor razelor cu un strop de lumină albă și conștiință cristică.
 Deși conține toate cele unsprezece raze, proporțiile nu sunt exact la fel. Spre exemplu este mai puțină rază unu decât rază doi. Este mai puțină rază șase din moment ce această rază iese acum din manifestare.
 Raza a doisprezecea te ajută să faci realizări interioare. Dacă ești confuz despre o situație, cheamă această rază în conștiință ta și în întreagă situație, și îți va facilita înțelegerea corespunzătoare a ei.
 Raza a doisprezecea aduce cea mai înaltă invocare a noii ere. În noua eră, principală focusare va fi pe rază a doisprezecea. Este cel mai înalt tip de energie disponibil pentru Pământ, în afară de energia Mahatma, avatarul sintezei, care este o frecvență  chiar mai înaltă. Cheamă-le regulat pe ambele. 

Extras din Manualul Ascensiunii- Dr. Joshua David Stone


Vă iubesc frați întru Lumină și toate aceste informații să ne fie de folos!

 Binecuvântări Divine, Pace și Iubire!
Mulțumesc și vă iubesc!
 Asthar Maia
  Dacă ai accesat pentru prima dată acest blog, te invit să te abonezi. În acest mod voi putea să te anunț, atunci când  postez noi materiale.
   Dacă tu crezi că celor din jurul tău le-ar fi utile aceste informații, te rog să dai Like & Share și să recomanzi cu toată încrederea acest blog:
 http://maiamariamaia.blogspot.ro/
 Pace și iubire!
 Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.